Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 28 Vas 2025, 07:33

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 516, 517, 518, 519, 520, 521, 522 ... 759  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Lie 2013, 22:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Dzzzima rašė:
Ok, rytoj pasibelsiu pas tave. Beje, kaimynas mano darosi gerbuvį, tiksliau jam darys lengvus nuolidžius nuo namo, klos įvažiavimo trinkeles (apie 150kv.) ir želdins žole. Sklypas 6a., tai sakė, kad į 10k lt neįsipaišys niekaip :D O tu bedavojies dėl 3k lt. :D

tai, kad trinkeles 150kv/m vien kokia 10 k :D cia pas mane tai tik su traktoriukais ir nivelyriu nuolydzius visur gaudo ir lygina, o rupuzes ima uz valanda 80lt :) nu plius kur bus statomos masinos ir trinkeles klosis, tai uzvakar nukase molio apie 50cm ir uzveziau zvyro. O kas liecia del tinko uzdejimo,tai rinkis kaip ir minejau silikonini :)

bananai, jei zmogus dirba ir uzdirba daugiau i valanda nei sumoka uz darba juodadarbiams ,tai kam paciam knistis? :) pas mane tai kaip sakiau tik nuolydziai isgaudyti bus ir islyginta viskas,o apzeldinima ir gerbuvi savo jegom krutinsiu rudeniop

StandartinėParašytas: 04 Lie 2013, 22:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
ne tai viskas aisku su situo reikalu, jei tai kertasi su tavo tiesioginiu darbu. betgi kartais krapstytis prie kazko savo nera jau tokia ir nuodeme nei sedet prie teliko laisvu laiku. nes tipo atejo savaitgalis ir ava daba jau ilsesiuos ir nieko neveiksiu. velniop, jau geriau tikrai nusikasiu kelis kvadratus zemiu :)

StandartinėParašytas: 04 Lie 2013, 22:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
Mano kaimynas pats telike sėdi :D per TV3 žinias pasakoja vakarais. Tokato, man čia rekomenduoja tinką, kuris yra spalvotas, nu tipo nereikia dažyt. Ale žiauriai gerai viskas su juo ir t.t. Tikiu, kad imant atskirai medžiagas ir mokėt už darbą būtų pigiau, bet niekas nesutinka tokiom sąlygom.

StandartinėParašytas: 04 Lie 2013, 22:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
banans chuligans rašė:
ne tai viskas aisku su situo reikalu, jei tai kertasi su tavo tiesioginiu darbu. betgi kartais krapstytis prie kazko savo nera jau tokia ir nuodeme nei sedet prie teliko laisvu laiku. nes tipo atejo savaitgalis ir ava daba jau ilsesiuos ir nieko neveiksiu. velniop, jau geriau tikrai nusikasiu kelis kvadratus zemiu :)

teisybe. Pas mane pati nemazai darbeliu padaryta savom rankom arba suorganizavus talka, bet jei kalbant apie koki murinima ar kitus didelius reikalus, tai turbut nama pastatyciau jau tik savo vaikam darydamas pats :) Tvora zadu pats bandyt tvert,nes pas mane 15 aru,tai darbininkams reiktu sumoket kaip uz koki E39 papuvusi :lol: tik laiko nera vis.

Dzzzima, tai silikonins ir akrilinis yra bazinis (baltas), tik ji su pigmentu nudazo pagal palete. Silikoninis yra pranasesnis labai stipriai, kadanagi pats atsinaujina po lietaus ir nuo dregmes, yra daug atsparesnis ir t.t. Bet tai idomiai cia pas jus didmiestyje :roll: kazkaip keistai.

StandartinėParašytas: 04 Lie 2013, 22:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
Dzzzima rašė:
Mano kaimynas pats telike sėdi :D per TV3 žinias pasakoja vakarais. Tokato, man čia rekomenduoja tinką, kuris yra spalvotas, nu tipo nereikia dažyt. Ale žiauriai gerai viskas su juo ir t.t. Tikiu, kad imant atskirai medžiagas ir mokėt už darbą būtų pigiau, bet niekas nesutinka tokiom sąlygom.

reikia labiau paieskot. man pirmasis pasiteikes iskart pasake, kad viska tipo pats nori daryt ir medziagas pirkt ir darbuotis, tai 80lt/kv. bet as strukturos kol kas nenoriu. tai nusipirkau medziagas pats, dabar tik uz darba ppolistirolo klijavimo armavimo ir kliju uztepimo berods uz 26lt/kv padarys

StandartinėParašytas: 05 Lie 2013, 08:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 2.5td 1995m
e61 2.5d 2004
Na va, pas mane jau virtuve stovi. sauniai gavosi visai. dabar liko tik smulkmenos tokios kaip garu surinkeja pakabinti, maisytuva nupirkti ir pan. Et tolimesnis darbelis malkines pabaigimas ir garazo vartu dejimas. Atrodo taupai taupai zmogus, o cia atvaziuoja dedes gerai nusiteike ir atima visus centus :)

StandartinėParašytas: 05 Lie 2013, 11:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.14
Automobiliai:
-
Smikis100 rašė:
Atrodo taupai taupai zmogus, o cia atvaziuoja dedes gerai nusiteike ir atima visus centus :)

Tai tu kaip suprantu kaip tas knygos "Kaip as pasistaciau be kredito be rangovo" autorius statai be paskolu?
Man vistik nesuvokiama, kaip nieko nepardavus pasistatyti ir įsirengti namą reikėtų be paskolų...

StandartinėParašytas: 05 Lie 2013, 11:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Galima, tik viskas tada ne taip greit vyksta :) Bet kaipo to ramu, kai žinai, kad tas namas priklauso tik tau ir neturi niekam įsipareigojimų dėl jo.
Čia variantų nemažai, realiausias tai kuomet prieš tai turėjai kito turto ir pavertei jį statybos projekto lėšom, t.y. pardavei mišką, žemę ar kitą NT.

StandartinėParašytas: 05 Lie 2013, 11:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
arba tiesiog uzsidirbai :D

StandartinėParašytas: 05 Lie 2013, 11:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2007 E83 X3, 3.5d M-sport
ex - 2004 E61 525d
Oj jus juodadarbiai :D stumi furike per siena ir namukas stovi :D
Uzsidirbti litukus juoku darbas, bet kaip juos legalizuoti, va cia tai klausimas :) nes kabinejasi tie veltedziai prie darbsciu pilieciu :)

StandartinėParašytas: 05 Lie 2013, 12:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 2.5td 1995m
e61 2.5d 2004
na dar tevai yra, truputi padeda :) be to rankos is teisingos vietos auga todel daug ka galima pasidaryti paciam. Na pas mane namo statybos prasidejo pries du metus. Per du metus ieini gyventi, tad tikrai nepasakyciau kad labai jau uzsitempe tas laikas. Aisku, tokie dalykai kaip atostogos tai neegzistuoja, tad tenka kazka aukoti tam kad gyventum geriau. Va butent, tas ir veza kad jokiu palukanu ar dar kazko nereikia moketi :)

StandartinėParašytas: 05 Lie 2013, 13:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
EZH rašė:
Oj jus juodadarbiai :D stumi furike per siena ir namukas stovi :D
Uzsidirbti litukus juoku darbas, bet kaip juos legalizuoti, va cia tai klausimas :) nes kabinejasi tie veltedziai prie darbsciu pilieciu :)

Jei sumos ne milijoninės, tai skalbimas nėr labai sudėtingas :wink:

StandartinėParašytas: 05 Lie 2013, 13:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
Smikis100 rašė:
na dar tevai yra, truputi padeda :) be to rankos is teisingos vietos auga todel daug ka galima pasidaryti paciam. Na pas mane namo statybos prasidejo pries du metus. Per du metus ieini gyventi, tad tikrai nepasakyciau kad labai jau uzsitempe tas laikas. Aisku, tokie dalykai kaip atostogos tai neegzistuoja, tad tenka kazka aukoti tam kad gyventum geriau. Va butent, tas ir veza kad jokiu palukanu ar dar kazko nereikia moketi :)

Aš vakar kaip tik skaičiavau, kiek užtrūko iki pradėjimo gyventi - metai ir 3 mėn. Nors plintusų tai nėra dar....

StandartinėParašytas: 06 Lie 2013, 13:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Nu aisku be paskolos galima pasistatyt, kai yra pagalba is salies ir visokie palikimai. Arba uzdirbi tiek,kad ka menesi galetum kist i kojine po 5k litu ,tai ir susitaupyt imanoma. :)
Mano atveju paskolos bus 10-15proc nuo bendros sumos skirtos namui, tai nesuku galvos. Juolabiau, kad visos galimybes ta paskola atiduot ne po 20 metu, o penkmecio plane. Aisku buvo galima ir be to apsieit ir gyvent kokius 5 metus be tvoru, trinkeliu, bet man kazkaip tokie dalykai nepriimtini.

StandartinėParašytas: 06 Lie 2013, 13:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.07.21
is mano praktikos - nuo naujako zinojau,pinigu turejau namo dekorui,tujoms,kiemo lyginimui ir kt.smulkmenoms :shock: suplanavom,spalvas issirinkom ir pyyyst....prasidejo meistru paieskos [-o< .Rezultatas - tujas pasodinau pats,pralaida ikasem su kaimynu ir siokia tokia pagalba,dekora ateis det pirmadieni [-o< (ketvirti maistrai) ....kad tik neuzgertu,lietaus nebutu,pastolius gautu...sedziu ir poteriauju.Siaip tai jau pastebiu,kad pats sau sakau balsu - as ramus,as ramus,as nerekiu ant svetimu zmoniu,nesinervink Alturai,viena savaite sian ar ten,nieks nepasikeis :evil: :evil: :evil: :evil:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 516, 517, 518, 519, 520, 521, 522 ... 759  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery