Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Vas 2025, 22:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Rgp 2010, 20:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.04
Amžius:
51
Automobiliai:
E60 525D '07
Tai vat viskas vyko Kandavoje, Latvijoje, nuostabioje trasoje, svarbiausia, su kerbais ir fainu kalniuku.
Ketvirtadienis: Trasoje buvom apie 14 valandą. Nudengėm kartingą ir pakeitėm skilusią sankabą, žvaigždutę ir grandinę. Žodžiu, visą jėgos perdavimą galiniams ratams. Palaukėm draugų, kurie pasirodė tik 17h ir nurūkom į Ventspilį. Ten truputį pailsėjom.
Penktadienis: Gerai išsimiegojom, 8:30 jau buvom trasoj. Pasiruošėm techniką ir pradėjom montuoti filmavimo kamerą ant kartingo. Per kelis važiavimus taip ir neatradom puikios vietos, kad vaizdas nedrebėtų nuo vibracijos. O taip tai treniruotės vyko sklandžiai. Pagrindinis varžovas šįkart išbandė galingesnę techniką, tad man buvo puiki proga tyrinėti trasą ir ieškoti vietų, kuriose galima būtų padidinti persvarą. Visų pirma, pasinaudojau kerbais, nebijojau ant jų užlipti. Jais geriausiai pasinaudojau stabdymo zonose. Keistas dalykas buvo tas, kad kvalifikacija vyko penktadienio vakare, kaip F-1. Kad organizatoriai sutaupytų laiko, ART 120 Light ir ART 120 Heavy klasės buvo apjungtos dėl panašaus tempo. Per kvalą, vos padaręs gana greitą ratą (49,09 s, nors mano geriausias įveiktas ratas buvo 48,95 s) toliau nebespaudžiau. Taigi, aš likau pirmas, 2- Vitalij Ivickij, o trečias liko buvęs mano teammate‘as Evaldas.
Šeštadienis: su kartingu viskas tvarkoj. Viena bėda – kamera vietos dar neturi. Ją teko dėti ant šalmo (atrodžiau kaip vienaragio jauniklis). Pirmame važiavime neblogai startavau ir išlaikiau savo poziciją. Vėl stengiausi padėti Evaldui, bet jis liko už Vitalij nugaros. Iki pat finišo vėliavos su juo nesusitvarkė. Kaip startavome, taip ir finišavome.
Antrame važiavime buvo kiek sunkiau, bent jau starte. Antrame posūkyje, įkalnėje, mane pastūme ne kas kitas, o Joris Dumčius. Per jį vos likau trasoje. Po trečio posūkio, jis mane mėgino aplenkti, bet aš uždariau duris ir po 4 posūkio nuo jo nutolau. Daugiau mėginimų nebebuvo, aš smarkiai padidinau tempą ir finišavau su 11,5 s persvara. Kiek įdomiau sekėsi Evaldui. Jis po starto nukrito į 4 vietą. Vėliau dažnai keitėsi vietomis, tai su Joriu, tai su Vitalij. Galiausiai, Evaldas aplenkė Jorį, o Vitalij nukrito iki penktos vietos.
Susumavus rezultatus, aš užėmiau 1-ą vietą, Evaldas – antrą, o Vitalij – trečią. Bendroje įskaitoje padidinau persvarą prieš Vitalij iki 26 taškų, tad jis turi menkų šansų mane aplenkti čempionato rikiuotėje, ypač dėl to, kad liko paskutinis etapas. Bet tegul stengiasi.
Truputis foto http://www.artkart.lt/fotogalerija/index.php
Autorius Benediktas

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2010, 10:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Garbės Narys
Klubo Garbės Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2004.08.31
Amžius:
49