Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 11:19

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 27 Sau 2006, 17:40 

Cardio rašė:
Kiek girdejau, jei amortizatoriai geri (nesugede) uzsalti jie negali. Pas tevo drauga toks pat bmw irgi kai pastovi garaze ok, kai isvaro lauk kaip su vezimu varo sake. Po pakeitimo viskas ciki, net ir prie buvusiu -21. Taip kad mano tevukas jau eileje stovi pasikeisti abu priekinius

Pas mane nauji amortizatoriai,bet taippat buvo per didziuosius salcius pastinge.Beje,orginalus jie.Tai va - susala net ir nauji gaminiai. :wink: Ir beje,meistai sake,kad reikia tada kuo atsargiau vaziuoti,nes menkiausia duobe kenkia jiems,gali sugadinti amortika gan lengvai.

StandartinėParašytas: 27 Sau 2006, 17:41 

Gali buti

StandartinėParašytas: 08 Vas 2006, 01:00 

Mankukas rašė:
Cardio rašė:
Pastovejo masina lauke kelias dienas. Uzsikuriau, pasildziau, pradedu vaziuoti o jausmas kaip su vezimu. Islipu, paspaudineju priekinius amortikus-masina linguoja, galinius - normaliai viskas. Garaze palaikiau - viskas cool. Beje buvau pries salcius vaziuokles diagnostikoje (Regitroje) -sake amortizatoriai tvarkoj

Klausimai: Ar gali buti, kad amortizatoriai blogi ir is karto abu? Ir ar gali buti kad kompas vienam uzsalus atjungia ir kita, ar kompas i amortiku darba nesikisa? Nes keista tada kodel galas tvarkoje?

jau gali ismesti juos pas mane prie -7 wienas uzsala.. :D tai vaziuoju kaip su sportine wziuokle tik blogai kad tik vienas :cry:
o tau tai zjb kai abu.. :D
o jei rimtai tai gal kas zinot kur gerus amortikus padoria kaina?
kns aleksote taj [CENZŪRA]. kazkokie liewi abu yra uz ~ 350lt.
reikes slabotkei paziureti BMW pardej..

kartais naudati geriau negi nauji

StandartinėParašytas: 08 Vas 2006, 08:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.18
Amžius:
42
Masta J rašė:
paklausiu prie to pacio - kokie priekyje pas E39 amortizatoriai gamykliskai ejo? kazkas atsimenu porino, kad dujiniai. tiesa chia ar ne? :roll:

jai ka amortizatoriu dujiniu nera :D yra pusiau dujiniai jie toki patys tepaliniai amortizatoriai tik kad vietoj oro ten yra uzpildyta dujomis :wink:

StandartinėParašytas: 08 Vas 2006, 09:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E24 635 CSi '81
ex Alpina B3 3.0 '95
Nikas:
Masta J
yo shita apie dujinius jau issiaiskinau :) E39 irgi per salcius priekiniai buvo pasale. ryte ishejus, ziuriu - keistai zhema mashina, pradejus vazhiuot viskas aisku pasidare, bet va pastovejo parkinge ir vel viskas gerai :)

StandartinėParašytas: 08 Vas 2006, 11:55 

pas mane lygiai tas pats E39. Abu uzsalo gale. Vaziuoju kaip su vezimu. Kompas irgi kazka vokiskai raso (nemoku pakeist i anglu kalba). Pavaziuot man reikia kokius 40 km kad atsiltu. Bet jauciu netvarkysiu - vistiek greit atsils...

StandartinėParašytas: 16 Vas 2006, 05:28 

jei amortizatoriai tepaliniai, tai 100 proc. užšalo. o del išmetimo neskubek, vasara tikrai atvazinesi. Tik su užšalusiais niekm nepatariu vazinetis, nes dirba ne mortikai , o visos vaziuokles gumos, kurias pavasari tikrai reiks keisti

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery