Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 00:18

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 603 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 41  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 12:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
Q5, Džeta
vytas85 rašė:
gali parodyt nes per google tik 2014m modelius rodo su 4 matic.

Tikrai nuo 2013 09 pradeta leist kasdieninėse versijose, AMG anksčiau. Kazkaip paskelbta buvo vos tik sitas modelis isejo, tai kazkaip uztruko, kol nukeliavo iki pardavimu.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 12:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
seniai reiškiau nepasitenkinimą, kad bmw neturi miniveno ir še tau, tik po paraleis, kodėl 6vietos, ne 7? aišku, grožiu iki gt tolokai. Nesusireikšminkit taip, kad jei bmw, negali būt kažkas kitokio :)

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 12:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
tai kad rašo 7 :)

-15 respect'o point'ų, kad nepirkau kabriko.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 14:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
O geras, 7, bet kas sėdėjo ant tokios vidurinės, nepasakys, kad tai sėdimoji vieta, bet dzin, super.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 14:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.11.20
Automobiliai:
E60 535d M57N2 '08
E46T 320d M47N '04
E88 120d N47 '12
bemsius11 rašė:
O geras, 7, bet kas sėdėjo ant tokios vidurinės, nepasakys, kad tai sėdimoji vieta, bet dzin, super.

Tamsta esat Lapinas :)

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 15:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
Nelabai įkirtau :)

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 18:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
Blogai kai koncernas siekia vien tik pelno, nepagalvoja apie BMW tikrus fanus ( saves prie tokiu nepriskiriu ). Leidziant viskius minivenus, priekiu varomas nesamones praras dali klientu ir svarbiausiai supanases su Ford, Opel ir kitais gamintojais, zodziu jokio isskirtinumo, originalumo. Beabejo padidins pardavimus, pelna, nes atsiras kas pirks tokius automobilius, bet tendencija eina i pilka mase, pilkus gamintojus kurie gamina viska.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 19:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
nors man sita masina atrodo kaip slisktyne ir tt, bet kai kurie isvedziojimai mane cia ziauriai dziugina. tesiog imk i i citatas dek. Sniuras... nu bet tai klausyk... apie kuriuos tu bmw fanus kalbi ? apie tuos su senais srotais ir tepalotom rankom ar apie tuos kurie uzejo i salona ir paJAme nauja? jei apie pirmus tai tai nera kontakto. jei apei antrus irgi nera. nes nu va turiu pvz as nzn kiek ten reikia, nu tarkim 100k euru. ir as bmw fanas. tai tipo ateinu i krasta pamatau ta baisu minivena apsivemiau, apsiverkiu ir einu opelio pirkti ? ar visdelto man uztenka drasos praeiti pro sali ir paimti nuo kitos lentynos m1? m3 ? m4 ? m5 ? m6? ar koki seiminini 530d su kokiu m poketu ? ar neduok dieve koki ne lietuviska 550i ? ALPINA?

man atrodo vienos lentynos turinys netrukdo kitos lentynos asortimentui ir toliau likti isskirtiniu ir tarkim originaliu. nebukim window shoperiais, prisiziurim internte nuotrauku ir paskui jau viskas mums neidomu ir neoriginalu :D ?

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 19:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
Ne tai as jau supratau, kad tau BMW kai indui karve - sventas reikalas.
O va as zinau norvegu ir ne viena, kurie vazineja su apynaujais BMW, kai kurie perka naujus, kai kurie 3-5 metu prie ju krapstosi, perka originales dalis kam garantija jau pasibaigus, ivairu originalu tiuninga, praleidzia nemazai laiko, skiria tam pinigu nemaza suma, tiesiog tai ju hobi. Ir butent is tu zmoniu tarpo ( nemaisykim lietuviu su turtingomis salimis Norvegija, Sveicarija, Vokietija ir pan. ) nebepirks BMW, jau taip kalbejo po isleidimo antros serijos. O kad koks taukuotas turcius nusipirks ta ju minivena pasipuikuoti tai nereiskia, kad jis fanas, nerieskia, kad jis priziures ta automobili kaip tai daro tikri fanai, vadinasi neisleis tiek pinigu.
Cia daugiau principo reikalas ir savigarbos klientui, o BMW aisku nepralos, jie viska apskaiciuoja kas apsimokes, o kas ne. Tiesiog su laiku si automobiliu marke praras savo pozicijas, patikek manim :wink:

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 19:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Sniuras man atrodo kad tu skaitai kas 3ia zodi. as niekur niekada nerasiau kad man tas bmw kaip indui sventa karve (bent tiksliai zinai kaip jam ten ta karve yra? as nenoreciau tokiu santykiu su bmw...) ?

supranti jei zmogui uzkniso pirkti seimininius sedanus ir minveno ar kokio ubago antruko isleidimas jau jiems yra principo reikalas nepirkti bmw tai ok, go for it. tikrai manau galejo atsibosti tie bmw. nematau dideles problemos po kokios nors eilinio bmw pavazineti pvz su avensisu ar kokiu nzn ziedu valdovu ? zinai kita karta persisotini kazkuom nlb ir norisi. plius visu musu asmenines statistikos grubiai tariant yra ain't sh*t. nes tai yra toks mizeris.. kuris nu realiai nieko nereiskia. kitas reikalas jei jau visdelto knisti prota su bmw nu yra ir visokie Z ir motociklai ir tt. nu jei ne tai ne, visada yra shkoda ar kazkas dar. niekada nesakyk niekada.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 20:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
Bet tai Šniūrai, o koks skirtumas tam bmw fanui, kad bus tas 2er priekiu varomu ir dar vienatūris, juk jo niekas jam pirkti neliepia. Kaip sikdogas ir parašė, nueis, nusipirks M, 530 d ar 135. Man reliai jokio skirtumo būtų jei turėčiau maišą pinigų, tas bmw galėtų ir bagius gaminti, nuo to požiūris į markę, jos patrauklumą, būtent man, nepasikeis. O kad bmw tai daro ir paleis vienatūrius, čia yra kaip tik sveikintina, žiūrėk ten nusipirks kokia šeima ta vienatūrį, sakys, ot gera markė, puikiai važiuoja, žiūrėk, dar sumastys ir kokį 5er nusipirkti. Nereikia įsisprausti į tuos rėmus, bmw jau galu tik, jokių vienatūrių ir t.t. Pamenu kažkada daug kalbų buvo girdėti, kai xdrive pradėjo leisti, visi ir ten kas čia, bmw tik galu turi būti varoma, kas čia per kvatro dabar! Žodžiu, mano manymu, bmw kaip tik neprašaus su tuo vienatūriu ir tai yra apgalvotas žingsnis.
pvz. kad ir mersas prileido ten ir įvairių su priekiu a klasė, b, ten tas R kaip ir vienatūris dar, ir nebuvo jokių bėdų. Kas važiavo su S klase ir toliau važinės su mercedes S ar kas jam prie širdies lips, o nepaims ir kčiortu, kokių čia prigamino, sėdu į opelį ar honda, nebelygis merkadesas jau :D

-15 respect'o point'ų, kad nepirkau kabriko.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 20:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
Na nzn, man tai pieva, kai premium segmentas BMW uzsiema tokiom nesamonem. Tiesiog praranda savo isskirtinuma. Tampa pilka mase, gaminancia bet ka ir bet kaip. Ir ne man vienam, kaip minejau tikrai zinau nusivylusiu zmoniu vairuojanciu BMW.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 20:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
Džiunglių Šniūrs rašė:
Na nzn, man tai pieva, kai premium segmentas BMW uzsiema tokiom nesamonem. Tiesiog praranda savo isskirtinuma. Tampa pilka mase, gaminancia bet ka ir bet kaip. Ir ne man vienam, kaip minejau tikrai zinau nusivylusiu zmoniu vairuojanciu BMW.

O tai ką šnekėt apie MB tada? Visokus dušuvus (juokauju po teisybei, jų būsikai man vieni gražiausių) sprinterius, actros leidžia , kurie naudojami visokiam šūdui ir ne tik vešt? Na bet ir šitam forume daug kas pripažįsta, kad naujam 7er iki naujo S tai toli gražu, o BMW dar net tiek vardo "nesusigadino" iki viešojo transporto.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 21:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.14
Amžius:
36
Automobiliai:
e90 325i
X6
Padidins pardavimus -> padidins pajamas -> padidins plena -> gales kažkiek daugiau skirti pinigų M serijai (jei bus poreikis), viskas logiška. O kad kažkoks fruktelis nepirks M4 vien dėl to,kad BMW nusprendė gaminti 7vietį,tai ką jis pirks tada? MB net Sprinterius visokius gamina, sunkvežimius, pravalas išvis.
Kuo platesnė gama,tuo geriau. Įdomu tik kada BMW ir Audi išleis prabangų coupe (S coupe konkurentą).

Ne man vienam užkliuvo vargšas sprinteris :D

StandartinėParašytas: 13 Vas 2015, 21:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.11.20
Automobiliai:
E60 535d M57N2 '08
E46T 320d M47N '04
E88 120d N47 '12
Sekantis žingsnis bus krovininis autobusiukas. Atvažiuos pas mane santechnikai dirbt su bmw autobusiuku. Su savo rezakais, pakulom ir gyvatukais išmatoms valyti.
Dar yra niša krovininiams bmw. Žoliapjovėms, mini traktoriukams arti sodus .. ir .t.t.
Tik neaiškinkit, kad čia kraštutinumas. Mano akimis žiūrint, - minivenas jau yra kraštutinumas.
Nesureikšminu aišku, kaip, bet nu rimtai - minivenas nesižiūri.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 603 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 41  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery