Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 18:31

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5039 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 336  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Lie 2009, 22:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.23
Amžius:
43
Automobiliai:
E36 316i m42b18 LPG
sivakar paveizejau "Gran Torino" su Clint'u Eastwood'u
labai neblogas filmas. Westernai su siuo aktoriu man nepatiko, bet sis filmas tikrai geras. apie gengus, rasiu nesutarimus, kersta, pasiaukojima ir apie sena, 72 metu american muscles Ford Gran Torino. Verta pamatyti

StandartinėParašytas: 10 Lie 2009, 23:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
Raidas rašė:
sivakar paveizejau "Gran Torino" su Clint'u Eastwood'u
labai neblogas filmas. Westernai su siuo aktoriu man nepatiko, bet sis filmas tikrai geras. apie gengus, rasiu nesutarimus, kersta, pasiaukojima ir apie sena, 72 metu american muscles Ford Gran Torino. Verta pamatyti

čia jau aptarinėjau temoje, ir man jis nepatiko :)

StandartinėParašytas: 11 Lie 2009, 10:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
ziurejau, patiko. geras filmas. bet eastwoodas atrodo toks senas (toks ir yra turbut) bet vistiek..

StandartinėParašytas: 11 Lie 2009, 22:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.04.29
sickdog rašė:
ziurejau, patiko. geras filmas. bet eastwoodas atrodo toks senas (toks ir yra turbut) bet vistiek..

man tai eastwoodas teik jaunas, tiek senas visada senas atrode :D dabar is vis nukrioses.

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 09:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
pagaliau uzvakar akroply paziurejau transformerius :mrgreen: . patiko, geras filmas su paprastu siuzetu ir nerealiais efektais (neziurint kad uz lango 21as mazius ir jau "visko matem"). jei galima butu paciam "sureguliuoti" filma padaryciau stai ka - pakeisciau pagrindini heroju - nepersnesu tokiu debilu isteriku, ismiciau visas nesamones kur jo tevai na ir siaip keleta bajeriu mesciau lauk. is kitos puses filmas skirtas placiajai auditorijai, ir visa tai ka buciau salines reikalinga paaugliam ir vaikam.. any way pratesimas uzskaitytas. pabaiga parode kad bus trecia dalis. tik noretusi kad daliu skaicius nebutu didesnsi nei 3... nes paskui tikrai bus graudu. is kitos puses..... ten kur yra Megan Fox sizuetas nevisada reikalingas, uzskaiciau ir ja :lol:

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 09:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
sickdog rašė:
pagaliau uzvakar akroply paziurejau transformerius :mrgreen: . patiko, geras filmas su paprastu siuzetu ir nerealiais efektais (neziurint kad uz lango 21as mazius ir jau "visko matem"). jei galima butu paciam "sureguliuoti" filma padaryciau stai ka - pakeisciau pagrindini heroju - nepersnesu tokiu debilu isteriku, ismiciau visas nesamones kur jo tevai na ir siaip keleta bajeriu mesciau lauk. is kitos puses filmas skirtas placiajai auditorijai, ir visa tai ka buciau salines reikalinga paaugliam ir vaikam.. any way pratesimas uzskaitytas. pabaiga parode kad bus trecia dalis. tik noretusi kad daliu skaicius nebutu didesnsi nei 3... nes paskui tikrai bus graudu. is kitos puses..... ten kur yra Megan Fox sizuetas nevisada reikalingas, uzskaiciau ir ja :lol:

Man pirmi transformeriai zymiai labiau patiko. Situs net atsibodo ziureti... :roll: Visu pirma, galejo vietoje 2.5val padaryti 1.5val. Cia jau butu buves rimtas pliusas jam. Zodziu: norejo geriau, o gavosi kaip visada...

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 09:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
zodziu norejo geriau gavosi gerai :D , neuzmirsk kita siki prie tokios nuomuones prideti "mano manymu" arba madinga "imho". nes man ziurejimas neprailgo neikiek.

beje as galiu tau pasakyti kodel tau nepatiko, o todel kad pirmoje dalyje (o trukme jos irgi tokia pat buvo) robotai pasirode ne is karto, ilgai tempe guma, dare "siurpriza", nors mes visi zinojome kas bus bet vistiek robotu pasirodymas buvo efektingai nutemptas, ir kai jie pasirode prasidejo non stop ekshinas. o cia buvo viskas kitaip nes robotai buvo nuo pat pradziu iki galo, negaves "sziurprizo" nusivylei :D .

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 09:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
sickdog rašė:
zodziu norejo geriau gavosi gerai :D , neuzmirsk kita siki prie tokios nuomuones prideti "mano manymu" arba madinga "imho". nes man ziurejimas neprailgo neikiek.

beje as galiu tau pasakyti kodel tau nepatiko, o todel kad pirmoje dalyje (o trukme jos irgi tokia pat buvo) robotai pasirode ne is karto, ilgai tempe guma, dare "siurpriza", nors mes visi zinojome kas bus bet vistiek robotu pasirodymas buvo efektingai nutemptas, ir kai jie pasirode prasidejo non stop ekshinas. o cia buvo viskas kitaip nes robotai buvo nuo pat pradziu iki galo, negaves "sziurprizo" nusivylei :D .

Tai ir rasau, kad man pirmi trasformeriai labiau patiko, ir kad atsibodo ziureti situos. Nerasiau, kad jis nuobodus (kas reikstu, ad visiems turi toks buti), rasiau, kad atsibodo :D Dar labai erzino durnas siuzetas, kai gale jis ten pradejo vos ne su dievais kalbeti, tai atsiprasau :D

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 10:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
nu ten idomus momentas buvo :D , beje tie "senuoliai" savo formom ir barzdom man labai primine TAURENUS is wow'o 8)

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 10:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
sickdog rašė:
nu ten idomus momentas buvo :D , beje tie "senuoliai" savo formom ir barzdom man labai primine TAURENUS is wow'o 8)

Man tai tie blogieciai transformeriai buvo panasus i grubuoni is filmo
"Predator" :D
Paveikslėlis

Arba dar i svetima panasus tas pagrindinis blogietis :D

Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 11:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
aha, yra sioks toks panasumas

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 11:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Paveikslėlis
Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 13:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.10.20
Galiu pasakyt, kad man transformeriu antra dalis visai patiko, aisku gal istemptas filmas, bet kinoteatre tie visi efektai ispudingi, yra pora vietu kur siurpuliukai net pereina, kaip pvz beveik pabaigoi kai tevas nenori paleist sunaus vieno ir pan. Skonio reikalas aisku, yra kam jis nepatinka :wink:

StandartinėParašytas: 14 Lie 2009, 11:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
sickdog rašė:

aha katik bendradarbis papasakojo 1 prie 1 ta pati... dar sake kvaila svena su moto plovimu buvo, juokingai ten issirietus ant to motociklo aukstyn kojom daze vietoj to kad pritupus tiesiog salia :D bet zodziu, eisiu paziureti pats kas ten per reikalas ;)

StandartinėParašytas: 14 Lie 2009, 11:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
edvinb rašė:
.. dar sake kvaila svena su moto plovimu buvo, juokingai ten issirietus ant to motociklo aukstyn kojom daze vietoj to kad pritupus tiesiog salia :D bet zodziu, eisiu paziureti pats kas ten per reikalas ;)

Ten viena geriausiu filmo vietu ;)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5039 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 336  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery