Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 22:24

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Gru 2007, 11:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.18
Amžius:
56
Automobiliai:
E34 M51D25- 1995;
moto: Honda VT 1100 C Shadow Spirit-2004
Vakar nutiko nemalonus reikalas. Važiavau jau sutemus, matomumas prastokas, maždaug 5-6 metrai man prieš nosį šast dviratininkas skersai kelią kirto. Buferio kampu aš jį kabinau, laimė greitis buvo 40-45km/h (gyvenvietės ribose). Iššokau iš mašinos, prie jo, čiupt už pulso-pulsas yra, vizualiai sužalojimų nesimato, tik kvapas kaip nuo bravoro. Paskambinu į greitąją, policiją, čiuvakas atsikelia, atsistoja, nusipurto ir ruošiasi vėžlioti. Aš jam sakau palūkėk žmogau, tuoj atvažiuos greitoji. Belaukiant greitosios aš jam bandau moralizuoti, kaip gali prisipylęs subinę važinėti. Anas-aš pėščias ėjau, vienžo nors duok į liustrą. Tuoj kaip tarakonai pradėjo iš pakampių lysti analogiškos žmogystos. Aišku be atšvaitų ar liemenių žabalioja. Vadinasi "būk saugus kelyje". Atvykusi greitoji mano auką apžiūrėjo, nuvežė į ligoninę iš kurios po detalesnės apžiūros išleido. Alhašui pats velnias pagalvėlę pakišo. Vienintelis pliusas- dviratis tolimesnei eksploatacijai netinkamas, gal neprisiplos kurį laiką. Kaip bebūtų, bet stresą apturėjau, kad ir alhašas, bet vistiek žmogus. Mašinai nieko blogo, nubrozdintas bamperis.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2007, 11:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.06
Amžius:
50
Automobiliai:
E46 320D 03'
E36 328 M52 95'
ex E36 320 92;
ex E30 318 86
teisingai viska padarei, zinau istorija, kai vaikas isbego i gatve ir vienas zmogelis , vaziuodamas su masina ji numuse , anas atsikele eiti, dar mama buvo (ai atsiprasau ir t.t.), tai vairuotojas sako palaukit iskviete greitaja, policija, na apiformino ir viskas, po keliu dienu ta mama raso pareiskima del vaikelio mirties, kaltindama ta vairuotoja.., tas vaikelis po apziuros buvo paleistas, ale kad smegenelese po kurio laiko kraujas pasirode...tai anas ir pasimire :cry:

siaip viskas gerai kas gerai baigiasi... :roll:

StandartinėParašytas: 09 Gru 2007, 13:21 

taip ir as zinau ne viena istorija kaip pamusa dviratininka ne vietoj pasimaisiusi, bet tipo man viskas gerai ir issiskirsto.
Bet paskui tam dviratininkui pablogeja jis kreipiasi i ligonine, paskui aisku policija ir finale tu pamusei ir pabegai :evil:

StandartinėParašytas: 09 Gru 2007, 14:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Per savo vairavimo "karjera", esu "pamuses" tris dviratininkus. ačiū Dievui visiems nieko nenutiko blogo. Pirmu atveju jauciausi kaltas, (nors kaip veliau suzinojau buvau nekaltas) tai susomekjau uz dviracio remonta ir issiskyrsteme be policijos. Kitus du kartus buvau tikrai ne kaltas ir kvieciau policija, nes automobilis apgadintas buvo. Su antru susitareme draugiskai, aisku po policijos ivikio uzregistravimo. O su treciu, tai jau puse metu tampausi, tai galiausiai padaviau i teisma, ziuresiu kaip bus, nes zala atsisake atlyginti. :roll:

StandartinėParašytas: 09 Gru 2007, 16:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.01
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E38 735 M62 97'
ex E39 520 M47 00' Touring
ex E34 530 M60 94
ir as esu apturejes panasu ivyki, pamuses neblaive mergina, masinos visu sonu nuejo, net pristabdyt nespejau, greitis 60km/h. bet ji po smugio atsikele, ir vel tekina begti, mat pasirodo, bego nuo taksisto, kuris kitoi gatves pusei buvo sustojes, nesumokejus pinigu buvo. Na as is ivykio vietos pasitraukiau, bet darbe budintis dispeceris, patare gryzt atgal, ir policija iskviest. Na gryzau, iskvieciau policija, papasakojau kaip kas, kad va ir nuvazeves buvau is ivykio vietos, ir pan. Tai tiesiog apiformino ivyki, o del to kad pasitraukes buvau, tik pabare ir viskas.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2007, 20:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
36
Automobiliai:
E34 2.5i '88 kažkur iškeliavo
E34 2.4 TD '89 kažkur iškeliavo
E30 1.8i '90 po presu
E34 2.5 TDŠ '93 po presu
ir man teko su dviratininku turet ivyki, vaziuojant man uzmiestyje, dviratininkas is desinio kelkrascio staigiai metesi skersai kelio man pries nosi net nepasiziurejes ar neatvaziuoja kasnors. tai taip uzmyniau ant stabdziu tai maniau kad isleksim visi is tos masinos per priekini stikla, tai nors tiek gerai kad ABS suveike, bet ir tai jau is padangu dumu pasipyle, nes ir greitis jau buvo 90. pasigavau ta alchasa pasivijes, tai jis man dar akis pradejo draskyt kad tipo ko lakstau, truko man nervai, tai taip ziebiau jam kaledine zvaigzde i aki, nusirideno i griovi ji su tuo dviraciu kartu :lol:

StandartinėParašytas: 09 Gru 2007, 20:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.08
Amžius:
38
Automobiliai:
Peugeot 206 1.9d'02 N1
Saab 9-5 MY98 2.0LPT
BMW 735iA'90[parduota]
Mazda 626GE 2.0dohc'93[parduota]
Lancia Kappa 2.4JTD'98[parduota]
Mazda 323F BG 1.5sohc'90[praduota]
tevui irgi buvo fintas su dviratininku. vaikas vaziavo. tevas atbulas is aiksteles issistuminejo, vienas vaikas vaziavo saligatviu, kitas keliu ir abu kalbejosi, tevas tik pradejo judet ir pamate, kad tuoj vaikas trenksis, kiek spejo, tiek pavaziavo i prieki. vaikas trenkesi i masinos desini galini sparna, ilenkdamas virs bamperio, uzsikabino uz spoilerio ir perskrido masina. dviracio abu ratai pasidare 8. vaikas soko istiktas, tevas kartu su juo nuejo pas jo tevus. pasirodo kazkokia seima buvusiu tremtiniu, ruskiu. babuska pasitaike tokia, kad nors su plyta galva dauzyk. atejo, sako: jus naujam name gyvenat, pinigu turit, tai susitvarkysit. tevas sako ok kvieciam policija. siaip ne taip 200lt dave jie ir labai verke, kad paskutiniai seimos pinigai. tevui remontas kainavo 400lt :roll:

StandartinėParašytas: 10 Gru 2007, 13:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
viena karta vos vos isvengiau panasaus ivykio... naktis, pagrindiniai uzmiescio keliai 2 juostu, greitis 90 kaip priklauso, is priekio atvaizuoja masina, spigina sviesom ir kaip nujausdamas vaira truputi pasukau i kaire, tik pradejau sukti, ziuriu jau priepat dviratininkas... jokiu atsvaitu, tamsiai apsirenges vingiuoja... taip panasiai pusmetriu max pravaziavau pro ji, bandydamas isvengti nukalimo vos i priesais atvaziuojancia neivairavau... po to visi kiek musu masinoj buvom, niekas iki klp nebemiegojo...

fructazz - uzbrezi po bruksni ant kapoto po kiekvieno? :)

StandartinėParašytas: 10 Gru 2007, 14:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Nu man, tai cia nelabai juokinga :) Tuo labiau, kad tarp antro ir trecio dviratininko buvo tik 4 dienu skyrtumas :) Nu ka padarysi, dabar saugausi ju kaip reta :D

StandartinėParašytas: 10 Gru 2007, 15:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
man dviraciu kazkaip nepasitaike daugiau, bet pestieji tai geri... jei vingiuojantys dar, tai isvis paranoja prasideda... lanku apvaziuoju... viena karta tik pradejus vaziuoti is vietos, vienas pro sali eidamas uzkrito ant kapoto. gerai, kad greitis nedidelis (~10).

StandartinėParašytas: 10 Gru 2007, 15:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.25
Amžius:
45
Automobiliai:
E39 525 TDS 96m. buvo
dabar Subaru Outback 2005
Nepatikesit,vakar sedziu pas merga namuose,tik girdziu uz lango garsas kaip isdauze langa,pagalvojau gal man "mestnije" ka nors jau isdauze,ziuriu per langa BMW automobilis partrenke dviratininka,abu girti v "zop...",BMW keleivis islipo is masinos ir nugriuvo iskarto :D,o kaip paskui suzinojau,kad tas dviratininkas pries pora metu irgi pateko i avarija( irgi ji su dviraciu numuse masina) tai metus laiko zmogus gydesi ir gavo invalido pazymejima,o jau vel girtas laksto su savo dviraciu.Atsvaistu jokiu nebuvo ir kaip tik ta diena ten nedege kelio apsvetimo stulpas,BMW automobiliui (E-34) kaip maciau pr. stiklas sudauzytas ir kaires puses posukys kabejo ant laidu,o kiek ten apibrozta masina buvo nemaciau.
Tai va,kol atvaziavo policija (uz kokiu 15min. ir dar uz 10min. atvaziavo greitoji) vairuotojas pabego is ivykio vietos numesdamas masina,o kaip suzinojau,masina priklauso sesers vyrui,tai dar ir namuose truputi gaus velniu :)
Tai darykit isvados,ka daryt su tokies vairuotojais :)

StandartinėParašytas: 10 Gru 2007, 15:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
nuplakt viesoj vietoj :D

StandartinėParašytas: 10 Gru 2007, 15:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.25
Amžius:
52
Automobiliai:
E38 730
net baisu skaityt kaip traiskot dviratininkus :lol: Nors faktas kad 90% incidentu buna su ipylusiais kaimieciai arba vaikais. Siaip dviratis mano aistra, tik as vazineju su visom aprangom, salmu, atsvaistais, sviesom priekis/galas. Nepaisaint to tenka konstatuot, kad Lietuvoj dviraciu vazinet gatvemis labai pavojinga. Dauguma vairuotoju supratingi ir palaiko pagarbu atstuma, bet yra procentas buduliu, kur is durnumo ar bandymo kazka parodyt lenkia centimetru atstumu. Kita kategorija ziopliai pakertantys isvazinedami is salutines ar apsisukinedami - nesakau kad is blogos valios, paprasciausiai nesugeba ivertiniti atstumo ar patiket kad dviratis gali vaziuot greiciu artimu automobiliui. Fructazz, tikiuosi nesi piktybinis dviraciu persekiotojas ;) tada nenoreciau susitikt Kauno gatvese :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: