Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 22:32

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Rgs 2007, 13:47 

Sveiki,

E36 325i sedano prietaisų skydelyje esantis tachometras keistai rodo apsukas. Pagazavus, realiai iš variklio girdisi apsukų pakilimas, o skydelyje tachometras tą parodo paveluotai, važiuojant stabiliu greičiu dar eina suprast kiek apsukų, o jei linksmai važiuoji, tai pradeda meluot labai, rodo 7000 tūkst. apsukų, nors tiek tikrai realiai nėra. Kiek esu girdėjęs, tai pačiam prietaisų skydelyje yra baterijos, kurios gali pasenti. Gal kas esat bandę jas pasikeist? Ar sudėtinga, kokių dalių reikia? Kokios kainos? Klaipėdoje situacija (bent jau man) nėra pagirtina, užsiminus apie kažką panašaus visi kaip iš medžio nukritę... nežinau, nemačiau ir t.t. Blogiausiu atveju, manau teks keisti patį skydelį, bet , o ridą man rodys nuo to kito skydelio? Dar kiek suprantu reikia atitaikyti ir variklį ir metus. Pas mane 93m. OBD1.. tai kur aš tokį sveiką gaučiau net nžn...

Padėkit kuom galit, pasidalinkit info ir mintim. :roll:

StandartinėParašytas: 23 Rgs 2007, 15:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
bijau nusineketi - bet ar tik ne holo daviklis(prisukamas prie greiciu dezes) skaiciuoja apsukas?/??
gal cia jis grybauja- -
pataisykit jei kas

StandartinėParašytas: 23 Rgs 2007, 22:51 

Hmmm... nu visa kita prietaisų skydelyje veikia gerai, nebuvo jokių atvejų, kad kiti prietaisai pradėtų neveikt, durniuot ar pan. O dėl to daviklio tai aš "žalias". Gali išsamiau paaiškinti? O jeigu čia ir jo kaltė, dėl ko jis genda ir kiek kainuoja jo remontas?

P.S. dėkui, kad bandai padėti.. Prie to pačio dar parašysiu, (nes kažkodėl temą išmetė į šiukšlyną :evil: (taip, aš suprantu, kad ta tema jau buvo daug kalbėta... tačiau, kai tvarkingai suformuluoji problemą, viską pagal taisykles padarai ir ją vistiek ten įmeta, tenka pridurti į šia temą..) kodėl pas mane gali neveikti check control? Viskas pajungta originaliai, 18 mygtukų OBC, visi davikliai stovi originaliai... ir vistiek jis rašo "Check control inactive.."?

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2007, 13:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
holo daviklis signala siuncia i variklio kompa. su skydeliu jis nieko bendro neturi...
cia greiciau kasnors su reduktorium, ar paciu skydeliu, bet siais atvejais as zalias.

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2007, 15:44 

Nu bliam.. ot užsiroviau ant bėdos... nieko ten skubaus nėra, bet aš toks žmogus, kad kiekvienas niekutis rūpi iki šaknų :roll: . Net nžn ką daryt, gal kas klp parekomenduotumėt kur galėčiau nunešti patį prietaisų skydelį, kad kaip nors patikrintų. Įmanoma tą kaip nors atlikti? Kur ieškot problemos, pas ką kreiptis? Bijau užsiraut ant "ekspertų" :roll: , o tai jau esu atsikandęs tokio "remonto"... :evil:

StandartinėParašytas: 25 Rgs 2007, 15:28 

Dabar išvis gliukai prasidėjo, kad kai jau paėmi aukštas apsukas rodyklė labai staigiai nukrenta, purtosi šokinėja... :(

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: