Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Vas 2025, 20:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1523 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 102  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Rgs 2004, 11:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.04
Amžius:
48
Pvz:Vokietijoj atsiseda expertas i automobili su tokiu aktu,kur lenteleje surasyta milijonas "navarotu" ir varnele suzymi visus esamus privalumus.Taip daroma norint ivertinti masinos verte pries autoivyki.Ir tik po to ziuri kokios detales sugadintos,kiek suvaiksciojes kebulas.Rezultatas: gauni pinigus uz padaryta materialine zala+kompensacija uz vertes netekima,nes bus jau remontuota.Ziurint i ateiti norisi tiketis kad ir pas mus ateis panasi tvarka,kai bus mokama ne tik uz materialius nuostolius bet ir vertes netekima.

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2004, 18:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
klausyk bites kaip tu sugebejai cia ipostint 10mb ir bmp ? man tai niekaip neaisk kaip gali tiek daug uzimt. negalejai jpg padaryk max 600kb ? :roll: :roll:

StandartinėParašytas: 21 Sau 2005, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
Sveiki.as cia truputi nelabai suptratau apie ta komisija, kur pradzioje rasete.kam ji?
Ar ji gali man padeti? man draudimas nenori moket. o buvo taip. gruodzio 31 i mano masina ivaziavo vienas pilietis(as tuo metu automobilyje net nebuvau), aiksteleje isireze. na iskvietem mentus, jie ten surase viska, sake kuo greiciau i draudima kreiptis. as pirma darbo diena nuvaziavau pas juos, jie surase viska. ir paklause kur remontuosiuos, as pasakiau kad turiu servisa,kur darysiu. po to suderinom su tuo draudeju kainas, ir tipo jau gali remontuot. bet jis man siulo, kad as pats susimokeciau servisui, o po to jie su manim atsiskaitys. as pats atliekamu 2000lt neturiu, ir kolkas negaliu remontuot masinos. tai draudejo klausiu kada sumokesit?tas sako po 7d.praeina 7d, as kapeiku vis dar neturiu. skambinu jam, tai tada jis man aiskina kad dar reikia kazkokios pazymos is keliu policijos. nuvaziuoju i policija, ten kazkokia boba is buhalterijos aiskina kad ta pazyma bus tik uz menesio! ir itariu kad kai ta pazyma ateis, dar kitokiu problemu atsiras. tai ka dabar man daryt?ar gali man ta komisija ka pagelbet? jei ne, tai ka man dabar galima padaryt, kad viska greiciau cia prasukus?nesinori dar menesi visuomeniniu transportu vazinet :cry: :cry: :cry:

StandartinėParašytas: 24 Sau 2005, 02:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
na paskaityk atidziai sita straipsni ir manau bus aisku kur kreiptis reik. bet ispradziu pakalbek su draudimo kompanija apie tai :)

StandartinėParašytas: 24 Sau 2005, 19:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
O bet ar nebus taip, kad tos 14 dienu prades skaiciuotis tik nuo tada kai ateis ta pazyma is policijos?na ryt ryte reiks paskambint tam dradejui

p.s. as kazkodel ne prie visu kompu ta straipsni pradzioje matau, vienuose yra, kituose ne

StandartinėParašytas: 24 Sau 2005, 20:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
Karalaitis rašė:
O bet ar nebus taip, kad tos 14 dienu prades skaiciuotis tik nuo tada kai ateis ta pazyma is policijos?na ryt ryte reiks paskambint tam dradejui

kogero kad taip ir bus. seip reiktu pasiskaityt saliu isipareigojimus. juk visur tavo ir ju parasai yra...

Karalaitis rašė:
p.s. as kazkodel ne prie visu kompu ta straipsni pradzioje matau, vienuose yra, kituose ne

na cia nezinau kame reikalas, man tokiu dalyku nebuvo dar nutike...

StandartinėParašytas: 26 Sau 2005, 20:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
bebr rašė:
Karalaitis rašė:

kogero kad taip ir bus. seip reiktu pasiskaityt saliu isipareigojimus. juk visur tavo ir ju parasai yra...

Karalaitis rašė:

na cia nezinau kame reikalas, man tokiu dalyku nebuvo dar nutike...

atradau!pasirodo kai ieini i foruma neprisijunges savo nicu, tai ir nerodo to straipsnio pradzioje. o del draudimo, tai kai ateis ta pazyma, tai ir prades eiti tos 14 dienu... :(

StandartinėParašytas: 28 Sau 2005, 20:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
Karalaitis rašė:
atradau!pasirodo kai ieini i foruma neprisijunges savo nicu, tai ir nerodo to straipsnio pradzioje. o del draudimo, tai kai ateis ta pazyma, tai ir prades eiti tos 14 dienu... :(

dar keletas dalyku: akivaizdu kad uzdelsei pac. o del pazymos, kuri bus tik po menesio, tai visiskas absurdas cia. nz kas cia taip galejo tau pasakyt, bet tai nesamone. turi teisie reikalauti pazymos kuo skubiau

StandartinėParašytas: 31 Sau 2005, 17:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
42
o jei pats kaltas buni avarijoje, ar reikia pranesti savo draudimo kompanijai apie ivyki ar jie patys suzino is policijos apie tai? Ir ar draudimo kompanija keiciasi informacija su kitomis draudimo istaigomis apie savo klienta? Ir kiek padideja draudimo imoka jei esi apturejes eismo ivyki?

StandartinėParašytas: 31 Sau 2005, 17:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
all set rašė:
o jei pats kaltas buni avarijoje, ar reikia pranesti savo draudimo kompanijai apie ivyki ar jie patys suzino is policijos apie tai? Ir ar draudimo kompanija keiciasi informacija su kitomis draudimo istaigomis apie savo klienta? Ir kiek padideja draudimo imoka jei esi apturejes eismo ivyki?

pranešt tai reikia berods jei neklystu. o įmoka tai nežinau, kažkaip pereini į kitą draudimo kategoriją, ir man regis nebetaiko tada nuolaidų. jei čia kalba apie civilinės atsakomybės draudimą

StandartinėParašytas: 31 Sau 2005, 17:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
42
apie civilini. [CENZŪRA] vakar tik i vln atvaziavau ir ziede pabuciavau audi perexoda supuvusi:) (gerai kad man nieko ir tik pariedejes atsiremiau bet vistiek :oops: ) tai man tai nieko bet tie kaimieciai [CENZŪRA] keleivis girtas nepriseges dirzo vaziavo tai langa iskele ir galini bamperi ilenke mano priekis:) nzn db man reikia turbut nunest ta rasta kur menturoj dave i savo draudimo kompanija?

StandartinėParašytas: 31 Sau 2005, 17:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
nors kai man buvo, nei aš kur ką nešiau, nei ką.. bet va mano fėja kai padarė avariją, tai gavo velnių kad nepranešė į draudimo kompaniją. tai velnias žino..

StandartinėParašytas: 31 Sau 2005, 18:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
42
ai reikes rytoj nuvest, kad nebutu parkiu:) gal nieko neatsitiks, kad tik kita diena nuvesiu

StandartinėParašytas: 31 Sau 2005, 19:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
all set rašė:
apie civilini. žalia rūta vakar tik i vln atvaziavau ir ziede pabuciavau audi perexoda supuvusi:) (gerai kad man nieko ir tik pariedejes atsiremiau bet vistiek :oops: ) tai man tai nieko bet tie kaimieciai žalia rūta keleivis girtas nepriseges dirzo vaziavo tai langa iskele ir galini bamperi ilenke mano priekis:) nzn db man reikia turbut nunest ta rasta kur menturoj dave i savo draudimo kompanija?

butinai reikia pranest per 3 darbo dienas, kitaip gali tekt paciam moekti... esu su tuo susidures netiesiogiai

StandartinėParašytas: 05 Vas 2005, 15:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
jo, pranest tai reikia per 3 dienas. Gal kas is Jusu yra susidures su ta komisija?kur man jos ieskot?nes tas zmogus is draudimo man niekaip nesako kaip man ta komisija surast, atseit - kam tau ji? juk kita savaite sumokesim, la la la la lala...
tai gal zinot kur ta komisija?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1523 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 102  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery