Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 21 Vas 2025, 14:11

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 95 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 15:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.22
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E39 520i
ex Volvo S60 2.5T
E61 535D Mpack
sanimda rašė:
nu manau retas servizas filmuojamas :} gal Vilniui kitaip, tikiuosi pries atiduodant i serviza uzsirasiai oro srauto matuokles kodus ar bent jau atsizymejai :) nes manau jie gali prie jos kabinetis, nenustebciau kad sakys ir uz diagnostika susimoketi, o del EMP tai pameginti galima, bet kazin ar jie taip operatyviai begs parduoti juos, gal deda i kruva, veliau pries algas arba pries kokia svente priduoda dideli kieki, mano atveju irgi panasiai buvo, direktorius sako nieko nzn tipo mano darbininkai visi savi, saziningi ir t.t

o tai ka ir tau buvo ispjove? kuo baiges?

na as tikiuosi kad daugiau jie nieko nesukeite, nes tai butu tikrai virsune.. nu ka as varidamas i servisa visu daliu susirasysiu serial nr. ir pan? nejuokaukit...

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 15:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.22
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E39 520i
ex Volvo S60 2.5T
E61 535D Mpack
edvinb rašė:
ne taip snekejai, pats darei viska blogai. visus issiuntinet reikejo atsivezus pora draugu sportuojanciu. pats kaltas, sakiau kaip daryt. jei pats nemoki normaliai sneket, tai niekas nekaltas... koks skirtumas kad netraukt negali - babkes tai jie pasieme uz tavo kataliza, o ne tu. vagyste. mentus kvieti prie ju ir viskas.

ka tie snukiai? ten dirba gal 10-15 zmoniu.. ka as dabar rinksiu kelias masinas kad pagazdint??? nejuokauk...tai butu juokinga...

tai apie policija aisku ! jei masinos nepadarys tai tikrai kviesiu mentus. bet mentai nieko nepadarys, reikia i teisma duot, o po to ilga pasaka...

patikek tia labai sunku irodyt, net jei esi teisus !

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 16:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.18
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E39 M5 `99
Tesla P90D Ludicrous `15
butinai kviesk policija ir kiek imanoma visus gincus ar dokumentus issaugok, viskas kas lieka zodziais veliau nepades. sekmes

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 17:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2007 E83 X3, 3.5d M-sport
ex - 2004 E61 525d
netemk laiko, iskarto kvieti mentus ir prasai registruoti vagyste. Faktus ramiai isdestai mentams ir psio. Tada servisas jau kitaip su tavimi snekes. Jei jie sutiks tau atlyginti, bet kada galesi pareiskima atsiimti ir susitaikyti. O dabar garantuoju kad jie tems max laika o paskui tavim niekas nelabai ir tikes. Mentai sakys o kur tu buvai anksciau :lol:

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 17:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
39
Automobiliai:
sold
ANA333 rašė:
netemk laiko, iskarto kvieti mentus ir prasai registruoti vagyste. Faktus ramiai isdestai mentams ir psio. Tada servisas jau kitaip su tavimi snekes. Jei jie sutiks tau atlyginti, bet kada galesi pareiskima atsiimti ir susitaikyti. O dabar garantuoju kad jie tems max laika o paskui tavim niekas nelabai ir tikes. Mentai sakys o kur tu buvai anksciau :lol:

pritariu visiskai :idea: kodel iskart taip nedarei, juk kalbejom ir sakiau, o tu vel savaip darai #-o

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 18:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
Effect man tai oro srauto matuokle sukeite, bet taip ir baigesi :} beto pats servizo savininkas mentu giminiu turi ir t.t tai del tiek nezaisi, tesiog pamoka kitam kartui ir reklama :)

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 19:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.14
Amžius:
34
Temos autorius - teliukas, daugiau tokiu tai tokie "rimti" servisai KLESTES!!! Tu rimtai galvoji graziuoju issiaiskint? Nezinau, man cia kazkokiu vaikisku idealizmu kvepia, tave svelniai tariant "najebal", o tu galvoji, kad jie dabar ims ir viska sutvarkys graziai? :lol: Tu NIEKO neturi pries juos, suprask, kol neparodysi jiem ju vietos, tol tave laikys uz "duha" ir vedzios uz nosies, bet kaip matau jau paveluota... #-o

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 20:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
pirma pasidomeciau kiek kainuos kitas katalizatorius, kad nekainuotu aiskinimasis brangiau :) zodziu statyciau kad nieko nelaimesi, jie kaltes nepripazins nes cia panasiai butu kaip usas prisipazintu esas pedofilu, geriausiu atveju jie tau pasakys kad beda pvz oro srauto matuokleje arba istrins visas klaidas ir jeigu pades sakys va ten buvo fiske neikista ar panasiai, viska sutvarkem gali vaziuot i visas keturias puses :)

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 21:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.22
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E39 520i
ex Volvo S60 2.5T
E61 535D Mpack
istorijos tesinys...

jie kaip zadejo po valandos man taip ir nepaskambino.. nepaskambino ir po2 ir po 3 val.. pats jiems paskambinau i darbo pabaiga.. sako, zinai visgi mes tau nestatysim katalizatoriaus nors ji nupirkom.. tipo visgi jie nusprende kad man kazkur kitur tai padare nors kaip jau ir minejau masina niekur kitur nebuvo ! sako kitus darbus pabaigem..nupoliravom..idejom parktronikus.. atvaziuok pasiimk masina bet mes katalizo nededam.. sako kviesk mentus daryk ka nori.. mes cia nieko deti, tipo tau kazkur kitur tai padare tik tu to nepastebejai.. As sakau ok.. atvaziuoju.. pasakiau kvieciu mentus ir aiskinsimes kitaip...

atvaziuoju as i ta servisa apie 18 val. darbe jau nieko nebuvo tik direktorius ir kaip suprantu jo pavaduotojas.. jie lauke manes.. tik uzejus i vidu jie klausia ar tu vienas? :) tipo be mentu.. sakau pokolkas taip bet tuoj kviesiu.. pasikviete mane i kabineta.. servisas jau buvo tuscias.. jie buvo tik dviese.. puse valandos mes aiskinomes kas kaip.. jie irodynejo savo, kad tai man padare kitur, nes pas juos tipo visi saziningi.. o as savo vistiek..arba dedat arba kvieciu mentus, registruoja si incidenta ir t.t. rasau pareiskima.. ir t.t. po ilgu derybu jie sutiko visgi idet man ta katalizatoriu ( nupirko uz 500 lt ) manau jis nebus labai geras, bet geriau nei nieko... sako mes nekalti, bet pakeisim ta katalizatoriu is savo babkiu... sako palik masina o ryt apie pietus atiduos .. sakau jokiu palikimu.. ryt atvaziuoju ryte ir prie manu akiu idedat.. as damoku likiusius pinigus ir issiskirstom.. sako ok.. kaip bebutu dabar turiu masina sutvarkyta iki galo, tik katalizatoriu liko idet.. jei jie ryt vel persigalvos pinigu (500lt) as jiems nedamokesiu ir vistiek kviesiu mentus..

Kazkodel mano nuojauta man kuzdejo, kad dirikas tikrai nieko nezino.. ir negali patiket, kad tai kazkas is jo darbuotoju padare..tuo tarpu pavaduotojas man buvo labai itarus.. jis keistai elgese.. maciau sutrikima jo veide...

istorijos tesinys rytoj...

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 21:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.22
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E39 520i
ex Volvo S60 2.5T
E61 535D Mpack
P.S. visi tie jusu komentarai... reikejo taip daryt..reikejo anaip..zinot kiek astokiu istoriju girdejau su pasiulymais kaip elgtis..teisingiausia issirinkt neimanoma.. daryk taip..daryk anaip... kaip teisingiausia vienas dievas zino... kai jus nesat buve tokioj situacijoj, kalbat kaip ereliai... snukius dauzyk..ta daryk...

nera cia viskas paprasta !!! pakliusit i mano situacija paziuresiu ar jusu nervai atlaikys.. ir sugebesit lengvai issprest beda..
kaip bebutu jums linkiu tikrai tokiu nervu gadinimu ir tokiu situaciju neturet !

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 21:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
nu as ir nekariavau su jais del poros simtu litu, tai jie pirko nauja kaip suprantu ? 500lt naujas tai kinietiskas jie ilgai nelaiko, greitai isdega, nepamenu per kiek km bet EMP gali paklausti jie ten irgi pardavineja kinietiskus, originalus apie 2kar daugiau, nu svarbu kad trauktu kaip trauke :)

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 21:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.22
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E39 520i
ex Volvo S60 2.5T
E61 535D Mpack
sanimda rašė:
nu as ir nekariavau su jais del poros simtu litu, tai jie pirko nauja kaip suprantu ? 500lt naujas tai kinietiskas jie ilgai nelaiko, greitai isdega, nepamenu per kiek km bet EMP gali paklausti jie ten irgi pardavineja kinietiskus, originalus apie 2kar daugiau, nu svarbu kad trauktu kaip trauke :)

originalas kainuoja 3000lt, tas katalizatorius pagamintas lenkijoj, bet viduriai norwegiski.. jie ji nupirko su nuolaida... manau man metams-dviem uzteks.. neuzteks tai neuzteks.. daugiau as cia nieko neissikovosiu... originalo uz 3000 man tikrai nieks nepirks :D

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 21:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.22
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E39 520i
ex Volvo S60 2.5T
E61 535D Mpack
P.S. rytoj mano gimtadienis :) tikiuosi bent viskas uzsibaigs mano naudai...

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 21:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
39
Automobiliai:
sold
apie mentus papasakojai, matai kaip viskas pakrypo gera linkme :!: :!: :!: :!:

StandartinėParašytas: 14 Bir 2010, 22:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.22
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E39 520i
ex Volvo S60 2.5T
E61 535D Mpack
edvinb rašė:
apie mentus papasakojai, matai kaip viskas pakrypo gera linkme :!: :!: :!: :!:

jie pasake kviesk mentus duok i teisma mes nebijom... bet pokalbiu metu pasakaiu bijot nebijot paziuresim ar patiks kai prades visus i pokalbius kviest dar prakratys ir pan.. sako pats keik laiko prarasi del sudo.. sakau as laiko turiu :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 95 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery