Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Geg 2025, 02:14

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Šioje srityje renkama informacija apie įvairius servisus ir jokios diskusijos nevyksta. Galimi tik teigiami arba neigiami atsiliepimai apie servisų darbą. Pranešimai atsiranda tik gavę moderatoriaus patvirtinimą.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 248 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Bal 2010, 08:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.25
Amžius:
38
Automobiliai:
E65 730d M57N
E60 530d M57N
Opel Astra H TwinTop
Kawasaki zx12r
Suzuki SV650
E39 540i M62 manual (ex)
E34 530i M60 manual (ex)
Yamaha YZF-R1 98m. (ex)
Nevaziuokit i RIMŠARA :!:
išdurs, kaip tik mokės, kad tik pinigus pasiimt :evil:
http://www.rekvizitai.lt/imone/rimsara/

Situacija tokia: nuvaziuoju su centrine vairo trauke (E39 540i) - klibejo abudu obuoliukai.
ir klausiu, ar galima sitas vietas atrestauruot..sako taip, uz poros valandu padarysim.. palikau trauke.. atvaziuoju gal uz pusantros valandos, sako dar nepadaryta, palauk dar kaip taremes. gerai, laukiu, bet as jo dar paklausiau: o tai gal galmia paziuret, ka ten darot? atsakymas trumpas ir aiskus - ne.
nu tai po sito jau galima buvo nuspet, kaip ten vyksta restauravima :evil: bet jau buvo atiduota trauke.
atsiimant trauke, ji neklibejo - kur ten isklibinsi su rankom, kai gerai uzkale :lol:

bet tai kas pikciausia, kad ten tas veikejas $&^$#@ man dar aiskino, jog pakeite tu obuoliu vidurius, sudejo naujas gumas.. nu zodziu atrestauravo, kaip priklauso.
o as, kadangi ta trauke po dvieju savaiciu pradejo klibet kaip ir pries tai, nusiemiau tas gumas ir matau, kad ten nera jokiu viduriu..tiesiog nera ka ten keist.. ir akivaizdziai matosi, kad uzkalti tie obuoliai :evil:

venkit sito serviso :evil:

StandartinėParašytas: 22 Bal 2010, 18:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.23
Amžius:
38
Automobiliai:
E34 M50
Skambinaus i autoalga del oro matuoklio M30B30 i Zemynos 13A 8600 55409, telefonu susitarem su darbuotoju ar kuo ten,kad apie 200, atvaziavus i Vln i Zemynos 13A, kaina uzsilenke iki 300-350lt. Teko is principo nusisukt ir iseit. Pirkaus anksciau tai tai tai ana, bet sikart po isdurymo nusiviliau.

StandartinėParašytas: 12 Geg 2010, 11:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.11
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 323Ci M52TUB25 99'
Krasta Auto (Vilnius).

Buvo atsiradęs keistas kalenimas iš variklio srities. Kadangi krastoje buvo vasario akcija visoms serviso paslaugoms, tai nuvariau, kad surastų kame bėda. Užrašė variklio aptikrinimui ir DME patikrinimui. Po trijų valandų pasakė, kad numirė vienas katalizatorius tikrai kitas - neaišku.
Mano didžioji klaida, kad patikėjau. Kadangi Krasta pasiūlė 7k lt sąmatą, tai buvo atsisakyta. Buvo pakeistas visas išmetimas, nuo 330ci, nes europinių katalizatorių sunkiai sekėsi rasti dėvėtų. Užkuriam - niekas nepasikeitė! Prapjovėm katalizaroius - geros būklės.
Pasiaiškinus su krasta paaiškėjo, kaip jie nustatė, kad kalti katalizatoriai - su kažkokia guma padaužė ir išgirdo, kad kažkas panmašiai bilda, kaip užkurus variklį. Kaip jie iš katalizatrorių galėjo išgirsti bildesį - neįsivaizduoju, nes poto kai juos išardžiau - (krasta teigė, kad jie atšokę nuo sienelių) ir nešiau priduoti, teko pavargti, kad juos atkrapštyti nuo tų sienelių. Vienintelis dalykas, ką jei galėjo girdėti - už katalizaroių buvo barškanti lemda.
O tikrasis gedimas pasirodo buvo tame, kad mistiškai buvo atsilasivinę žvakės, jas priveržus barškėjimas iš variklio praktiškai visiškai dingo.
Reziume:
>700 Lt nuostolių + kelios savaitės be auto.

StandartinėParašytas: 14 Geg 2010, 09:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
39
Automobiliai:
sold
nebevaziuokit i Rimsara, kalvariju g-vej.
del prastos aptarnavimo kulturos dar galima buvo kenteti, nes normaliai lyg ir tvarkydavo vaziuokles.
baigesi tie laikai. chrysler minivenui nesugebejo rasti barskejimo priezasties (buvo klibantis sarnyras), keite detaliu uz kelis simtus LT, be rezultatu. veliau pats tevas duobej paklibino ir rado. peugeot 206 -tam sutvarke vaziuokle - kazkas bilda po keliu dienu. kazka prastai priverze buvo.
isvada - nevaziuokit, dirba aplaidziai

StandartinėParašytas: 26 Geg 2010, 23:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.30
Amžius:
34
Automobiliai:
E46 325ci
E36 318 Cabrio
E36 sedanas
nezinau kaip vadinas bet pazymejau rodykle foto. salia ten kur padangas keicia.

jau darbo kainos ir kokybe tai ka as zinau... #-o

nerekomenduoju!!!!!!!!!!!!

kodel??

buvo sutarta viena kaina... kai padare uzsiprase kitos. buvau grizes atostogu i Lietuva ir tikrai neturejau menkiausio noro gincytis ar aiskintis kodel.

buvo atliekamas darbas kaip priekiniu sakiu restauravimas - 120lt uz viena (nezinau cia daug ar ne) todel del sito nieko nesakysiu lyg ir padare. tarkim.

bet kai man uz priekiniu ratu sakiu restauravima su darbu ir detalemis ir galinio rato granatos varzto tekinimo is naujo ir rankinio pajungimu su nauju trosu is naujo. teko sumoket 1300lt tai atleiskit. niekada ten negrisiu.

galejau sedet ir aiskintis ten del tos kainos, bet kai gristi atostogu maziausiai norisi jas susigadint ir susigadint nuotaika. masina buvo pasiimta ir daugiau ten nevaziuosiu.

StandartinėParašytas: 27 Geg 2010, 00:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.30
Amžius:
34
Automobiliai:
E46 325ci
E36 318 Cabrio
E36 sedanas
sry pamirsau foto ten kur post'a dejau.

va

Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 27 Geg 2010, 12:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
39
Automobiliai:
sold
Neparasei pavadinimo - Rimsara (rasiau auksciau, kad kokybe pablogejo ir pradejo plesikauti ten)

StandartinėParašytas: 29 Geg 2010, 21:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.20
Amžius:
35
Automobiliai:
Ex. E36
E46
Žinosim =D> Jei kas gyvena Klaipėdos rajone, prie Gargždų, tai Kvietiniuose yra toks servisas (pavadinimo nežinau, bet bene vienintelis). Labai nemyli BMW. Tada buvau visiškai žalias ir jaunas ir dar tik ką nusipirkęs BMW. :D Reikėjo pakeisti guolį galinį. Paskambinau, sako gali atvažiuot. atvažiavau, pasikėlė, nuėmė ratą, atsuko kelis varžtus, nuėmė kaladėles ir t.t. paskui kažkokio varžto nebesugebėjo atsukt ir sako "prasideda". Sako gali užtrukt, tai grįžau su kitu auto. Po 3 valandų skambinu ar jau sutvarkė? Nesutvakėm. dar po 1 h - Ar sutvarkėt? Nu jau į pabaigą, bet ne. Nu po 5 h skambina - Oi ten tas ir tas, problemos, varžtai nulūžo. Atvariau vėl - Sako guolis netiko, varžtai įvorėse kur amortikas yra abejose pusėse nulūžo (guolį reikėjo keist tik 1 pusėj, prie ko čia kita pusė nesupratau). Už guolį, varžtus ir darbus 250Lt. Išvažiavau, nu atrodo kažkiek geriau, bet ne taip kaip turėjo būt. kitą dieną dar sakė suvedimą atvažiuot padaryt. Padarė, bet rezultato nepajutau, vienas ratas paliko išvirtęs ir padangas toliau važiuojant ėdė.
Kaip sakant nuo žioplumo vaistų nėra, bet tada visiškai nieko neišmaniau kaip kas turi būt, o servisas kad tik nulupt iš "žalio".
prieš pusmetį keičiau guolį kitoj pusėj Gargžduode jau. Guolį jau per savus tarpininkus tikrai aukštos kokybės nusipirkau vos už 50Lt, nuvažiavau keist, nė valandos netruko, paėmė 60Lt ir dar važiuoklę perkratė visą - daug geresnis aptarnavimas.

StandartinėParašytas: 06 Lie 2010, 15:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.18
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E39 M5 `99
Tesla P90D Ludicrous `15
Taigi turejau reikalu su forume reklamuojama OIL1.lt parduotuve. Kadangi nuolatos reikia tepalo, nutariau is ten uzsisakyti 4l tepalo Castrol 10W60. Puslapyje informuojama, kad tepalus pristato Vilniuje per 24val. Tad kita diena pats paskambinau (skubiai reikejo tos prekes) ir sakau, kad galiu pats privaziuoti pasiimti. Informavo, kad man jie paskambins po keliu valandu ir galesim susitarti. Na laukiau, laukiau...jokio skambucio ne ta diena, ne kita, jau praejo 2 savaites, tylu. Zodziu, visiskas FAIL #-o ta saraskino kontora.

StandartinėParašytas: 18 Lie 2010, 23:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.03.31
Automobiliai:
E38 728 95'
Nikas:
Mantauselis
"Autosalciui" Kaune didelis minusas!

Situacija buvo tokia kad, masina eme viena diena is susreikavo - nesuko generatoriaus, na ka galvoju elektrine dalis.
Kazkada buvo panasi situacija ir buvau nuvares i autosalti, nes reklamuojasi, kad taiso elektrine dali. Tada tipo sutvarke, nors aiskiai nieko nedare, kai dbr zinau. Istikus bedai, skambinu vel as jiems ir sakau taip ir anaip, man nesikuria, ar paimsit kada paimsit kiek kainuos t.t. Ju atsakymai buvo konkretus: "koki cia [CENZŪRA] mali apie kainas, jei nevaziuoja - atvaryk SUREMONTUOSIM", nebuvo kur detis - nuvariau. pralaike tris dienas - neskambina. skambinu as sako: nieko gero, nesutvarkysim atvaryk pasiimti. nuvaziuoju masina atiduoda isdraskyta!
Paveikslėlis

mano isvados apie juos paprastos - sudarankiai :) mano masinos nesutvarke, nesugebejo nustatyti, jog susvile uzvedimo spyneles kontaktai ir apsioksidave saugikliai po bordacioku. Masina atiduodama nesurinkta ir su 0 litru benzo! Tai dar ne viskas. buvo neuzdeje ir dangtelio ant saugiklines, esancios po kapotu, ko pasekoje po gero lietaus, ta saugikline gavo nemazai vandens, ir masina buvo sustreikavius visiskai, vienu momentu galvojau kad greiciu deze parejo, nes pradejo issidirbineti nesamones, bet dekui dievui pradziuvo ir pakolkas viskas vel gerai.

Pavasari pas juos dar norejau pildyti kondyske, vel vyko pokalbis telefonu, klausiau ar tikrina slegi, ar pila tepalo. sake viska daro jei reikia. as pasakiau kad man reikia, tada jie pradejo gincytis kad nereikia. jie teige kad nereikia pilti tepalo i sistema, net jei ji buvo visa isleista (keistas variklis), nes tipo tepalo truputi nuseda ant sieneliu ir jo viso neisleisi. manau tai tikros nesamones.

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 17:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.23
Amžius:
35
Automobiliai:
E34 520i M50 91' M-Tech
Garažai ties Kuršių g. Melga (Kaune) su žaliais vartais.

Atrestauravo šarnyrą... neatlaikė nei 10 000 km. Sutvarkyti savo broką (o gal ne broką?) irgi sunkiai panoro.

StandartinėParašytas: 07 Rgs 2010, 09:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
41
Automobiliai:
Darbinė + E36 Coupe žmonai
viewtopic.php?f=21&t=82140
[E36] coupe 320, 95m, pilka dalimis
Dalyvis : diukas

Tariausi del bakelio galinio pirkimo, ieskojau draugu, artimuju kas leks i Kauna ar pakeliui, kai suradau kas nuleks, zmogus atvykes i Kauna praleido nemazai laiko laukdamas, o po kurio laiko sulauke sms, kad ta dali jau pardaves.

Esme ta, kad jis ir po pokalbio, sekmingai ta pati bakeli pardavineja.

Siulyciau jo tema istrint. Nes jis gal taip saskaitas kokias pildosi, o kai reikalas subresta ragus istato.

StandartinėParašytas: 14 Rgs 2010, 09:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.14
Amžius:
33
Automobiliai:
Ex Brilliantrot 1992 BMW E34 525TDS
Arktissilber 1995 BMW E38 728i
Sveiki, žodžiu, nusipirkau tikrą kledarą - 1992 525TDS. Na, paskutinis savininkas pasakė, kad metas keisti tepalus, taigi susiemiau tai daryti. Vilniuje, Pilaitėje užsukau į Vydūno g. 7 ir Papilėnų g. 15 susikertančiame devynaukštyje įsikūrusią JAAR arba dar kitaip žymimą kaip OMV autodetalių parduotuvę. Taigi, juokai juokais aš net neįsivaizdavau kiek to tepalo ten reik, nes pats prieš tai vairavau 1985 Opel Ascona 1.6 benzininį. Pardavėjas paprašė modelio, markės ir metų ir pasakė man, jog reikės 8l tepalo. Tai va, pasigavau tuos 8l pusiau sintetinio, tepalo filtrą ir nulekiau į servisą esantį Bitėnų g. 11B manydamas, kad tegu čia jau man padaro už mane, nes duobės neturiu, o medinė estakada neatlaikytų beveik 1.5t.

Taigi, vardinu visus Bitėnų g. 11B serviso minusus:
1) Eilės. Na, čia savaime aišku kai servisiukas mažas, bet esmė tame, kad ten atvaro jų "družokas" ir aplenkia visą eilę. Kai paklausiau kada man tokią smulkmeną galės atlikti, jie man nurodė konkretų laiką kada grįžti. Grįžęs nurodytu laiku buvau išprašytas vėlesniam laikui, nes atseit "tuoj" atvažiuoja labai "rimtas" gedimas. Ir tai kartojosi 3 dienas ir tik ant 3-ios pagaliau man tuos tepalus pakeitė.
2) Meistras apie 10 minučių galvojo kur mano tepalų filtras randasi. Aš, būdamas santūrus, patylėjau, nes net būnant naujoku su BMW ir dyzeliais, jau žinojau kur filtras randasi, nes 525TDS'e viskas kuo pukiausiai aišku.
3) Meistras nevelnio neapsisprendė KIEK reikia įpilti tepalo ir darė prielaidas. Gal 6.5l, gal 7l ir galu gale supylė 7.5l.
4) Pildamas tepalą, meistras praliejo didelį kiekį pro kraštus ir atmestinai apvalė aplink ir rezultate to, variklis pasidengė geru skrudėtų tepalų sluoksniu, užpylė dvi žvakes ir pro mažą tarpelį kur oro filtras ir visa turbina jungiasi prie variklio pro siaurą fyškutę privarvėjo tepalo, kuris savo ruoštu išmaudė oro filtrą ir užsprangino turbiną.
5) Meistro amžius tikrai kėlė klaustukus dėl jo profesionalumo, ką jau kalbėt apie 10 min. filtro paieškų ir spelionių kiek pilt. Bus gerai ar nebus gerai... ot gerai "meistrui", norėčiau ir aš tokio pofygistinio darbo.
6) Iškaba rašo, jog atliekami kėbulo darbai, tačiau nei įrankių, nei noro tai darytį jie nerodė ir siuntė mane pas KĖBULININKUS kitur, nes jie čia nieko nedaro. Tai CENZŪRA, KUOM JŪS ČIA UŽSIEMAT TADA? To nedarom, to nedarom, to irgi... TAI KOKIO VELNIO IŠKABA TOKIĄ TURIT? Viską ką jie daro yra tai, ką realiai PATS gali padaryti jei turi duobę ir dankratą!

Žodžiu... pievos, tikros pievos. Ir dabar mano 525 nuduso. Pradėjo netolygiai degimas vykti, girdėjosi, jog arba žvakės streikuoja arba gal ir siurbliukas parėjo, tačiau nenustebsiu jei tai buvo tos tepalais paskandintos dvi žvakės, kurios pagaliau atidavė galus ir taip staigiai ir paduso mano vargšas kledaras. Vienaip ar kitaip, 3x AČIŪ tam servisui! URA!

StandartinėParašytas: 09 Lap 2010, 20:08 

Juodasis jaguaras, netgi susikūręs temą apie save viewtopic.php?f=24&t=86186 dažymas vidutinis, paruošimas prastas, kapote matosi pasilikę purvo prieš dažant, šone esančios duobelės neišlygintos. Surinkimas vertas tik šypsenos, ką surinkti paprasta, tą surinko, net langų apiplovimo šlangelės nepravedė tinkamai, signalai prisukti prie landžerono (priklauso būti ant priekinio buferio balkio), posparnis nepritvirtintas, galinis buferis irgi gerai nepritvirtintas, žodžiu dviračius rinkt jiem ir tai neaišku kaip kas :lol: Neįsivaizduoju kaip surenka automobilį, kuris sudaužytas kiek daugiau #-o

StandartinėParašytas: 11 Lap 2010, 13:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.10.15
Amžius:
43
Automobiliai:
[E39] 525tds
Nikas:
andrius9111
Stifleris rašė:
Žinosim =D> Jei kas gyvena Klaipėdos rajone, prie Gargždų, tai Kvietiniuose yra toks servisas (pavadinimo nežinau, bet bene vienintelis). Labai nemyli BMW. Tada buvau visiškai žalias ir jaunas ir dar tik ką nusipirkęs BMW. :D Reikėjo pakeisti guolį galinį. Paskambinau, sako gali atvažiuot. atvažiavau, pasikėlė, nuėmė ratą, atsuko kelis varžtus, nuėmė kaladėles ir t.t. paskui kažkokio varžto nebesugebėjo atsukt ir sako "prasideda". Sako gali užtrukt, tai grįžau su kitu auto. Po 3 valandų skambinu ar jau sutvarkė? Nesutvakėm. dar po 1 h - Ar sutvarkėt? Nu jau į pabaigą, bet ne. Nu po 5 h skambina - Oi ten tas ir tas, problemos, varžtai nulūžo. Atvariau vėl - Sako guolis netiko, varžtai įvorėse kur amortikas yra abejose pusėse nulūžo (guolį reikėjo keist tik 1 pusėj, prie ko čia kita pusė nesupratau). Už guolį, varžtus ir darbus 250Lt. Išvažiavau, nu atrodo kažkiek geriau, bet ne taip kaip turėjo būt. kitą dieną dar sakė suvedimą atvažiuot padaryt. Padarė, bet rezultato nepajutau, vienas ratas paliko išvirtęs ir padangas toliau važiuojant ėdė.
Kaip sakant nuo žioplumo vaistų nėra, bet tada visiškai nieko neišmaniau kaip kas turi būt, o servisas kad tik nulupt iš "žalio".
prieš pusmetį keičiau guolį kitoj pusėj Gargžduode jau. Guolį jau per savus tarpininkus tikrai aukštos kokybės nusipirkau vos už 50Lt, nuvažiavau keist, nė valandos netruko, paėmė 60Lt ir dar važiuoklę perkratė visą - daug geresnis aptarnavimas.

Zinau ta servisa ten tokiam Pranui Norvilui priklauso "NORTOMA" geras ten aferistas o meistrai irgi super :D is aplinkiniu kaimu visi buve traktoristai surinkti :lol: :lol: :lol:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 248 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery