Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Vas 2025, 01:16

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 50 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 16 Rgs 2009, 18:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.08
Automobiliai:
E46 320d
sveiki. prie tos pacios temos..
siandien uzgeso vienas xenonas :twisted: (orginalus bosch).
per naujo ijungus uzsidega visa laika, bet sviecia ne ilgiau 15 sekundziu.. ir taip n kartu.
galvociau kad lempute, bet isnarses foruma, prisiskaiciau , kad besibaigianti lempute keicia svietimo spalva..
ar vis delto cia lemputes kalte?

StandartinėParašytas: 16 Rgs 2009, 21:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
kakarotas rašė:
sveiki. prie tos pacios temos..
siandien uzgeso vienas xenonas :twisted: (orginalus bosch).
per naujo ijungus uzsidega visa laika, bet sviecia ne ilgiau 15 sekundziu.. ir taip n kartu.
galvociau kad lempute, bet isnarses foruma, prisiskaiciau , kad besibaigianti lempute keicia svietimo spalva..
ar vis delto cia lemputes kalte?

sukeisk vietom ir tada ziurek ar kartojasi.

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2009, 10:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.20
Amžius:
38
Automobiliai:
E92 335is
Pridesiu apie xenonus. Praeita savaite vakare KLP mieste pasivijo draugai ir sustabde. Ir priezastis to buvo lempos. Sako kodel xenonai sudeti zibintuose su HCR zymejimu? (Pas mane lempos orginalios ZKW lesines) toliau i masina ir bla bla. Parode lapa kur nurodyta kas leidziamas, kas ne. As grazioje formoje sakau, kad "nezinojau" jog negalima. Siaip pradejo man pasakas apie maximini tiuninga destyti, nors pas mane masinoje is maximos tiuningo skyriaus yra tik servetele nusausinimui :lol: Bet nenorejau nieko aiskinti, nes butu dar surase, bet dabar tiesiog sake pasikeiti, nes jei dar sustabdys jau baus. Sakau tik siandien nestabdykit dar,nes teks bausti :mrgreen:

Klausimas, ar jiem pakanka is akies nustatyti, kad pas mane xenonai, o ne tarkim kokios narva blue vision, kurios sviecia taip pat. Cia butu tas pats, kaip langu tamsuma ar greiti is akies nustatyti, o ju akys neturi meterologines patikros kiek zinau :twisted: Pakelus kapota matytusi xenon blokeliai, bet jei jo nedaryti? O ir kokiu budu jie gali nustatyti kokios mano lempos? Butu idomu suzinoti, kad ateityje jei dar tektu susidurti su tokia pat situacija, kad nereiktu tyleti kai man desto apie maximini tiurlinga :mrgreen:

PS. Xenonus dejau del geresnio matomumo,apsvietimo,o ne del mandrumo. Zibintai sureguliuoti, lempos ne pinpongines, sviecia kur turi sviesti. ačiū uz protingas mintis.

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2009, 10:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
na zinai, jei jiems uzplauks, tai iskvies trala ir nuvez kokiai ekspertizei :)

StandartinėParašytas: 23 Rgs 2009, 00:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.05
Amžius:
42
Automobiliai:
VW Multivan 2,5 tdi 99 ex E39 525 M51 97' ex E34 525 M51 94' ex E30 M21 88-85 KLASIKA!!!
Linius rašė:
na zinai, jei jiems uzplauks, tai iskvies trala ir nuvez kokiai ekspertizei :)

jo del tralo tai tu teisus... pries kokius 8 metus draugas turejo 2 golfa 83-84 metu, o visos dalys buvo sukrautos 90-91 metu, tai viena grazia diena sustabde dede su uniforma, del kazko? (mano draugas megsta su jais pasilazdavoti) tai tas dede uzpikes uzdare masina ekspertizei, ar nera surinkta is vogtu detaliu? pralaike gal dvi savaites, ka arde, tai puse varztu nesusuke, ir masina is menturos teko issitraukti, nes nebeuzsikure. va taip va, su jais buna! :D

StandartinėParašytas: 25 Lap 2009, 21:35 

Fast rašė:
Pridesiu apie xenonus. Praeita savaite vakare KLP mieste pasivijo draugai ir sustabde. Ir priezastis to buvo lempos. Sako kodel xenonai sudeti zibintuose su HCR zymejimu? (Pas mane lempos orginalios ZKW lesines) toliau i masina ir bla bla. Parode lapa kur nurodyta kas leidziamas, kas ne. As grazioje formoje sakau, kad "nezinojau" jog negalima. Siaip pradejo man pasakas apie maximini tiuninga destyti, nors pas mane masinoje is maximos tiuningo skyriaus yra tik servetele nusausinimui :lol: Bet nenorejau nieko aiskinti, nes butu dar surase, bet dabar tiesiog sake pasikeiti, nes jei dar sustabdys jau baus. Sakau tik siandien nestabdykit dar,nes teks bausti :mrgreen:

Klausimas, ar jiem pakanka is akies nustatyti, kad pas mane xenonai, o ne tarkim kokios narva blue vision, kurios sviecia taip pat. Cia butu tas pats, kaip langu tamsuma ar greiti is akies nustatyti, o ju akys neturi meterologines patikros kiek zinau :twisted: Pakelus kapota matytusi xenon blokeliai, bet jei jo nedaryti? O ir kokiu budu jie gali nustatyti kokios mano lempos? Butu idomu suzinoti, kad ateityje jei dar tektu susidurti su tokia pat situacija, kad nereiktu tyleti kai man desto apie maximini tiurlinga :mrgreen:

Kazin pagal koki straipsni jie gali bausti is akies nustate?

PS. Xenonus dejau del geresnio matomumo,apsvietimo,o ne del mandrumo. Zibintai sureguliuoti, lempos ne pinpongines, sviecia kur turi sviesti. ačiū uz protingas mintis.

StandartinėParašytas: 25 Lap 2009, 23:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
o tu nori, kad iskviestu trala ir nuveztu ekspertizei? :D

apiplovimas lempu yra? automatinis lygio reguliavimas yra? va tau ir atsakymas :D

StandartinėParašytas: 05 Gru 2009, 20:55 

Linius rašė:
o tu nori, kad iskviestu trala ir nuveztu ekspertizei? :D

apiplovimas lempu yra? automatinis lygio reguliavimas yra? va tau ir atsakymas :D

nu yra tas lempu apiplovimas nu ir ka?

StandartinėParašytas: 05 Gru 2009, 20:59 

automatinios lempu reguletorius ir yra nu tai nori pasakyti mentai tokie protinri :idea: :D Nejuoking :lol:
Jiems dar daug mokintis kad kiekvienoje masinoje nustatyti ar orginaliai imontuoti ar ne. Aisku jei masina senesniu metu tai taip.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2009, 22:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.06
Amžius:
38
Automobiliai:
ex E39 525 M51D25
ex E36 318 M41D18
E30 318 M10B18
E87 118 M47N2
BMW 528 rašė:
automatinios lempu reguletorius ir yra nu tai nori pasakyti mentai tokie protinri :idea: :D Nejuoking :lol:
Jiems dar daug mokintis kad kiekvienoje masinoje nustatyti ar orginaliai imontuoti ar ne. Aisku jei masina senesniu metu tai taip.

Apie reguliatorių man rodos, kažką maišai. Automatinis valdymas lempų- vairuotojas ratuko nesukinėjo, nes jo ir nėra.

StandartinėParašytas: 06 Gru 2009, 03:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.24
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525d
Ot ir saunu, kad pradetu ir gatvese stabdyt del tu [CENZŪRA] xenonu.
Cia kuri sustabde KLP tai kita karta manau tikrai gausi baudele, jeigu jau kazkokius lapus butent del to veziojasi. Man technikine einant prie tu lempu gal 10min prabuvo. Punktai kurie buvo: 1. ar tvarkingai sureguliuota 2. Ar lesines lempos 3. Ijunk- isjunk parodyk kaip automatiskai susivarto 4. ar yra apiplovimas 5. ar yra kazkokia D raidele ale ar lempos pritaikytos dujinem tom lemputem, del sito tai pasimeciau bet atradom uzpaisyta kazkur :D Pagaliau gal prades rimtai i tai ziuret. Tai kas kad pas tave tie lesiai ir sureguliuoti gerai. Nera apiplovimo ir auto levelingo, o kad reiskia purvinos lempos akins, ir gale prisisodines zmoniu taip pat akinsi kitus. Sorry, bet palinkesiu, kad tave jie vel sustabdytu :D Cia kuris pudrino apie xenonus priesrukiniuose, kad neakina kitu. Kaip pats vaziuoji su jais tai as tikiu kad neakina, bet ypac nakti kaip lyja ir kaip atvaziuoja su tais xenonais priesrukiniuose, tai noras islipt ir isspardyt lauk juos, nekalbu apie gudruolius kurie susideda i ne lesines trumpas lempas, ten is vis graudu :D

Passion in something that you love can help to make the world smaller to the size that you can handle by yourself to reduce the world smaller to only one path, one destination or just one person to look forward to...[Buakaw Por. Pramuk]

StandartinėParašytas: 06 Gru 2009, 12:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.04
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d M47TUD20 03' 6speed
F10 535i N55B30 14' LCI
rG rašė:
Ot ir saunu, kad pradetu ir gatvese stabdyt del tu [CENZŪRA] xenonu.
Cia kuri sustabde KLP tai kita karta manau tikrai gausi baudele, jeigu jau kazkokius lapus butent del to veziojasi. Man technikine einant prie tu lempu gal 10min prabuvo. Punktai kurie buvo: 1. ar tvarkingai sureguliuota 2. Ar lesines lempos 3. Ijunk- isjunk parodyk kaip automatiskai susivarto 4. ar yra apiplovimas 5. ar yra kazkokia D raidele ale ar lempos pritaikytos dujinem tom lemputem, del sito tai pasimeciau bet atradom uzpaisyta kazkur :D Pagaliau gal prades rimtai i tai ziuret. Tai kas kad pas tave tie lesiai ir sureguliuoti gerai. Nera apiplovimo ir auto levelingo, o kad reiskia purvinos lempos akins, ir gale prisisodines zmoniu taip pat akinsi kitus. Sorry, bet palinkesiu, kad tave jie vel sustabdytu :D Cia kuris pudrino apie xenonus priesrukiniuose, kad neakina kitu. Kaip pats vaziuoji su jais tai as tikiu kad neakina, bet ypac nakti kaip lyja ir kaip atvaziuoja su tais xenonais priesrukiniuose, tai noras islipt ir isspardyt lauk juos, nekalbu apie gudruolius kurie susideda i ne lesines trumpas lempas, ten is vis graudu :D

pritariu simtu procentu ;) =D>

StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 09:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
ka buduliai?
http://www.ve.lt/?rub=1078736485&data=2 ... 1263935991

StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 10:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.30
Automobiliai:
Tourer '14
ex E46 Touring
ex E46 neTouring
ex E46 Ci
jamam ta darba :D..gal susiprotes liaudis pagaliau, kad nevieni kelyje randasi.. =D>

StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 11:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.24
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525d
DRRRRR rašė:
jamam ta darba :D..gal susiprotes liaudis pagaliau, kad nevieni kelyje randasi.. =D>

As jau pats pradejau kovot :D Vkr jau uz....so is paskos vaziuojantis golfas su nezinia kur svieciancia lempa: staigiai stabdtelejau, aplenke, o jau is paskos vaziavau isijunges ilgas, gaila, dar bixenonai nepajungti:D Bet ir vartos baltos lemputes ilgose gerai ziebia :D

Passion in something that you love can help to make the world smaller to the size that you can handle by yourself to reduce the world smaller to only one path, one destination or just one person to look forward to...[Buakaw Por. Pramuk]

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 50 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery