Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 03 Gru 2024, 22:26

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 130 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 14:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 15:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.11.27
Amžius:
37
Automobiliai:
E46
justyzzzz rašė:
jau kažkas būtų protingiau, jei tarkim nuo 2006 metų senumo pradėtų skaičiuoti CO, o iki to pagal variklio tūrį, tai skatintų įsigyti naujesnius automobilius mases.

vazineju as su 2002 masina ne del siaip kazkokiu kitu priezasciu kaip tik kad neturiu pinigu ant 2010 :) kaip tu mane paskatinsi nusipirkt masina uz 100k kai as turiu tik 10k? :)

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 16:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
pirstuko pagrumos :lol: padidinus mokescius uz tuos automobilius, juk stebuklingai neatsiras 100k pinigu, kad galetum persokti is kevalo i nauja. ne nuo tos vietos skatinti reikia.

-15 respect'o point'ų, kad nepirkau kabriko.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 16:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.04
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d M47TUD20 03' 6speed
F10 535i N55B30 14' LCI
vvilius rašė:
vazineju as su 2002 masina ne del siaip kazkokiu kitu priezasciu kaip tik kad neturiu pinigu ant 2010 :) kaip tu mane paskatinsi nusipirkt masina uz 100k kai as turiu tik 10k? :)

aš nesakau, kad atsiras pinigų, bet būtų logiškiau juk, bent pagal teoriją, o praktika visada skiriasi... aš ir važinėju sena mašina 2003m., bet gal atsiras galimybių įsigyti naujesnę kada...

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 16:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2007 E83 X3, 3.5d M-sport
ex - 2004 E61 525d
Viskas cia teisinga.. Na beveik..
Tik mano asmeninis pasiulymas butu - vinjeciu principo pritaikymas (ar koks kitas analogiskas, bet "teisingas" mokestis). Vaziuoji kasdien - perki metini, vaziuoji per sventes - perki savaitini ar dienos.. Nevaziuoji - visai neperki.

O triperiu pilnas Vilnius, apie kaimus net nesneku.. Greiciau pradetu technikinius lapus atimineti keliuose [-o<

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 16:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
ir sneka burzujai, katrie su sportbaciais vazineja. butum kitam kailyje, kitaip kalbetum. o gyventi nori visi. cia reikia ivesti, kuo mandresne vairuoji tuo ir moki daugiau. jei uzdirbi, kas ten tas vienas kitas kudirka ant masinos :)

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 16:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
žodžiu pagal mašinos rinkos kainą. case closed :)

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 16:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
vo tep, banans ir as reziumavom, galit rakinti tema

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 16:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
EZH rašė:
Viskas cia teisinga.. Na beveik..
Tik mano asmeninis pasiulymas butu - vinjeciu principo pritaikymas (ar koks kitas analogiskas, bet "teisingas" mokestis). Vaziuoji kasdien - perki metini, vaziuoji per sventes - perki savaitini ar dienos.. Nevaziuoji - visai neperki.

O triperiu pilnas Vilnius, apie kaimus net nesneku.. Greiciau pradetu technikinius lapus atimineti keliuose [-o<

Vat čia sutinku, kartais važiuoji paskui kokią tajotą su melsvais dūmais, o dar blogiau jei stovi kamšty ir nežinai kur dingt nuo tos smarvės.

Realiai, man atrodo, kad protingas mokėstis būtų išvest teisingą formulę iš auto rinkos vertės, kubaturos ir variklio galios. Europos pvz. nevisada taikytinas Lietuvai. Jei kokiam UK skaičiuoja pagal CO, tai valio, nes jie gali sau leisti nusipirkti naujesnį auto ir šiaip nusipirks naują compact klasės auto nei seną, bet šustrą. Ir mokesčių mažiau ir ekologija patenkinta.

Pas mus autoparkas senas, tai įvedus rinkliavą pagal CO, manau tektų mokėt rimtus litus daugumai. Niekam bus neidomu, kad tiesiog neturi litų naujesnei mašinai, o važiuot vistiek reikia.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 16:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.11.12
Amžius:
30
Automobiliai:
E39 525D '02
Dzzzima rašė:
Vat čia sutinku, kartais važiuoji paskui kokią tajotą su melsvais dūmais, o dar blogiau jei stovi kamšty ir nežinai kur dingt nuo tos smarvės.

Realiai, man atrodo, kad protingas mokėstis būtų išvest teisingą formulę iš auto rinkos vertės, kubaturos ir variklio galios. Europos pvz. nevisada taikytinas Lietuvai. Jei kokiam UK skaičiuoja pagal CO, tai valio, nes jie gali sau leisti nusipirkti naujesnį auto ir šiaip nusipirks naują compact klasės auto nei seną, bet šustrą. Ir mokesčių mažiau ir ekologija patenkinta.

Pas mus autoparkas senas, tai įvedus rinkliavą pagal CO, manau tektų mokėt rimtus litus daugumai. Niekam bus neidomu, kad tiesiog neturi litų naujesnei mašinai, o važiuot vistiek reikia.

ivestu mokescius pagal co, ir per ta tikrintu, tai isipili aviacinio kuro , ir nulius rodytu ir mokesciu nereiketu moket :mrgreen:

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 16:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2004 E61 525d
Marius1985 rašė:
ir sneka burzujai, katrie su sportbaciais vazineja. butum kitam kailyje, kitaip kalbetum. o gyventi nori visi. cia reikia ivesti, kuo mandresne vairuoji tuo ir moki daugiau. jei uzdirbi, kas ten tas vienas kitas kudirka ant masinos :)

neaiskink, vaike :lol: Eik mokintis, maziau gerk, rukyk, ir pats nustebsi kad pasaulis zymiai grazesnis..
Tu tiesiog busi daug laimingesnis galedamas prisideti prie visu musu geroves bendrai :lol: Ir kam tie pykciai bei pavydai, kad kitas vaziuoja su naujesne? Prie ko tai veda? O gal maziau bambek o labiau pastangu idek?!

Pvz.,neturiu kapeiku jachtai ant vidurzemio juros tai ir nesiirstau su medine supuvusia valtele, ant nieko neloju, nieko nekeiksnoju. Tiesiog suprantu, kad tai ne man.. Tad jei tau isties kelia laabai dideliu rupesciu papildomi 200lt i metus, tai rimtai susimastyk ar savo rogese sedi :wink: Nors kita vertus, greiciausiai per savaitgali du kart tiek islaki alaus ir nuo to gyvenimas nesugriuna.

O su masinom, laabai senai reikejo pradeti gatviu valymus daryti.. Tiek mokesciais, tiek technines bukles kontrole.
Galima butu diskutuoti kokio dydzio mokestis butu pakeliamas gyventojams (pagal pragyvenimo lygi) ir kur jis butu nukreiptas, bet ne del jo ivedimo :wink:

Paskutinį kartą redagavo EZH 13 Vas 2014, 16:55. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 16:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.25
Amžius:
37
Automobiliai:
E65 730d M57N
E60 530d M57N
Opel Astra H TwinTop
Kawasaki zx12r
Suzuki SV650
E39 540i M62 manual (ex)
E34 530i M60 manual (ex)
Yamaha YZF-R1 98m. (ex)
carpis rašė:
o tai kaip darys su tais kurie megsta daznai keist masinas? jei as per menesi pakeiciu 2-3 masinas, uz ka man moket? uz visas kiek turejau per metus kartu sudejus? :D

Mokestį apskaičiuotų ir savininkams informaciją atsiųsti Valstybinė mokesčių inspekcija, remdamasi „Regitros“ duomenimis. Jis pabrėžė, kad automobilio mokestis būtų skaičiuojamas ne už metus, bet priklausytų nuo to, ar spalio 1 d. žmogus turėjo automobilį, ar ne.

„Moka tas savininkas, kuris automobilį turėjo spalio 1 d. Paprastas, aiškus ir visiems akivaizdus principas, Aišku, automobilis gali eiti iš rankų į rankas, bet atsiskaityti su VMI turės tas, kuris automobilį turėjo spalio 1 d.", - aiškino R. Šadžius.

http://www.delfi.lt/verslas/transportas ... z2tD5guYZW

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 16:56 

Dzzzima rašė:
Vat čia sutinku, kartais važiuoji paskui kokią tajotą su melsvais dūmais, o dar blogiau jei stovi kamšty ir nežinai kur dingt nuo tos smarvės.Realiai, man atrodo, kad protingas mokėstis būtų išvest teisingą formulę iš auto rinkos vertės, kubaturos ir variklio galios. Europos pvz. nevisada taikytinas Lietuvai. Jei kokiam UK skaičiuoja pagal CO, tai valio, nes jie gali sau leisti nusipirkti naujesnį auto ir šiaip nusipirks naują compact klasės auto nei seną, bet šustrą. Ir mokesčių mažiau ir ekologija patenkinta.

Pabandysiu kolegai sveikata tausot padet

Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 17:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
EZH rašė:

neaiskink, vaike :lol: Eik mokintis, maziau gerk, rukyk, ir pats nustebsi kad pasaulis zymiai grazesnis..
Tu tiesiog busi daug laimingesnis galedamas prisideti prie visu musu geroves bendrai :lol: Ir kam tie pykciai bei pavydai, kad kitas vaziuoja su naujesne? Prie ko tai veda? O gal maziau bambek o labiau pastangu idek?!

Pvz.,neturiu kapeiku jachtai ant vidurzemio juros tai ir nesiirstau su medine supuvusia valtele, ant nieko neloju, nieko nekeiksnoju. Tiesiog suprantu, kad tai ne man.. Tad jei tau isties kelia laabai dideliu rupesciu papildomi 200lt i metus, tai rimtai susimastyk ar savo rogese sedi :wink: Nors kita vertus, greiciausiai per savaitgali du kart tiek islaki alaus ir nuo to gyvenimas nesugriuna.

O su masinom, laabai senai reikejo pradeti gatviu valymus daryti.. Tiek mokesciais, tiek technines bukles kontrole.
Galima butu diskutuoti kokio dydzio mokestis butu pakeliamas gyventojams (pagal pragyvenimo lygi) ir kur jis butu nukreiptas, bet ne del jo ivedimo :wink:

teti, neputok, ne apie save kalbu, o apie didele dali lietuvos ;) ir ne tau cia aiskinti kur man eiti misteri, o kaip as busiu laimingesnis ir ne tamstai spresti.
ir kalba ne apie mane, o apie mokescius, reikia galvoti kaip juos protingai ivesti, o ne vesti, kad tiki ivesti. va tokie kaip tu visada yra mandri, kad mokeciau, daryciau, man negaila, o tik prasideda kas, tai ziurek jau ka slepia, kaip kazko nemoketi kaip nusukti, parazitai ne kitaip :lol: dar ir dazniausia besikeikiantys ir visus ant triju raidziu siuntinejantys, nes jie virsesni uz kitus, lietuvos inetelektualai ir aukstasis sluoksnis ;)

StandartinėParašytas: 13 Vas 2014, 17:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2004 E61 525d
Marius1985 rašė:

teti, neputok, ne apie save kalbu, o apie didele dali lietuvos ;) ir ne tau cia aiskinti kur man eiti misteri, o kaip as busiu laimingesnis ir ne tamstai spresti.
ir kalba ne apie mane, o apie mokescius, reikia galvoti kaip juos protingai ivesti, o ne vesti, kad tiki ivesti. va tokie kaip tu visada yra mandri, kad mokeciau, daryciau, man negaila, o tik prasideda kas, tai ziurek jau ka slepia, kaip kazko nemoketi kaip nusukti, parazitai ne kitaip :lol: dar ir dazniausia besikeikiantys ir visus ant triju raidziu siuntinejantys, nes jie virsesni uz kitus, lietuvos inetelektualai ;)

dziaugiuosi, kad del kitu tautieciu taip jautriai pergyveni ir rupiniesi :D Pagirtina :lol: Taip pat dziaugiuosi, kad taves tai neliecia, tikriausiai klaidinga nuomone susidariau beskaitydamas. Sorriukas :mrgreen:
Kazkada irgi kilo laabai didelis pasipriesinimas del privalomo draudimo, bet praejo laikas, zaizdos uzgijo ir visi patenkinti =D> Toks jau budas to lietuvio kaimiecio, viska atmesti ir ant visko loti.. Ant landsbergio kuris kolukiu stogus lupo.... ai... :mrgreen:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 130 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery