Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 30 Lap 2024, 02:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4049 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 270  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Rgp 2017, 19:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.03.01
BMW550 rašė:
O turim gal forume kulinarų kurie vakarais vietoj forumo pasirinkę grilių ? :D Vakar su šeimyna taip smagiai pasėdėjom pas draugus ir dabar supratau ką reiškia tas grilius, jokiam restorane tokių skanių kepsnių nebuvau valgęs nekalbu apie desertus, gaila šeimininkas pirkdamas namą gavo dovanų tai nieko neturiu kas padėtų, jei kas esat čia nusimanantis būtinai atsiliepkit, kainuos nuo kelių šimtų iki xxxx.. jei pirkti daikta tai tik gerą ir pinigų už š permokėti nesinori

Galiu duot draugo kontaktus, galetu pakonsultuoti ir padetu isigyti

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2017, 19:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2016.05.06
Automobiliai:
E60 LCI
Teisybe sakai Audintai. Yra pora punktu kur galima pridet ,bet is esmes teisingai viskas. Pradet galima butu vien nuo poziurio. Va pvz isvaziuoju as i gatves su 04 metu triperiu tai nei uzleis ,nei praleis. Isriedi i gatves su '16 metu modeliu ir praleis ,ir kitaip ziuri.. Na esme aiski.

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2017, 20:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.04
Amžius:
35
Automobiliai:
Jaguar XF 5.0 Supercharged 420kW 700Nm
E70 xDrive35i LCI
Yamaha FZ6
Audintas rašė:
Nu bet jūs irgi, pamiršot kieno mentalitetą esam "paveldėję"? Lygiai taip kaip per 20 laisvės metų nepasieksim vidutinio vokiečio atlyginimo, lygiai taip pat per 20 metų neatsikratysim to mentaliteto. Vilnius labiau daugiakultūris tai gal ir tas požiūris į laba diena ir ačiū jau kitoks, Kaunas va irgi tvarkosi, Klaipėda dar stengiasi, o visur kitur to "paveldo" gi nieks "neatskiedža", tik auganti karta gali tai padaryt, tik kad va su viena karta mažai kas pasikeis...

Mano tėviškėj (Panevėžy) išviso baisu. Dauguma marozų išvažiavę, liko tie, kurie jau nebesugeba išvažiuot ir senimas. Depresinis miestas.

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2017, 20:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.03
Amžius:
46
Automobiliai:
E64 M6
G32 630xd
MB W126
GAZ 22
Nu nežinau, mane ir su 95 gelda ir su 16 gelda praleidžia. Tai gal pats kažką ne taip darai. Man patinka ponuliai kur įjungia posukį ir tu jau betkokiu atveju turi jį praleisti, aišku jie šiektiek geresni už tuos kur be posukio lenda.

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2017, 20:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2016.05.06
Automobiliai:
E60 LCI
Vytautas88 rašė:
Mano tėviškėj (Panevėžy) išviso baisu. Dauguma marozų išvažiavę, liko tie, kurie jau nebesugeba išvažiuot ir senimas. Depresinis miestas.

Panevezy man kazkaip viskas liuks. Gal todel kad kaip tarp savu jauciuos, iskart akcentels isijung ir siaip jaunystes ir sentimentu miestas su daug draugu is ten. O ir panevezietes pacios paciausios Lietuvoj. Merginos/moterys su savotisku sarmu.

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2017, 21:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.21
BMW550 rašė:
O turim gal forume kulinarų kurie vakarais vietoj forumo pasirinkę grilių ? :D Vakar su šeimyna taip smagiai pasėdėjom pas draugus ir dabar supratau ką reiškia tas grilius, jokiam restorane tokių skanių kepsnių nebuvau valgęs nekalbu apie desertus, gaila šeimininkas pirkdamas namą gavo dovanų tai nieko neturiu kas padėtų, jei kas esat čia nusimanantis būtinai atsiliepkit, kainuos nuo kelių šimtų iki xxxx.. jei pirkti daikta tai tik gerą ir pinigų už š permokėti nesinori

iki siol nemazai grilindavom vakarais, dabar persikrauscius nebegalima, tik su mazu dujiniu grilium leidziama, tai nera nei noro. Greiciausiai nesuklysiu pasakes, kad nieko geriau nei Weber medzio angliu grilius nera, kad ir toks http://www.weber.com/DE/de/grills/holzk ... 79#start=1
tik tos originalios groteles yra nieko vertos, reikia nusipirkti spizines truputi daugiau zaidimo su prieziura, bet patikek, verta! As toki turiu https://www.amazon.de/dp/B008OMEVKQ?psc=1
Ka kiti sako, kad nuo griliaus niekas nepriklauso, klysta :) Pats procesas kepimo, griliaus valymo, temperaturos palaikymas ir apskritai jos matymas ir pan. tikrai skiriasi pas grilius. Aisku Pagrindinis dalykas yra mesa ir jos marinavimas, bet pacio griliaus pasirinkimas irgi nemazai duoda

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2017, 22:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2016.05.06
Automobiliai:
E60 LCI
Lietuviska CT Fletcher versija :D
https://www.facebook.com/juodi.debesys/ ... o_guests=0

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2017, 22:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
kavinėj mačiau tokį grilių, nežinau, ar jis buvo kaltas, bet skaniausia ragauta ant grilio mėsa.

https://www.facebook.com/KAMADOBONO/

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2017, 22:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.03.01
Kaip ir visur yra brandai uz kuriuos moki, taip ir yra tas pats daiktas tik ne tokiu skambiu vardu.
Dirba taip pat, kainuoja 1.5x maziau.

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2017, 23:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.14
Amžius:
36
Automobiliai:
e90 325i
X6
Kad kamado ir taip ašaras kainuoja, kas ten gali būt 1.5 pigiau, metalinė šašlykinė :) gal maišot su big green egg, tie brangesni.

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2017, 09:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.15
Amžius:
36
Automobiliai:
e61 525d 05'
Ex:
E39 530i 01'
E34 525i 88'
E32 735i 89'
Mindaugas T rašė:
Šiaip tai Lietuvoj lietuvių dauguma atprato dirbti, nori tik pinigus gauti. O taip neišeina, vat ir tupi visi surūgę. O tuoj dar pradės skųstis ukrainiečiais, kad šie darbą atiminėja.

Jaučiu esi darbdavys mokantis išmalda ir verkiantis, kad visi darbuotojai tinginiai, tikiuosi klystu :). Ne žmonės atprato dirbti, o paprasčiausiai "nebestovi" ant to darbo kai mokami tokie atlyginimai, kurie pas mus ir taip ne buvo stebuklingi, o dabar kai kainos sparčiai konvertuojasi 1 prie 1 su litu, tai iš vis daugumos gaunamas atlyginimas 600-800 yra kaip pašalpa. Tai koks čia noras ir motyvacija gali būti dirbti? Visi tie darbdavių pezalai motyvaciniai yra niekas, pinigai žmogus pats pagrindinis motyvacinis variklis. Kai gaus žmonės atlyginimus už, kuriuos ne tik susimokės mokesčius ir prisipirks krupų, o galės ir ir nueiti kažkur dažniau, apsipirkti rūbų ir t.t. tada bus noras ir dirbti. Kaip pvz su rūbais, nuėjau akropolį į kažkokią parduotuvę tikrai ne brand'inę, megztinis žiūriu neblogas, kaina- 139eur :shock: . Kas yra 500 litų, tai aš, kad ir turiu, bent man tai visiškas briedas. Tai gaunant 600e megztinis sudaro 25% atlyginimo. Nusiperki ir nešioji 3 metus, investicija :lol: .

Kiek ieškojau darbo, tai aš negaliu apsakyti kokių pasiūlymų buvau prisiklausęs. Ir aukštasis reikalingas, jeigu turi antrą tai iš vis idealus kandidatas, anglų, rusų kalbos. Gal dar automobilis nuosavas yra? Tai atlyginimas 800 ant popieriaus :lol:. Ir visur stafkė 800eur, kaip lubos. Tai koks gali būti noras dirbti. Tai ir nedirbau kurį laiką, kol nesusiradau normalaus darbdavio, kuris mąsto ir supranta, kad žmonės eina į darbą dirbti ir uždirbti ir nei menkiausios priežasties daugiau.

Gal ilgokas postas, bet tas pasakymas žmonės aptingo dirbti nužudė mane

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2017, 09:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
saras77 rašė:
Jaučiu esi darbdavys mokantis išmalda ir verkiantis, kad visi darbuotojai tinginiai, tikiuosi klystu :). Ne žmonės atprato dirbti, o paprasčiausiai "nebestovi" ant to darbo kai mokami tokie atlyginimai, kurie pas mus ir taip ne buvo stebuklingi, o dabar kai kainos sparčiai konvertuojasi 1 prie 1 su litu, tai iš vis daugumos gaunamas atlyginimas 600-800 yra kaip pašalpa. Tai koks čia noras ir motyvacija gali būti dirbti? Visi tie darbdavių pezalai motyvaciniai yra niekas, pinigai žmogus pats pagrindinis motyvacinis variklis. Kai gaus žmonės atlyginimus už, kuriuos ne tik susimokės mokesčius ir prisipirks krupų, o galės ir ir nueiti kažkur dažniau, apsipirkti rūbų ir t.t. tada bus noras ir dirbti. Kaip pvz su rūbais, nuėjau akropolį į kažkokią parduotuvę tikrai ne brand'inę, megztinis žiūriu neblogas, kaina- 139eur :shock: . Kas yra 500 litų, tai aš, kad ir turiu, bent man tai visiškas briedas. Tai gaunant 600e megztinis sudaro 25% atlyginimo. Nusiperki ir nešioji 3 metus, investicija :lol: .

Kiek ieškojau darbo, tai aš negaliu apsakyti kokių pasiūlymų buvau prisiklausęs. Ir aukštasis reikalingas, jeigu turi antrą tai iš vis idealus kandidatas, anglų, rusų kalbos. Gal dar automobilis nuosavas yra? Tai atlyginimas 800 ant popieriaus :lol:. Ir visur stafkė 800eur, kaip lubos. Tai koks gali būti noras dirbti. Tai ir nedirbau kurį laiką, kol nesusiradau normalaus darbdavio, kuris mąsto ir supranta, kad žmonės eina į darbą dirbti ir uždirbti ir nei menkiausios priežasties daugiau.

Gal ilgokas postas, bet tas pasakymas žmonės aptingo dirbti nužudė mane

Teisingai pasakyta ir čia galima draskytis iki nukritimo ir pan.
Dar būtinai paminėkit ekonomistų primetamą- kad vakaruose žmonės dirba produktyviau #-o šitas tai žudikas absoliutus....
O kai dar pradeda aiškinti, kad va duona brangsta, nes sandėlininkams ir administracijai kepykloje algas pakėlė.... nu pipiec už visiškus loKjibanus laiko.
Tai kokios kainos būtų, jei algos būtų kaip vakaruose? Turbūt nė nereikia sakyt, kad prekių kainos jau dabar kaip vakaruose (taip buvau/gyvenau/iš asmeninės patirties žinau, galit proto neknist, kad ten viskas brangiau, taip kai kurios paslaugų kainos didesnės, autoservisų kainos didesnės (turbūt, LT naudojuosi pažįstamais meistrais, o ne servisais, tai gal servisuose kainos irgi neatsilieka). Tai mano manymu čia lieka verslininkų godumo ir valstybės apmokestinimo klausimai.

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2017, 09:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.15
Amžius:
36
Automobiliai:
e61 525d 05'
Ex:
E39 530i 01'
E34 525i 88'
E32 735i 89'
Tai va būtent, kad kainos vakarietiškos jau. Prieš važiuodamas atostogauti kaip durnelis prisipirkau skudurų čia, vėliau supratau, kad sufail'inau ir galėjau užsieny apsipirkti ir dar būtų likę :lol: Žodžiu čia galima bėdavoti iki nukritimo, bet, kad žmonės tingi dirbti taip nėra. Kodėl išvažiavę į užsieny dirba ir ne tingi, nes žino, kad užsidirbs ir nusipirks tai apie ką Lietuvoj tik per televizorių mato. Su standartiniais Lietuvoje siūlomais atlyginimais ne tik, kad tingisi dirbti, bet tingisi net į tą darbą atvažiuoti :lol: Yra darbdavių ir Lietuvoje, kurie moka normaliai, bet jų vienetai ir esami darbuotojai laikosi darbo dantim įsikabinę, todėl papult irgi yra ką veikti

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2017, 09:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 728iA '96
F25 28iX '17
Pas mus produktivumas panasus kaip estijoje, bet ten vid. atlyginimas 2x daugiau negu pas mus. Musu problema tame, kad musu darbdaviai labai skupus, moka kapeikas ir gerai suvokia, kad prie musu valdzios reikia raut kuo kuo greiciau ir kuo daugiau saibu, nes nezynia ka musu valdziazmogiai dar sugalvos .. Be to, dusina zmones/darbdavius su mokesciais, del to lieka moket darbuotojams maziau, perkelt dali biznio i seseli arba idarbint nepilnam etatui. O kainos .. patys matot kas vyksta, Skuduriavicius sake, kad prie euro niekas nebrangs, bet viskas pabrango ziauriai, viskas kainuoja tiek pat kaip europoj, rubai netgi brangesni. Krc pelke ..

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2017, 10:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
kiek čia beuždirbtum, vistiek eini per parduotuvę ir supranti, kad tie daiktai tiek nekainuoja, ir nekyla ranka jų pirkt. ilgai nebuvau klube, akys išsipūtė nuo kokteilių kainų :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4049 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 270  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery