Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Gru 2024, 07:51

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Šioje srityje renkama informacija apie įvairius servisus ir jokios diskusijos nevyksta. Galimi tik teigiami arba neigiami atsiliepimai apie servisų darbą. Pranešimai atsiranda tik gavę moderatoriaus patvirtinimą.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 248 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Vas 2009, 00:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.11
Amžius:
37
Taigis taigis kaipgis, žodžiu čia "parekomenduot" vieną servisiuką norėčiau. Turbūt visi panevežičiai žino ratų servisą (jeigu galima taip pavadint) prie žiedo, šalia dažų parduotuvės. Situacija tokia: prieš mėnesiuką ar du nulėkiau pas juos, kad permontuotų padangas/subalansuotų ratus. Pirmas įspūdis buvo labai geras - žmonės labai maloniai bendraujantys, paslaugūs. Tas įspūdis išliko iki vakar dienos. Ne per seniausiai "padovanojau" vienam žmogui savo E30 (iš jo dovanų gavau E21 :) ). Taigi vakar vakare gaunu žinutę, jog bevažiuojant atsisuko ratas :!: Žodžiu, to žmogaus akivaizdoj "patapau" lameriu, kuris nemoka net rato uždėt... Šiaip viską išsiaiškinom ir kiek supratau - nieko blogo nenutiko, bet jei būtų autostrada + 120km/h, tai net nenoriu įsivaizduot pasekmių...
Tuo tarpu atsiminiau, kai jiems sunkiai sekės atsukt ratų varžtus, man prikišinėjo, jog per stipriai užveržiau ir t.t.
Nenoriu išskirt būtent vien tik šios firmelės, tiesiog toks paskatinimas, karts nuo karto patikrint meistrų darbą prieš važiuojant.

StandartinėParašytas: 23 Vas 2009, 12:17 

Sveiki. Tikrai nerekomanduoju "Daudriaus" autoserviso, kur Vilniuje naujininkuose (prie geležinkelio, buvusiam taksi parke). Ten aferistu kontora. Jei isstato saskaita uz pakeistas detales, tai dar klausimas ar jas isvis keite...

StandartinėParašytas: 23 Vas 2009, 22:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.09
Amžius:
42
high Q rašė:
Taigis taigis kaipgis, žodžiu čia "parekomenduot" vieną servisiuką norėčiau. Turbūt visi panevežičiai žino ratų servisą (jeigu galima taip pavadint) prie žiedo, šalia dažų parduotuvės. Situacija tokia: prieš mėnesiuką ar du nulėkiau pas juos, kad permontuotų padangas/subalansuotų ratus. Pirmas įspūdis buvo labai geras - žmonės labai maloniai bendraujantys, paslaugūs. Tas įspūdis išliko iki vakar dienos. Ne per seniausiai "padovanojau" vienam žmogui savo E30 (iš jo dovanų gavau E21 :) ). Taigi vakar vakare gaunu žinutę, jog bevažiuojant atsisuko ratas :!: Žodžiu, to žmogaus akivaizdoj "patapau" lameriu, kuris nemoka net rato uždėt... Šiaip viską išsiaiškinom ir kiek supratau - nieko blogo nenutiko, bet jei būtų autostrada + 120km/h, tai net nenoriu įsivaizduot pasekmių...
Tuo tarpu atsiminiau, kai jiems sunkiai sekės atsukt ratų varžtus, man prikišinėjo, jog per stipriai užveržiau ir t.t.
Nenoriu išskirt būtent vien tik šios firmelės, tiesiog toks paskatinimas, karts nuo karto patikrint meistrų darbą prieš važiuojant.

Seni vairuotojai is naujo uzdejus ratus po kelesdesimt km juo dar karta perverzia.servisas cia gali but ir nekaltas.Ipac kur senesnis auto,ir metalai jau pavarge.

Mindis rašė:
Sveiki. Tikrai nerekomanduoju "Daudriaus" autoserviso, kur Vilniuje naujininkuose (prie geležinkelio, buvusiam taksi parke). Ten aferistu kontora. Jei isstato saskaita uz pakeistas detales, tai dar klausimas ar jas isvis keite...

Nieko nesupratau,tai ka jie blogai paqdare ? Placiau prasom.Kad sviestas sviestuotas ir patys zinom.

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 11:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.19
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 325 Parduota
E30 316 Uzlenkta
E30 323 Parduota
E36 320 Touring Parduota
E39 523 Parduota
Opel Omega B Caravan Y25DT (M57D25)
E30 318
Parduotuve EOLTAS Prekybos centras,Radvilėnų pl.17 (prie KTU Chemijos fakulteto). Dirbo du pardavejai/konsultantai is kuriu abu buvo uzgule telefona ir teko laukti 20min., kad isklausytu ka noriu nusipirkti, po isklausimo ir atsivertus kataloga paskambino vel i asmenini mobilu ir konsultantas vel pradejo sneketi ir ieskoti (speju perekupui) daliu visiskai nekreipdamas demesio, kad sale laukiu, praejus 30 min. laukimui lengvu tonu pasakiau, kad arba jus aptarnaujate arba as einu nusipirksiu kitur, dar po 5min. kai niekas neskambino buvau aptarnautas, iseidamas dar apejau parduotuve ir pamaciau, kad kiti lauke irgi ilgai.

Baisus aptarnavimas. #-o

StandartinėParašytas: 03 Kov 2009, 14:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.23
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E34 '94 Touring
Vilniuje Eolte tas pats.

StandartinėParašytas: 05 Kov 2009, 19:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.25
Automobiliai:
BMW (E34) 530i, 90m., plačiasnukis
Rimšara, Vilnius, kalvarijų g. (sigmos kieme) atmestinis klientui dmesys, atrestauruoti šranyrai mėn ar dviem, o jei su R18 atvaziuoji tai sako kur čia laikys.......chalturschikai...vienu zodziu...

StandartinėParašytas: 19 Kov 2009, 11:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.23
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E34 '94 Touring
UAB "Balsana" aka Padangu rojus

Adresas:
Kalvarijų g. 125, 23 korpusas
Vilnius

Pardave padangas su guzu.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2009, 23:08 

Noriu pasidalinti keliomis mintimis apie specializuotą BMW-Mini servisą "Autvadita" Vilniuje, Lazdynuose, Sietyno g. 8.
Esu labai smarkiai nusivylęs suteiktų paslaugų kokybe bei aptarnavimo lygiu.

Anksčiau naudojausi šio serviso paslaugomis keletą kartų ir tikrai buvau patenkintas suteiktom paslaugom ir aptarnavimu.
Meistras Audrius tikrai visada atliko savo darbą gerai. Bet...

Nepasitenkinimo priežastys:
1. Laukti eilėje reikia geriausiu atveju mėnesį ar pusantro. Matyt, didelė paklausa specializuoto serviso paslaugoms ir yra pagrindinė priežastis, dėl kurios paslaugų ir aptarnavimo kokybė suprastėjo.
2. Sulaukus eilės, pagrinde priežiūros darbams ir keletui dalių pakeitimo darbų, mašina servise buvo laikoma savaitę. Keista, nes nebūdamas profesionaliu auto-meistru aš naudodamasis BMW gidu tuos darbus galėjau pats pasidaryti per daugiausiai pora dienų. Ne kartą taip ir yra buvę, bet šį kartą neturėjau laiko, todėl atidaviau į patikimas (kaip maniau) rankas kregždutę, kurią noriu gaivinti sau.
3. Kai galiausiai atgavau auto, jau atsiimant paaiškėjo, kad ne kiekvieną kartą suveikia vairuotojo pusės centrinio varikliukas iki galo. Kadangi buvo keista vidinės durų rankenėlės traukė, tai man Audrius paaiškino, kad greičiausiai prasivaikščios. Na "prasivaikščios" iš meistro lūpų atiduodant automobilį atrodė keistai, bet pasitikėjau juo.
4. Sekantį rytą man buvo išsikrovęs akumuliatorius ir nuolat degė vairuotojo pusės priekinis ir galinis posūkių žibintai. Man buvo aišku, kad po garsaus ir gero meistro remonto, kažkas kažkur trumpina. Paskambinau Audriui, jis pasakė, kad pažiūrės kelių dienų laikotarpyje, kai atvyks dalys keitimui, dėl kurių tarėmės jau anksčiau. Sutikau, nes jis patikino, kad paskambins ir primins, kad jau turiu atvykti.
5. Pralaukiau savaitę, vis dar neabejodamas geranoriškumu ir pasitikėdamas teikiamo aptarnavimo kokybe. Niekas nesirengė skambinti. Paskambinau pats. Man pasakė, kad viena dalis jau atvyko. Bet kitos dar nėra. Reikia laukti. Sutikau. Bet pralaukus dar savaitę, paskambinau pats ir vėl. Audrius patikino, kad perskambins po pusvalandžio, kai išsiaiškins situaciją dėl dalių. NEPASKAMBINO.
6. Man gi visu tuo laiku tenka atjunginėti akumuliatorių, kad neišsikrautų...
7. Be to, esu įsitikinęs, kad didelę dalį automobilių aptarnauja ne pats Audrius, o abejotinos kvalifikacijos jaunuoliai.
8. Ir t.t.

Linkiu BMW mylėtojams nesusigundyti šiuo servisu vien perskaičius BMW klubo forumus. Galbūt anksčiau Audriaus paslaugos ir buvo puikios. Dabar aš gavau visišką šnipštą už didelius pinigus (keturženklė suma).
O Audriui linkėčiau viską daryti pačiam, klientams į akis visada sakyti tiesą ir aiškiai nupasakoti situaciją, bei prisiimti atsakomybę remontuoti arba iš karto atsisakyti tai daryti, o ne apgaudinėti žmones, kurie pasitiki, laukia ir kenčia nepatogumus. Tik taip jis gali išsaugoti savo kaip puikaus meistro vardą ir puikią paslaugų kokybę, kurią garantuodavo anksčiau.

P.S. Norėčiau, kad ir kiti, patyrę nepatogumų šiame servise, pasisakytų. Įdomu sužinoti, ar čia atsitiktinumas, ar tendencija.

StandartinėParašytas: 29 Kov 2009, 02:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.23
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E34 '94 Touring
Paskambinus toks jausmas lyg sneketum su prekybos agentu, siulo ko nereikia, o atvaziavus giriasi, kad eile didziausia ir nepriims :-k
Idomiai.

StandartinėParašytas: 02 Bal 2009, 10:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.25
Automobiliai:
BMW (E34) 530i, 90m., plačiasnukis
gerai parasysiu issamiau apie rimsara, kalvariju g. vilnius.....
uzsokau pasiklausti del traukiu, sarnyro restauravimo buvo pries gerus 9men...del demesio.....klientui-tai bendrauja lygtais ka cia galva kvarsini yra klientu pas mus nori tvarkyk nori ne.....sutariau viena laika, atvaziuoju, sako kita diena nes kazkas pasikeite, neperspejo, atsiprasiau is darbo sutrariau kad kolegos pasiims kol masina pataisys......nuveziau kita diena....zadejo padaryti suvedimo po vairo traukes antgaliu pakeitimo tai sako suvedimo nedarem....nes zeminta pakaba nesigauna mums...skau garantij aisrasyk a..tai mes prisiminsim viskasnormlaiai alikys.....jei ka atvayk..po 2 men pasitikrinau kitam servise..sako traukes levos....nuvariau i rimsara....tai katu nori.....kokia garantija zeminta pakaba r18...jei nori per nauja tvrakom......tai [CENZŪRA]...pasiunxciau ir isvaziavau.....sveikata brangesne nei pora simtu....bendraudavau su tuo savininku ar vadovu kuris ant ML tamsiai melyno vazinejo...

StandartinėParašytas: 29 Bal 2009, 18:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.05
Amžius:
41
Automobiliai:
VW Multivan 2,5 tdi 99 ex E39 525 M51 97' ex E34 525 M51 94' ex E30 M21 88-85 KLASIKA!!!
Grill rašė:
Nusivyliau Panevėžio Jubos darbuotojų kvalifikacija ir mandagumo lygiu.
Šiandiena atėjau į parduotuvę norėdamas įsigyti konkretaus tipo reduktoriaus tepalo. Paklausęs ar turi pradėjo kišti savo servizo paslaugas. Aš mandagiai paaiškinau, kad man tik reikia tam tikro tipo tepalo, o ne paslaugų. Tada pradėjo siūlyti kitokio tipo tepalus. Aš prieš eidamas į parduotuvė buvau pasidomėjęs apie reikiamą prekią ir pasakiau, kad man tai netinka. Pas mane paprastas reduktorius (SAF-X0), o siūlė blokuoto (SAF-XF). Man atsisakius pradėjo klausinėti ar ir parduotuvėje pirkdamas dešrą žiūriu iš ko ji sudaryta, atsakius man teigiamai, nes noriu žinoti ką valgiau pradėjo varyti ar aš koks mechanikas.
Žodžiu su klientus laiko nieko neišmanančiais ir nesugebančiais pasidaryti pirkėjais.
Nesugebėjo atsakyti į gan paprastą klausimą "Ar turite kokio tipo tepalų?"
Pradėjo svaigti apie dešras. :lol: (Gal nepaėdęs buvo)

Tikra teisibe! pardavejas toks nahalas kad reiktu toki dar pajeskoti.
Draugas norejo pirkti amortizatorius ir pasikeist pas juos, viskas ok! kaina tinka, tik tas sefas sako reikia daryti suvedima pakeitus amortikus, draugas sako ok! kiek kainuos suvedimas? 60lt! draugas sako labai daug E34 kur tik priekis darosi? visi daro po 30 lt?
Draugas atsisake suvedimo, pasake kad pasidarys kitame servise suvedima, paprase ju pakeist tik amortizatorius. Ir ka jus galvojat? :D nekeite! draugas sako parduokit amortikus? ir ka jus galvojat? [-X :D [CENZŪRA] pasiunte ir nepardave!
Kazka teko pirkt pas juos, tai paklausiau kodel taip brangu? Atsakimas [ turi bmw neskaiciok pinigu! ]

Dar ir Ttaskas geri specai! bet nebesikartosiu!

StandartinėParašytas: 24 Geg 2009, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.07
Amžius:
40
to edvinb: nezinau ka ten tu ar tavo draugai rimsaros aptarnavime malonaus radot, bet as linkes pritarti blynuko nuomonei. pats nesitvarkiau tenai, darbu kokybes pakomentuoti negaliu, taciau buvau uzsukes pasiteiraut del darbu. po tokio bendravimo isejau neatsigrezdamas. nesakau kad tragedija, buna ir blogiau, bet mandagiu aptarnavimu (bendravimo prasme) tai jie nepasizymi. snekejau su serviso priemeju kaip su siena. zmogus net i akis neziuri, o kazkur per langa.. susidare ispudis kad zmogus visai "padejes"

StandartinėParašytas: 27 Geg 2009, 00:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E39 523i 97m.
E61 520d 08m.
E53 3.0d 05m.
labai noriu pagirt MEGAMESTA Zemynos g. po ju kompiuterinio ratu suvedimo, mano maksimalus greitis buvo 80km/h nes masina ant kelio ciut laikesi, visi ratai buvo suversti i viena sona,tai nuo menkiausios duobeles nesveikai mete masina, kai nuvariau daryt suvedima ant kauno kelio pas gera meistra, jis juokesi iki apsim*zimo.. Beto dar buvau uzlekes priek lempas sureguliuoti pries TA, tai sureguliavo taip kad vien del lempu nepraejau technikines, nes sviete i dangu..

Beto labai noreciau isgirst atsiliepimu apie HIDROMOTA, nes idomu, ar cia man vienam taip nesiseka :) ar yra ir daugiau tokiu? keiciau siurbli vairo, tai pasekmes: veike lygei viena diena(nu bet jis buvo naudotas is Algos), buvo neprisukti chamutai,ko pasekoje uzpyle generatoriu ir jis numire vyduri keliones,ir kazka padare su vairo kolonele,kuri pradejo nezmoniskai klebeti isvazevus is ju garazo

StandartinėParašytas: 28 Geg 2009, 21:52 

turejau ir as bedu su hidromotu, taise savo broka, [-X [-X gerau pas juos nesikreipt

StandartinėParašytas: 19 Bir 2009, 21:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.03.02
Automobiliai:
E36
nevarikit tvarkit ratus i melgos baze savanoriu pr.vilnius
sugadins ir sakis kad taip ir buvo.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 248 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery