Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Vas 2025, 06:34

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Bal 2008, 17:22 

PrakalejaS rašė:
["Partyzan"] BMW dažniausia yra daužomi į priekį, tai nepervertink galimybių gaunant tas dėžes.
Kitas dalykas - vanduo. O jis tikrai yra važiuojant per lietų. Tu padarai praktiškai tiesioginį vandens padavimą į filtro dėžę. Pasekmes ir visas blogybes manau aiškinti nereikia.
Draugiškai siūlau grįžti prie originalo, nors kartu ir suprantu, kad noras ir malonumas kažką bandyti patobulinti atsiranda karts nuo karto, tik dažniausia tai duoda tik blogesnius rezultatus.

Tai kitiem jei yra originaliai taip padaryta irgi vanduo per lietu kaupiasi?

StandartinėParašytas: 23 Bal 2008, 17:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
Tam ir yra tie lankstymai ir oro traukimas iš šono. (kuriuos tu vertini kaip minusą ir AG valgytojus)
Mūsų reikalas tau patarti, o jau dabar tavo apsisprendimas ar originalus geriau ar tavo modifikacijos.
Partyzan rašė:
Tai kitiem jei yra originaliai taip padaryta irgi vanduo per lietu kaupiasi?

ps. siūlau paskaityti forumo taisykles ir jomis vadovautis.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2008, 17:31 

tai kad rodosi taisykliu nepazeidinėju :-s

StandartinėParašytas: 23 Bal 2008, 17:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Nu pas mane i oro filtro deze yra orginaliai su visai bmw zenkliukais :D :P padaryta is gamyklos tox vamzdis kuris i oro filtro deze traukia ta ora ir as nematau ka cia mandriau padaryt,gal pas kitus nebuna,ar kas iseme buna ar po avarijos.
Bet jau kaip kolegos minejo tu 2AG nepajusi :D Va kai nuo 83kW persidejau varikli i 103kW jau plius 20kW tai pasijaute.o tai apie 25ag.O jau priauginus 2ag nusauk mane,bet as ju nepajusciau :mrgreen:
Cia gal pas penkiakausius golfus ir jauciasi kai penktas kausas su dviem asilo galios uz vairo sedi :mrgreen:
P.S. nieko nenoriu izeisti,bet juk tai kvaila 2ag :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
O apie ta vamzdi,tai jei pas tave nera,tai kodel nepasidaryt,nuo to nieko nebus blogiau,bet ag daugiau nebus :lol:

StandartinėParašytas: 23 Bal 2008, 17:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
PrakalejaS rašė:
["Partyzan"] BMW dažniausia yra daužomi į priekį, tai nepervertink galimybių gaunant tas dėžes.
Kitas dalykas - vanduo. O jis tikrai yra važiuojant per lietų. Tu padarai praktiškai tiesioginį vandens padavimą į filtro dėžę. Pasekmes ir visas blogybes manau aiškinti nereikia.
Draugiškai siūlau grįžti prie originalo, nors kartu ir suprantu, kad noras ir malonumas kažką bandyti patobulinti atsiranda karts nuo karto, tik dažniausia tai duoda tik blogesnius rezultatus.

Nesutinku su tavim,vanduo tikrai nesikaupia,pas mane orginaliai viskas yra ir jokio ten vandens nesu rades.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2008, 17:45 

[quote="bummer333"]Nu pas mane i oro filtro deze yra orginaliai su visai bmw zenkliukais :D :P padaryta is gamyklos tox vamzdis kuris i oro filtro deze traukia ta ora ir as nematau ka cia mandriau padaryt,gal pas kitus nebuna,ar kas iseme buna ar po avarijos.

O pas taves is tos pacios vietos ora paima ar kur nors is sono?

StandartinėParašytas: 23 Bal 2008, 17:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Partyzan rašė:

O pas taves is tos pacios vietos ora paima ar kur nors is sono?

Pas mane is priekio,tiesiai eina.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2008, 17:51 

nepatingesiu ir pasiziuresiu siandien kas pas mane ten prisikaupe :)

StandartinėParašytas: 23 Bal 2008, 17:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
tuoj jauciau bus taip kad ta daikta uz 7lt ismesi + nusipirksi deveta deze srote - suplojes koki 50lt + darbas velniop :)

nesupyk , bet mano nuomone tokia: islupciau ta nesamone ir padaryciau kaip buvo :)

StandartinėParašytas: 23 Bal 2008, 20:35 

Patikrinau del viso pikto (dar po ploviklos su kerkeriu prapuciau visa prieki) tai ne laselio ne lapelio.Filtro deze auksciau stovi siek tiek ir tas ortakis galu gale ne tiesus,paraitytas truputi. :)
O del tu 2AG as tik tema uzrasiau, ne tai as turejau omeni kad butent 2ag bus smarkiau,o tiesiog norejau pasakyti kad apsukas geriau pagauna(priima) :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery