Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Vas 2025, 21:01

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1 pranešimas ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Lie 2010, 20:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.04
Amžius:
51
Automobiliai:
E60 525D '07
Ir vėl Marijampolė... Ir vėl triguba pergalė.
Šiame sezone, Marijampolėje lankausi jau antrą kartą. Pirmas kartas paliko nekokius įspūdžius, tad atvykau atsirevanšuoti. Tiesa, trasa kiek pasikeitė: susiaurėjo starto finišo tiesioji, kiek pailgėjo vingiai prieš tiesiąją, tad laikas nukrito apie 0,5 s.
Penktadienis: Į trasą atvykome apie 16 valandą, tad treniruotėms daug laiko neturėjome. Pirmame važiavime labai neskubėjau, nors parodžiau gana greitą ratą: 33,06 s. Tuo tarpu, labai pradėjo greitėti Titas Bučelis (22) ir mane „padėjo“ ant pusės sekundės. Labai nepergyvenau, pravažiavau dar porą kartų ir pagerinau savo laiką iki 32,96 s. Be Tito, gana greitas buvo ir Evaldas Dzialtuvas (9), kuris važiavo maždaug tokiu pat tempu, kaip Titas.
Šeštadienis: Nuo treniruočių įvyko šiokių tokių permainų, Joris Dumčius (4) netikėtai buvo pirmas, aš likau antras, o Titas – trečias. Evaldas per treniruotę sustojo ir nesugebėjo įveikti greito rato.
Kvalifikacijoje su naujomis padangomis pelniau pole poziciją. Joris liko antras, kuris sustojo 4 rate dėl kažkokio gedimo. Trečias liko Evaldas.
Prieš 1 važiavimą su Evaldu truputį pastrategavom, kad iškovotumėm aukštesnes pozicijas (nors ir nesam komandos draugai). Per startą, kaip buvo planuota, mėginau pastumti Jorį šiek tiek į išorę... Na ir ką jūs manot? Jis mėgino mane stumti į padangas... Susilietėm ratais, aš šiek tiek pašokau, bet savo poziciją išsaugojau. Pirmus 10 ratų aš dar gyniausi nuo Jorio atakų, vėliau, jo tempas prastėjo ir aš nuo jo pabėgau, palikdamas 2 s tarpą. Finišavau pirmas, Joris antras, trečias liko Titas. Ketvirtas, dėl nepavykusios mūsų strategijos, finišavo Evaldas.
Antrame važiavime vėl mėginom strategiją, na ji vėl nepasitvirtino. Per startą išlaikiau savo poziciją, antras važiavo Joris, kuris mėgino mane atakuoti. 5 rate dėl nepakankamai įšilusių padangų (keistai skamba, jos turėjo būt įšilusios jau pirmam rate, kai karštis siekia 30 laipsnių...) padariau klaidą ir tuo pasinaudodamas mane aplenkė Joris. Į mano vietą kėsinosi ir Titas, tačiau aš gražiai uždariau jam pravažiavimą ir atlaikiau jo spaudimą. Grįžau prie Jorio. Porą ratų mėginau paspartinti savo tempą, ir jau 9 rate mėginau jį atakuoti. Iš pradžių mano atakos buvo nesėkmingos, tačiau 10 rate, antrame posūkyje Joris padarė klaidą. Aš prie jo smarkiai priartėjau ir ketvirtame posūkyje lindau į posūkio vidų. Taip jį aplenkiau ir atsiplėšiau. Finišavau pirmas, antras liko Joris, o trečias Vitalij Ivickij, kuriam šis savaitgalis buvo nelabai palankus.
Po šio etapo bendroje įskaitoje pakilau į pirmąją vietą. Antras žengia Vitalij, atsilikdamas nuo manęs dešimčia taškų.
Kitas etapas vyks Latvijoje, Kandavoje, kol kas geriausioje, man žinomoje trasoje.

Autorius Benediktas

truputi foto: http://www.trauka.lt/kartingo_foto?album=1&gallery=50
truputi video: http://www.youtube.com/traukart#p/u

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1 pranešimas ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume