Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 22:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Rgp 2005, 16:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.04.23
Amžius:
48
Automobiliai:
E61 520d
all set rašė:
nu ka zinau. pvz i 12-15 masina dedant signa tai nemanau................

Zinoma, kad i sena masina nedesi labai brangios ir advanced signalizacijos. Taciau dar karta sakau, viskas labai stipriai priklauso nuo to kaip profesionaliai ji sumontuota. Jei nores pavogti, profai vagys paims bet kokia sustriausia signalizacija, o vat lameriam jau bus sunkiau. Taip, kad geriau siuo klausimu netaupyti. Nors kiekvienas savaip reikalus tvarko.

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2005, 20:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.07
Automobiliai:
E38, 4.4iL individual, 99m
Nikas:
Sindy
535i, tavo variantas butu buves pigesnis man :wink:
Kita vertus man dar reikejo ir skubumo..
Ir ačiū uz sveikinimus. Tikiuosi sita masiniuka sugebesiu issaugot :evil:

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2005, 15:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.26
Amžius:
43
Automobiliai:
E28
E32(2)
E36(3)
E38
E66 LCI
E46 M3 convertible
E53 LCI
E65 LCI
F02 LCI
E70 LCI
O kodel vat taip iskart varyt deti i firma? Tipo geriau ideda?Tas pats zmogus kuris deda firmoj, deda ir pas save savaitgalyje kokiam ar po darbo namuose. Ta pacia signalizacija kuri firmoj kainuoja 500 Lt be indejimo gali nusipirgti uz 250-300 Lt ir tas zmogutis suderinus su juo ides signa namuose uz 100 Lt ir viso gausis per pus ir net gi dar pigiau. Taip as pasidariau. Tai jus man paaiskinkit kodel firmoj tvarkingiau ideda, nes tas pats meistras deda, dar plius namuose jo niekas neskubina. Na aisku yra ir paprastu meistru. O del kasko tai draugelis patvirtinima signai nusipirko uz 30Lt is kazkurios firmos. Ar tas meistras pareguliavo. Ir seip beveik kiekvienoj firmoj yra saviem darbuotojam nuolaidos. Tai jaigu kokis pazystamas yra ar seip per vat BMW klubo narius galima gi ir pigiau.

StandartinėParašytas: 13 Rgs 2005, 00:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.08
Amžius:
47
jeigu kazkas nuspres kad REIKIA nuvaryti tavo automobili, ji nuvarys. Tik vat kartais geriau kad tu apie tai nezinotum, o signalizacijos su navarotais tai tam kad daigus gainiot kad mago neisluptu ir kad pasivazinet kas nenusprestu. Su l.gera ir brangia signalizacija realiai tik islosi laiko bet tai skirtumas 1-5 minutes :(

StandartinėParašytas: 13 Rgs 2005, 00:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.11
Amžius:
44
Sindy rašė:
Kazin ar cia antras lygis? Man atrodo,kad irgi trecias :?

lygis antras, jei reikia draudimui, paziurek ergo nes ten ir kainos normalios ir reikalavimai signai neauksti.

StandartinėParašytas: 14 Rgs 2005, 15:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
42
na mano manymu BTA yra labai gerai. susidures esu ne kart. ir reikalavimai taip

StandartinėParašytas: 18 Rgs 2005, 23:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.07
Automobiliai:
Nikas:
Sindy
K_U_Z_A_V_A_S rašė:
O kodel vat taip iskart varyt deti i firma? Tipo geriau ideda?Tas pats zmogus kuris deda firmoj, deda ir pas save savaitgalyje kokiam ar po darbo namuose. Ta pacia signalizacija kuri firmoj kainuoja 500 Lt be indejimo gali nusipirgti uz 250-300 Lt ir tas zmogutis suderinus su juo ides signa namuose uz 100 Lt ir viso gausis per pus ir net gi dar pigiau. Taip as pasidariau. Tai jus man paaiskinkit kodel firmoj tvarkingiau ideda, nes tas pats meistras deda, dar plius namuose jo niekas neskubina. Na aisku yra ir paprastu meistru. O del kasko tai draugelis patvirtinima signai nusipirko uz 30Lt is kazkurios firmos. Ar tas meistras pareguliavo. Ir seip beveik kiekvienoj firmoj yra saviem darbuotojam nuolaidos. Tai jaigu kokis pazystamas yra ar seip per vat BMW klubo narius galima gi ir pigiau.

Sutinku, kad tavo variantas pigesnis. Firmos pliusai manau tame, kad ji duoda garantini ir bus priversta jo laikytis, tuo tarpu idejes namuose meistras be jokio vargo gali nusiplaut rankas.. Zinoma kai deda, tai prisizada duot garantija, bet jei vistik tos garantijos prireikia.. prasideda bedos.. Na dar firma israso popieriukus uz ideta signalizacija, ir ta suma galima nuskaiciuot nuo pajamu, tad dalis pinigeliu vistik gryzta.
O kas liecia tavo minimus 30Lt. uz pat irtinima, tai likau nesupratusi. Uz ka ten reikejo moket pinigus? Mano pirmajam bimsui dejo garaze (kaip tu ir siulei :wink: ), taciau parvirtinima israse dykai. Juk draudziant Kasko reikia netik signalkes, bet ir masinos zymejimo. Draudimo kompanija israso popiereli, kad uz zymejima galetum sumoket pigiau (nuolaida). Tuo paciu Altas, zymedamas masina, patikrina ir signalkes veikima, bei israso patvirtinima. Ir jokiu papildomu 30 Lt. nereikia :)

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2005, 20:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.11
Amžius:
44
kai dedama identiska signalizacija uz 350 lt firmoje ir uz 200 lt garaze pas zmogu, tai firmai jau kaip ir negrazu imti papildomus 30 lt uz pazyma.
siap pazyma draudimui ir kainuoja 30 lt...

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2005, 17:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Pas mane stovi KODINIS RAKTAS signalke GN7 (gal GN6). Immobilaizeris irgi KODINIS RAKTAS. Pats jis kodinis. Be to autonomine sirena bei turio davikliai. Viskas atitinka 3 lygi su dideliu 'zapasu'. Cia kad PZU Casco reikalavimus atitkti. Viskas puikiai veikia, jokiu nusiskundimu. Daryta ALTE. Kainavo daaaaug tipo :wink: , bet uztad galva rami, kokybiskai padaryta.

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2005, 17:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Gal galeciau pigiau suorganizuoti iranga jei kam labai reikia. Del pastatymo tai nelabai padeciau. Rasykit i privata jei reiks.

StandartinėParašytas: 22 Rgs 2005, 01:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.07
Automobiliai:
Nikas:
Sindy
marius rašė:
kai dedama identiska signalizacija uz 350 lt firmoje ir uz 200 lt garaze pas zmogu, tai firmai jau kaip ir negrazu imti papildomus 30 lt uz pazyma.
siap pazyma draudimui ir kainuoja 30 lt...

Pazyma man nekainavo nei vieno cento :wink:

StandartinėParašytas: 29 Lap 2007, 22:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
per paieska susiradau sita tema, nes ji labaiusiai atitinka mano problemele, del kurios nesiryzau kurti naujos temos
reikalas toks : maniskis E32 ('87) nekelia langu ir neuzdaro liuko palaikius rakteli, nezinau kame kampas: anksciau 100 kart maciau, kaip su ja vazinejes zmogus tuos langus uzkeldavo uzrakindamas, bet paciam man neiseina taip padaryt :( suku rakteli i priesinga puse nei uzrakinimas, laikau kelias sekundes ir nieko! gaila, kad neturiu galimybes pasiklaust pas buvusi sios masinos seimininka del sio reikalo, todel klausiu jusu...

StandartinėParašytas: 30 Lap 2007, 11:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
tai, kad ne į tą pusę tu tą raktelį suki....
užrakini, tada raktelis dar pasisuka (turėtų pasisukti dar daugiau, nei reikia paprastam užrakinimui) ir palaikai.

StandartinėParašytas: 30 Lap 2007, 17:53 

cia del to kasko sindy tai gerai pasakei kad " kad kasko tik susvelnina smugi visko neatgauni" nezinau bet kiek sykiu susiduriau su dauguma draudimais tai ligdavau visalaik patenkintas nes is ju eina issireikalaut ko ne uz viska :lol: ketvirta mano masina drausta kasko skirtingoje firmoje ir visad ju ismokos virsija imokas mano

StandartinėParašytas: 07 Gru 2007, 12:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.26
Amžius:
43
Automobiliai:
E28
E32(2)
E36(3)
E38
E66 LCI
E46 M3 convertible
E53 LCI
E65 LCI
F02 LCI
E70 LCI
Sena tema :)
Neatmenu beveik kaip ten jau buvo :?
Bet tam zmogeliuj reikejo pazimos. Firmoj pasake: Kas dejo tas turejo isduot :?
Tada zmogelis pirko brendzio ~ 30 Lt ir kreipesi i kita tos imoes asmeni :)
Vat smulkiau neisdestyk ir jau vejas kyla :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery