Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Vas 2025, 23:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1104 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 74  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 10:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
Butent Ergo manes nedraude. 400lt max.

StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 11:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530d 2001-11
Toyota Sienna XLE Limited 2011
O mane kaip tik Ergo ir apdraudė. Ir dar ten krūvą visokių papildomų paslaugų ir išmokų pažadėjo už nedidelį papildomą mokestį.

StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 12:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
Kazbekas rašė:
O mane kaip tik Ergo ir apdraudė. Ir dar ten krūvą visokių papildomų paslaugų ir išmokų pažadėjo už nedidelį papildomą mokestį.

tavo auto 98metu?

StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 13:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530d 2001-11
Toyota Sienna XLE Limited 2011
Ne nu... Tu skaityk ankstesnes žinutes, o ne iš konteksto trauk. Juk aiškiai rašiau, kad net kai ši mašina buvo nepilnai keturių metų LD jos nenorėjo draust be franšizės. Tuo tarpu kitur apdraudė. Tai kas čia neaiškaus, kad tas pats principas gali galiot ir minimam automobiliui, juolab, kad kolega aukščiau rašė, jog taip yra - draudžia be franšizės.
Ir apskritai, kvailas čia ginčas. Nu jei tau draudimas - pinigų metimas į balą - nedrausk ir tiek, o aš darysiu taip, kaip man atrodo teisinga.

StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 13:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.10
Automobiliai:
Bmw rally
Nikas:
tomij777
man uzvakar nulupo spoileriuka nuo bagazines//

StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 14:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
41
spiolerius tai pritariu kad lupa nuo bagazines, o dar labiau megsta originalius 15 16 kalpokus, man jau antra komplekta per metus nunesa... it pritvirtini su "sutraukom" ir vistiek dzin, kas uzmate kam patiko vat ir prapala kalpokai.

StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 15:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.08
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E34 520 91'
ex E36 328 95'
ex E39 525 TDS Touring 97'
siais laikais vagia viska. Buvo neseniai nutikimas, kada vienas zmogus is kazkur tai paeme golf II pastate ji kieme ir net neuzrakino, kad jei kas ir lis tai, kad bent jau spyneliu nesulauzytu. Ryte rado su sveikom spynelem, bet su isdauztu langu. Is automobilio buvo pavogta minkstas zaislas ir 2 kompaktai. Narkomanai irgi gyvent nori kai sakant...

StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 16:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
Kazbekas rašė:
Ne nu... Tu skaityk ankstesnes žinutes, o ne iš konteksto trauk. Juk aiškiai rašiau, kad net kai ši mašina buvo nepilnai keturių metų LD jos nenorėjo draust be franšizės. Tuo tarpu kitur apdraudė. Tai kas čia neaiškaus, kad tas pats principas gali galiot ir minimam automobiliui, juolab, kad kolega aukščiau rašė, jog taip yra - draudžia be franšizės.
Ir apskritai, kvailas čia ginčas. Nu jei tau draudimas - pinigų metimas į balą - nedrausk ir tiek, o aš darysiu taip, kaip man atrodo teisinga.

cia jau visokie variantai ir pan, bet siai dienai ja su8 nuline francize enapdrausi. Gali kur nori eiti. Plius kas ta francize? Dar ieina visokie nusidevejimai, ar taisoma orginaliomis ar ne orginaliomis dalimis ir pan...
P.S. as apdraudes auto kasko. Diskutuota buvo ne apie kasko privalumus trukumus, o jo veiksminguma situo atveju...

StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 19:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
Praejusia nakti per kiema ilgapirsciai perejo, trims naujiems Civic,ams ismuse langus ir islupo airbegus. Pasitaike ir mano bendradarbio. Nuostoli kasko dengia tik 90%.

Lengvas grobis, kazkaip jie lengvai ten nusiima. Tai dabar, bet kada vel gali uzplaukti ta banga, nebent paciam, kas nakti nusiimti reikia.

Net ir su ta kasko nesaugiai jautiesi. Tiek problemu pridaro, kad visa diena reikia sugaisti vien tvarkant popierius. Dar pora dienu masinos neturi, nes keicia langa ir t.t.

StandartinėParašytas: 12 Lap 2008, 20:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.18
Amžius:
42
Automobiliai:
E60 525
Linius rašė:
Praejusia nakti per kiema ilgapirsciai perejo, trims naujiems Civic,ams ismuse langus ir islupo airbegus. Pasitaike ir mano bendradarbio. Nuostoli kasko dengia tik 90%.

Lengvas grobis, kazkaip jie lengvai ten nusiima. Tai dabar, bet kada vel gali uzplaukti ta banga, nebent paciam, kas nakti nusiimti reikia.

Net ir su ta kasko nesaugiai jautiesi. Tiek problemu pridaro, kad visa diena reikia sugaisti vien tvarkant popierius. Dar pora dienu masinos neturi, nes keicia langa ir t.t.

Na saugiai ir su prezervatyvu neturi jaustis :twisted: Malonus reikalas diena sugaisti tvarkantis popierius kasko, jei uz tai atlyginama zala, nes bent as neuzdirbu tiek, kad pasididziuociau po kasko pasitrinti. O del kasko, tai kas nori tas draudzia, kas nenori - taupo imokai ir turi potencialia galimybe buti "nuleistas" ant didesniu sumu viena ryta, nes turbut kokie 80% neturinciu kasko ir aikstelei taupo

P.S. Cia tik mano asmenine nuomone...

StandartinėParašytas: 24 Lap 2008, 21:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
:shock: tai ka taip iseina gryzus i LT reik nusiimti visus buferius,dangtelius nuo ratu nu zodziu viska kas lengvai nusiema ir det i garaza :lol: bardakas ...
o koke geriause priekinio buferio apsauga?nugrezioti varztus,ar virinti slaptus varstus ant virsaus,nes rimtai nejuokinga :evil: gerai tai,kad galini norint nuimti turi varstus atsisukti is bagazines,nors kaskiek apsaugo nuo vagystes...

StandartinėParašytas: 24 Lap 2008, 22:33 

ANUKELIS... rašė:
:shock: tai ka taip iseina gryzus i LT reik nusiimti visus buferius,dangtelius nuo ratu nu zodziu viska kas lengvai nusiema ir det i garaza :lol: bardakas ...
o koke geriause priekinio buferio apsauga?nugrezioti varztus,ar virinti slaptus varstus ant virsaus,nes rimtai nejuokinga :evil: gerai tai,kad galini norint nuimti turi varstus atsisukti is bagazines,nors kaskiek apsaugo nuo vagystes...

Grizti i Lietuva, savo pastatai i saugoma aikstele, o vazineji pasiemes koki kibiriuka ir bus liuks.. :mrgreen:
O jeigu rimtai tai nepalikinek masinos bet kur nakti ir manau viskas bus gerai..

Beje, vakar vakare buvau Statoile prie Vilniaus oro uosto.. Tai buvo atklides narkomanas ten i ta Statoila... Vaizdelis tikrai nekoks, primine senus gerus laikus kai dar Klaipedoj gyvenau.. Ir kai vat tokie eina per kiemus tai nieko nuostabaus kad ima viska kas tik vietoj ar ne vietoj guli.. :evil:

StandartinėParašytas: 24 Lap 2008, 23:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.10
Automobiliai:
Bmw rally
Nikas:
tomij777
priekinius bamperiu varztus berods galima kazkaip uzgliucinti ar kaip ten
man Jaroslavas padare kad nepavogtu..
o Jaroslava per paieska laisvai rasit kam reiks paklausti kaip..

StandartinėParašytas: 25 Lap 2008, 15:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.07
Amžius:
45
as tai spaklium uzmozoje bamperiu varztus
reikes atsukt atsuktuvu ir yla iskrapstysiu, o pacas tegu ruko su raktu

StandartinėParašytas: 25 Lap 2008, 15:18 

rmask rašė:
as tai spaklium uzmozoje bamperiu varztus
reikes atsukt atsuktuvu ir yla iskrapstysiu, o pacas tegu ruko su raktu

Lygiai taip lengvai ir pacas nukrapstyt tau ta spakliu ir nunes buferi. Dar sugalvos pakerstaut uzdauzdamas koki vaidrodeli ar dar ka.. :?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1104 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 74  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery