Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Lap 2024, 13:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 933 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 63  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 27 Sau 2011, 09:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2007 E83 X3, 3.5d M-sport
ex - 2004 E61 525d
Gali, iki tol kol i prota ateisi :wink:

StandartinėParašytas: 27 Sau 2011, 11:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
tokiu atveju (jei auto stovi uzgesinta, raktai kisenej) jie gali paprasyti tik auto tech paso ir paprasyti atidaryti bagazine.
nei teisiu, nei kitu dokumentu prasyti negali. ir is keleiviu prasyti dokumentu negali, jei jie viesos tvarkos nepazeidineja, ar pan.
patys negali narsyti po masina, jei pagrindo neturi, o jei daro, ar ruosias tai daryti, gali reikalauti apziuros akto (turi nurodyti priezasti apziuros ir t.t. - rastas).
ir prisistatyti privalo.

StandartinėParašytas: 27 Sau 2011, 21:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.10
Automobiliai:
E91fl 2.0d
E53fl 3.0 d
irodyti asmens tapatybe gali paprasyti bet kada, ar sedinti masinoj, ar einanti gatve.

StandartinėParašytas: 28 Sau 2011, 01:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.17
Amžius:
35
Automobiliai:
E38 730 M57 00'
ANA333 rašė:
Gali, iki tol kol i prota ateisi :wink:

aiskiau

StandartinėParašytas: 28 Sau 2011, 11:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
satigiz rašė:
irodyti asmens tapatybe gali paprasyti bet kada, ar sedinti masinoj, ar einanti gatve.

na taip, o jei dokumento neturi, gali ir pas save nusivezti tikslint tapatybe. bet reikia visam tam pagrindo, o ne siaip sugalvojus...
tokioj situacijoj, kai sedi masinoj neuzvestoj ir prieina pareigunas, gali uzsirakines sedeti ir dokumentus pro tarpeli padavineti (tech pasa, asmens dokumenta). neturi teises jie brautis i masina, cia asmeninis turtas, tam turi buti pagrindas pagrystas ir gali reikalauti apziuros akto.
aisku jei jau surasys akta, ispurtys gerai, bet jei auto tvarkinga, sudo prisikroves nesivezioji, tai nera ko ir bijoti.

buvo mane su draugu viena karta sedint masinoj besisildant is masinos istrauke, rankos ant stogo ir t.t. (bandem prikurti masina degalinej, tai darbuotojai pamane, kad pavogt bandom ir iskviete), tai patikrino tech pasus masinu ir viskas. jokiu asmens dokumentu neprase, o kai kisau teises, tai pats pareigunas sako, kad kam kisi, juk niekur nevaziuoji :) ir atsiprase paskui uz sutrukdyma. nei pyktis eme, nei ka. dirbo darba ir tiek.
bet buvo tokiu atveju kai sustabdo ir priejes (priliuliaves vos vos su savo lasiniais, kaip jie fizini pasirengima praeina, tai geras klausimas) naglai duris daro. kadangi pas mane automatiskai uzsirakina uzvedus motora, tai priejo, lanksto rankenele - neatsidaro (juokas tada paeme :) ), bet net neprase atidaryti, per tarpeli padaviau dokumentus, patikrino, atidave ir isvaziavau. bet nei laba diena, nei "pareigunas toks toks", nei vieno zodzio is jo neisgirdau. tai su tokiu kitaip ir negalima... jei su manim kaip su zmogum nesielgia, tai jis man taip pat ne zmogus.
kazkodel kiti sugeba tvarkingai. prisistato, patikrina, gero kelio palinki, patarimu duoda (primena, kad greit draudimas baigsis ir pan), va tokie tai suprantu.

StandartinėParašytas: 28 Sau 2011, 13:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
320i, mazda 323F, 323i, 325i, citroen xsara picaso, 530d
bumeriukas1 rašė:
ar gali pareit saukimas jei ant prekybos centro aiksteliu pabraiziau kelias saules ir nuwaziavau, niekas nesustabde sedziu ramus ant kitos aiksteles atwaziuoja zalieji draugai, ateina ir sako dokumentus ir bla bla draugu dokumentu irgi paprase ispurte visa masina nieko nerado, nuejo y savo masina zaliukas, su dokumentais kazka susirase parnese ir viskas, taip ir likau nesuprates ko prisikabino?
ir ar jie turi teise tikrinti masina stovincia neuzkurta raktu spynelej nera?
ir ar turi teise pats mentas atidaryt duris?
ka tokiu atveju sakyt jei net neprisistato?
ir ar turi teise iswis prasyt dokumentu is keleiviu?

taip gali nubausti ,todel ,kad pvz maximos aiksteleje paisei saules,o aisktele priklauso maximai,paisydamas saules gadini aiskteles danga..........ir nesvarbu ,kad sniego pilna , aisteles filmuojamos.pamate tavo numerius ir viskas.parase pareiskima maksima vat ir nubaude
turi teise patikrinti dokumentus
turi teise tikrinti automobili ,esant itarimams ir t.t.
turi prisistatyt,tau reikalaujant privalo parodyti tarbybini pazymejima,arba jei nera jo zenkliuko

StandartinėParašytas: 29 Sau 2011, 02:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.01.29
Automobiliai:
E36 318
Šiandien man nutiko toks atvėjis. :D Stovėjau aukštlėj 22:30, o ten prieš ją yra plyta ir po ja kad nuo 22h iki 6h. Atvažiavo policija ir paprašė dokumentu. Tada išsikvietė į automobilį. Mykė mykė ten jie. Sako rašyt kaip pėstysis ar vairuotojas sakiau kaip pėstysis. :D tada surašė ten viską, o aš kaip durnas ir pasirašiau. Tada grižes namo pamačiau , kad parašyta "Ėjo per gatvę tam neskirtoje vietoje" ir vieta visai kita įrašyta. Kas nusimanot galit paaiškint- ar čia mane išdūrė ar kas yra? :DDDDDDD

StandartinėParašytas: 29 Sau 2011, 12:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.10
Automobiliai:
E91fl 2.0d
E53fl 3.0 d
tau kaip vairuotojui butu greiciausiai uz ta plyta, ar uz draudziama stovejima surase, bet pasigailejo ir surase tipo uz ne vietoj pereita gatve, mazesne bauda gavai, as taip suprantu.

StandartinėParašytas: 29 Sau 2011, 14:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
djdovve rašė:
Šiandien man nutiko toks atvėjis. :D Stovėjau aukštlėj 22:30, o ten prieš ją yra plyta ir po ja kad nuo 22h iki 6h. Atvažiavo policija ir paprašė dokumentu. Tada išsikvietė į automobilį. Mykė mykė ten jie. Sako rašyt kaip pėstysis ar vairuotojas sakiau kaip pėstysis. :D tada surašė ten viską, o aš kaip durnas ir pasirašiau. Tada grižes namo pamačiau , kad parašyta "Ėjo per gatvę tam neskirtoje vietoje" ir vieta visai kita įrašyta. Kas nusimanot galit paaiškint- ar čia mane išdūrė ar kas yra? :DDDDDDD

keistuolis :d

StandartinėParašytas: 29 Sau 2011, 15:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.10.17
yra tokia liaudies ismintis "durna ir baznycioj musa". Ilgai dar ir dokumentus be pagrindo tikrins ir masinas kratys su tokiu poziuriu. Pilnas internetas klipu kaip su mentais reikia bendraut kai jie neteisus. Zinoma, jei tingi pasidomet bent elementariausiomis savo teisemis - tuomet teks praeiti "gyvenimo universitetus" :|

StandartinėParašytas: 29 Sau 2011, 15:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.06.18
Automobiliai:
E60 530d 03' (ex)
E53 04' (ex)
E39 530d 01'
E65 740i 07'
djdovve rašė:

Pirmiausiai, jei neklystu, "plyta" reiskia ivaziuoti draudziama. Tai jei tu ivaziavai pries 22h, tai as nematau jokio pazeidimo :D tada gaunasi kad tave isdure. O faktas, kad pasirasei tai nieko nereiskia. Gal tu tuo momentu buvai susijaudines ar issigandes ir pasirasei, o veliau tau tik daejo, kad tu nieko nepazeidei. Tam yra terminas, per kuri gali apskust teismui pareigunu sprendima :wink:

StandartinėParašytas: 29 Sau 2011, 17:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
NKTN rašė:
Pirmiausiai, jei neklystu, "plyta" reiskia ivaziuoti draudziama. Tai jei tu ivaziavai pries 22h, tai as nematau jokio pazeidimo :D tada gaunasi kad tave isdure. O faktas, kad pasirasei tai nieko nereiskia. Gal tu tuo momentu buvai susijaudines ar issigandes ir pasirasei, o veliau tau tik daejo, kad tu nieko nepazeidei. Tam yra terminas, per kuri gali apskust teismui pareigunu sprendima :wink:

na nemanau ,kad ims ir is lempos taip sugalvos milicininkai ,jie tiesiog mate ,kad saules paise ir pripaise ,kad ivaziavo po 22h.
o ka teismas irodys? duodu 99%,kad pareigunas liks teisus ;)
jei teisingai surase protokola

StandartinėParašytas: 30 Sau 2011, 16:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.06.18
Automobiliai:
E60 530d 03' (ex)
E53 04' (ex)
E39 530d 01'
E65 740i 07'
mindoo rašė:
na nemanau ,kad ims ir is lempos taip sugalvos milicininkai ,jie tiesiog mate ,kad saules paise ir pripaise ,kad ivaziavo po 22h.
o ka teismas irodys? duodu 99%,kad pareigunas liks teisus ;)
jei teisingai surase protokola

Tai faktas, kad surasytas neteisingai. Pirmiausiai, kokiu jis budu galejo "eit per gatve ne vietoj", jei jis toje vietoje net nebuvo tuo laiku? Tai kokiu budu jie nustate pazeidimo fakta? Susapnavo, ar lakia vaizduote turi? Cia tik liudininku reikia, kurie paliudytu, kad protokole nurodyta valanda ir diena jis niekaip negalejo eit per gatve protokole nurodytoj vietoj, nes tuo metu buvo tokioj ir tokioj aikstelej su tokiais ir tokiais asmenim. Cia tik noro ir laiko reikia :) manau zmogus ne vienas tikrai buvo toj aikstelej, tai tikrai atsirastu, kad paliudys :)

StandartinėParašytas: 30 Sau 2011, 17:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.01.29
Automobiliai:
E36 318
Yra liūdinikų. Mano nuomone, jie bandė sulaukt kyšio. Nes pradėjo man aiškint apie baudas ten nenormalias. Ir dar dėl klevo lapo prisikabino, kad tipo nesimato nors aš niekur tuo metu nevažiavau, o tik sėdėjau mašinoj. sako už klevą bauda 100LT.:D Po to klausė "tai ką dabar darysim?". :D o aš jiem sakau "jūs geriau žinot" tipo kad surašytų viską. :D Aš įvažiavau tikrai prieš 22 h. bet kadangi bauda tik 10 lt tai nemanau, kad verta ten eit aiškintis, nes vistiek jie teisūs liks. :D Žodžiu pasimokiau. :D

StandartinėParašytas: 30 Sau 2011, 18:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
NKTN rašė:

Tai faktas, kad surasytas neteisingai. Pirmiausiai, kokiu jis budu galejo "eit per gatve ne vietoj", jei jis toje vietoje net nebuvo tuo laiku? Tai kokiu budu jie nustate pazeidimo fakta? Susapnavo, ar lakia vaizduote turi? Cia tik liudininku reikia, kurie paliudytu, kad protokole nurodyta valanda ir diena jis niekaip negalejo eit per gatve protokole nurodytoj vietoj, nes tuo metu buvo tokioj ir tokioj aikstelej su tokiais ir tokiais asmenim. Cia tik noro ir laiko reikia :) manau zmogus ne vienas tikrai buvo toj aikstelej, tai tikrai atsirastu, kad paliudys :)

tiesiog zmogaus pagailejo ,beto apskusti laikas 14 ar -20 darbo dienu ,yra ,taciau tai reikejo nurodyti protokole ,kad nesutinka . Ir ,masinoje sedintis asmuo nera liudininkas .........,ir nemanau ,kad kazka galetumet irodyt ,kad ir bauda butu 1000lt ,

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 933 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 63  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery