Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Lap 2024, 12:52

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1523 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 102  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 00:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.14
Amžius:
53
Automobiliai:
ex E39 525d M57 01'
e60 530d M57N 03'
ElDiablo rašė:
Kaip tu deklaraciją pildeisi, jei neturi draudimo? Yra buvus analogiška situacija man, tai iškviečiau policiją (tada dar nebuvo galima deklaracijos pildyti), gavau baudos 100 litų už tai, kad neapsidraudęs esu, o paskiau viskas kaip prilauso: į kaltininko draudimą ieškot žalos atlyginimo :) Kaltas lieki visais atvejais tik tada, kai girtas būni, nemaišykit [-X

Mano vairuotojas atsitrenke i gala kitai masinai,uz kurios vairo sedejo isgeres vairuotojas,Liko kaltas mano vairuotojas,o anam israse bauda uz vairavima neblaiviam...

StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 02:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.06.09
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 325
tavo atveju yra nustatoma abipuse kalte o tai reiskia kad niekas ismokos negaus :wink:

StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 02:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.14
Amžius:
53
Automobiliai:
ex E39 525d M57 01'
e60 530d M57N 03'
MendozaBMW rašė:
tavo atveju yra nustatoma abipuse kalte o tai reiskia kad niekas ismokos negaus :wink:

Ta ir norejau pasakyti,kad ne visad tik girtas kaltas.

StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 12:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
paskaitinejau tema.. ziuriu irgi ne vienas gavot pasiulyma draustis Nordicia draudimo kompanijoje, norejau paklaust ar apsidraudet? man irgi jie pasiule geriausia kaina.. tik ~1400lt, kai tuo tarpu ergo 1800, lietuvos draudimas net ~3800lt, bet dabar dar paskambino brokere ir prigasdino, kad pavojinga draustis pas tuos Nordicia.. nes jie gan neseniai atsidare, nedraudzia civilinio draudimo ir pan. ka apie tai manot ? ar verta rizikuot ir draustis pas juos ? ar draustis pas sena kokia draudimo kompanija?

draudiminiu atveju vistiek manau problemu dazniausiai su visais draudimais buna, na nebet tas nordicia susirinks babkes ir pasiplaus :roll:

StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 14:31 

Rams rašė:
Mano vairuotojas atsitrenke i gala kitai masinai,uz kurios vairo sedejo isgeres vairuotojas,Liko kaltas mano vairuotojas,o anam israse bauda uz vairavima neblaiviam...

Tai logiskai mastant tavo civilinis draudimas turi suremontuoti ta masina, i kuria atsitrenke tavo vairuotojoas. O kadangi anas vairuotojas buvo girtas, tai jis tiesiog bauda gavo ir man atrodo tai neturi nieko bendro su tuo, kad jam atsitranke is galo.
O kaip is tikro buvo?

StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 16:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.14
Amžius:
53
Automobiliai:
ex E39 525d M57 01'
e60 530d M57N 03'
Taip ir buvo.

StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 22:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
36
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
as ir toliau likau istikimas Reso Europa draudimui :)
turint omeny,kad avarijos kaltininke neturejo draudimo,tai dar visai greitai susitvarke mano draudimas...ne pilnus 2 menesius :twisted:
ir imokos pas juos maziausios

StandartinėParašytas: 14 Gru 2008, 11:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
n0l rašė:
paskaitinejau tema.. ziuriu irgi ne vienas gavot pasiulyma draustis Nordicia draudimo kompanijoje, norejau paklaust ar apsidraudet? man irgi jie pasiule geriausia kaina.. tik ~1400lt, kai tuo tarpu ergo 1800, lietuvos draudimas net ~3800lt, bet dabar dar paskambino brokere ir prigasdino, kad pavojinga draustis pas tuos Nordicia.. nes jie gan neseniai atsidare, nedraudzia civilinio draudimo ir pan. ka apie tai manot ? ar verta rizikuot ir draustis pas juos ? ar draustis pas sena kokia draudimo kompanija?

draudiminiu atveju vistiek manau problemu dazniausiai su visais draudimais buna, na nebet tas nordicia susirinks babkes ir pasiplaus :roll:

Man Nordicia pas kaiciavo 1750lt... Kazkaip sakyciau nemazai :roll:

StandartinėParašytas: 14 Gru 2008, 12:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
fructazz rašė:

Man Nordicia pas kaiciavo 1750lt... Kazkaip sakyciau nemazai :roll:

1750 nemazai???? :roll: nuvaryk i lietuvos draudima, kai paskaicuos pagal tavo kubatura tai akys ant kaktos isoks :mrgreen:

StandartinėParašytas: 14 Gru 2008, 13:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
n0l rašė:
1750 nemazai???? :roll: nuvaryk i lietuvos draudima, kai paskaicuos pagal tavo kubatura tai akys ant kaktos isoks :mrgreen:

Apie LD net nesneku... :D

StandartinėParašytas: 21 Gru 2008, 00:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.09
Automobiliai:
E39
norejau paklausti del keliu man rupimu klausimu... wa pirma beda kaip skaiciau visa sia tema ir man iskilo klausimas kur man atrasti va ta nepriklausoma eksperta? kokios yra kainos... ar as pats turiu jam sumoketi ar galiu tai reikalauti is draudimo? dar tokie dalykiukai man swarbus ilenke man sparna ir dabar galwoj mintys sukasi ar ji keis nauju ir tik kruva spakliaus prides? kaip patartumet automobili paciam tvarkyti ar palikti servize draudimo? kiek laiko jie gali tvarkyti mano masina? ir kliuvo geras mugis ratlankiams ratlankiai nauji uzdeti o subraize tai gan neblogai? ka patartumet daryti tokioje situacijoje...

StandartinėParašytas: 21 Gru 2008, 21:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.14
Amžius:
39
Automobiliai:
E36
man pries kelias dienas ileke i auto,kuri stowejo prekybos centre aiksteleje.o automobilis buwo nedraustas(mano)tai pamates iwiki staigiai nubegau i degaline ir abdraudziau auto :) gerai iasisukau :) patruliai atwaziawo tik po dweju walandu,kai draudimas predejo galioti.tai wa neblogai issisukau :D :D :D zalos paskaiciawo 500lt labai nedaug ilenke sparna..dabar tik teliko suzinoti kiek atsistos remontas...

StandartinėParašytas: 22 Gru 2008, 01:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.05
Amžius:
109
Automobiliai:
E90lci 320d efficientdynamics mt
(ex) E46 328i mt
SaUsAs rašė:
man pries kelias dienas ileke i auto,kuri stowejo prekybos centre aiksteleje.o automobilis buwo nedraustas(mano)tai pamates iwiki staigiai nubegau i degaline ir abdraudziau auto :) gerai iasisukau :) patruliai atwaziawo tik po dweju walandu,kai draudimas predejo galioti.tai wa neblogai issisukau :D :D :D zalos paskaiciawo 500lt labai nedaug ilenke sparna..dabar tik teliko suzinoti kiek atsistos remontas...

Tai tu išsisukai tik nuo to, kad nesumokėjai policininkams baudos už draudimo neturėjimą. Šiaip tai laimė tik tokia, kad galėjai ir pats kam nors įvažiuoti ir tada už savus litus taisyti kitam auto :mrgreen:

StandartinėParašytas: 22 Gru 2008, 02:02 

G3D45 rašė:
Tai tu išsisukai tik nuo to, kad nesumokėjai policininkams baudos už draudimo neturėjimą. Šiaip tai laimė tik tokia, kad galėjai ir pats kam nors įvažiuoti ir tada už savus litus taisyti kitam auto :mrgreen:

Na ne tik.. Jeigu tas zmogus, kuris ivaziavo tau, neturi civilinio, tai teks is jo per teismus su antstoliais isieskoti pinigus... Tuo tarpu kai kreipiesi pagal savo civilini draudima, tai gaunasi greiciau ir maziau rupesciu tau.. :roll:

StandartinėParašytas: 23 Gru 2008, 00:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
Kolegos reikalingi jusu patarimai bei nuomones!yra taip,vairuoju lietuviskos registracijos automobili ne Lietuvoja i gimtine per metus tenka grysti 2~4 kartus ten automobilis prabuna maximum 2 menesius is 12...dabar taip turiu 2 draudimus vienas privalomasis,o kitas casco ir uz geru 5 menesiu jie abudu baigsis...ka man patartumet daryti?kokio draudimo atsisakyti ar man reikalingi tie 2 draudimai?kokie butu pliusai minusai atsisakius vieno ar kito ir kodel? is anksto dekingas uz naudingus atsakymus!(kokie klausimai buvo sprendzemi ankstesniuose puslapiuose neskaiciau)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1523 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 102  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery