Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Kov 2025, 03:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 759  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 10:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Jonas T. rašė:
Nu jau šiais laikais tie špižiniai tai tik į metalo laužą tinkami, naujoje statyboje apie tokius nieks net negalvoja, teko ir 30 aukštų pastatą projektuot, eina normalūs ten tie radiatoriai. Yra visokios sistemos, kad išlaikyt slėgį vienodą ir nėra ten jis kosminis.
O kinietišką ar kokį lenkišką šūdradiatorį jei įsidėsi, tai nėra skirtumo kur - ar daugiabutyje, ar individualiam, rizika ta pati.

Tai jei normalius deda tai jo, bet kaip dauguma imi bele pigiau, tai tada jau geriau špyžius.
Aišku, naujuose namuose kitokia ir šildymo sistemos schema.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 10:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 2.5td 1995m
e61 2.5d 2004
Na va, baiges mano atostogos. Neivykdziau visu uzsibreztu darbu, bet likusius darbus po truputi pabaigsiu daryti. Uzsisakiau vakar palanges, tai sulankste, reikes nusipirkti makroflekso. Bandysim patys deti nes 20lt uz metra moketi yra kazkaip daugokai.Et, jau tinginys paeme mane, bet vistiek reikia kazkaip prisiversti pabaigti ta siltinima...

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 11:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
Atsiuntė man vakar vienas prarabas mano suknisto rūsio sąmatą. Per pirmą susitikimą jis man įvardijo 35 000 Lt su viskuo, veliau paskaičiavęs paskambino ir pasakė 38 000 Lt be duobės kasimo/grunto išvežimo darbų, dar po kelių valandų paskambino ir pasakė, kad jam priklauso dar 2000 Lt atlygis kaip darbų vadovui, ir finale atsiuntė į meilą detalę samatą su 51 000 Lt. [CENZŪRA]@#$@, na$$%, kur logika? Čia taip visi statybininkai išsipisin..a?

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 12:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Papuolei tu su tuo rūsiu čia :)

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 12:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 2.5td 1995m
e61 2.5d 2004
Dzzzima rašė:
Atsiuntė man vakar vienas prarabas mano suknisto rūsio sąmatą. Per pirmą susitikimą jis man įvardijo 35 000 Lt su viskuo, veliau paskaičiavęs paskambino ir pasakė 38 000 Lt be duobės kasimo/grunto išvežimo darbų, dar po kelių valandų paskambino ir pasakė, kad jam priklauso dar 2000 Lt atlygis kaip darbų vadovui, ir finale atsiuntė į meilą detalę samatą su 51 000 Lt. [CENZŪRA]@#$@, na$$%, kur logika? Čia taip visi statybininkai išsipisin..a?

Uzuojauta tau su tais pamatais :) daryk kaip as, susirandi pazystama kas skyles isgreztu su bobcatu, susirandi armaturos. Pasisamdai du pijokelius, ir davai, lai tempia betona i skyles. Tada nusiperki is pjovyklos sargo dvigubo pjovimo lentu,kuoliuku, susikali apalakes ir pasisamdai betonvezi su siurbliu. per valanda ispila tau visa pamata, tu tik susivibruoji ji. Na aisku chebrai alaus pastatai kad padejo talkoje. Samata, 6000-7000lt. Ir pamirsk tu ta rusi. pas mane 6a ir taip pat su vieta kukliai, taciau as garaza didesni pasidariau.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 13:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.08.11
Automobiliai:
E39 525 Tds pilka
Hebra, pas mane statybos jau irgi eina į pabaigą, na aišku liko dar visas vidus, bet jau sienos ir stogas stovi. Turiu klausimą Vilniečiams:
Aš noriu dėtis sekcijinius garažo vartus, kad būtų automatiniai su gera šiluminę varža, nes garažą šildinsiu, gal kas patartu kokias nors įmones kas vartus pardavynėja ir darbus atlieka? Žinau, kad rinkos lyderiai yra Hormann wartai, bet manau, kad tikrai už mažesnę kainą galima gauti tos pačios kokybės vartus? Pats suradau tokią įmonę UAB Ometa, jie lenkiškus garažo vartus pardavinėja, kainos gana patrauklios o ir skelbias, kad kokybė nesiskiria nuo Hormann, gal kas iš jų pirkot ?

Ačiū už patarimus!

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 13:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.08
Amžius:
40
o Ryterna?

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 13:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Smikis100 rašė:
Uzuojauta tau su tais pamatais :) daryk kaip as, susirandi pazystama kas skyles isgreztu su bobcatu, susirandi armaturos. Pasisamdai du pijokelius, ir davai, lai tempia betona i skyles. Tada nusiperki is pjovyklos sargo dvigubo pjovimo lentu,kuoliuku, susikali apalakes ir pasisamdai betonvezi su siurbliu. per valanda ispila tau visa pamata, tu tik susivibruoji ji. Na aisku chebrai alaus pastatai kad padejo talkoje. Samata, 6000-7000lt. Ir pamirsk tu ta rusi. pas mane 6a ir taip pat su vieta kukliai, taciau as garaza didesni pasidariau.

Na nemokink tu žmoguas gyvent, nori rūsio tegu darosi, o tia jei nepasidarys visą laik paskui sakys, nu bet kaip gerai būtų jei būtų.
Įdomu koia kaina išeitų, je rūsio įrengimo darbus organizuot atskirai: t.y. susitari atskirai dėl duobės iškasimo, grunto išvežimo, žvyro atvežimo, paskui atskirai kažkas suriša/suvirina armatūrą, paskui sumontuoja klojinį ir atskirai užsibetonuoji, po to eina šiltinimas, hidroizoliacija, drenažas ... Organizacijos ir laiko skirti reikia, bet manau tokių sumų nepasiektum :wink:

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 13:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.06
Amžius:
51
Automobiliai:
E46 320D 03'
E36 328 M52 95'
ex E36 320 92;
ex E30 318 86
Andryla-yla rašė:
Hebra, pas mane statybos jau irgi eina į pabaigą, na aišku liko dar visas vidus, bet jau sienos ir stogas stovi. Turiu klausimą Vilniečiams:
Aš noriu dėtis sekcijinius garažo vartus, kad būtų automatiniai su gera šiluminę varža, nes garažą šildinsiu, gal kas patartu kokias nors įmones kas vartus pardavynėja ir darbus atlieka? Žinau, kad rinkos lyderiai yra Hormann wartai, bet manau, kad tikrai už mažesnę kainą galima gauti tos pačios kokybės vartus? Pats suradau tokią įmonę UAB Ometa, jie lenkiškus garažo vartus pardavinėja, kainos gana patrauklios o ir skelbias, kad kokybė nesiskiria nuo Hormann, gal kas iš jų pirkot ?

Ačiū už patarimus!

vartus dėjau senai, todėl nepatarsiu, bet dėl automatikos tai rekomenduoju CAME firmą, tikrai ilgai vartoju ir viskas gerai

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 14:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.11
Amžius:
40
Automobiliai:
EX: E36 318 94.03
Ex: E34 524TD 91.01
Ex: E39 M62TU44 99.01 silver (6 gear manual) ;
NOW: E46 M43B19 98.04
Andryla-yla as vakar isistaciau segmentinius su automatika, darbo kokybe patenkintas, vartais pasidziaugt dar nespejau :) , apsildinti, sumontavo per viena diena. jei noresi placiau rasyk PM, kaina tikrai geriausia kokia radau Lietuvoje. Patis Vartai lenkiski, o remai Lietuviski garantija suteikia 1-riems metams ;)

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 14:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
Dzima, o ko tu nori, kad tau pusvelčiui padarytų? jei samdai firmą ar brigadą, kad tau namą/rūsį pastatytų, o pats su jadze vartysiesi, tai ir mokėk kiek prašo. Vat jei darysi atskirais darbais ir ne per firmas, tada tikėkis kitų kainų, plius jei niekur neturi priėjimo, tada ir batai.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 14:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Dzima, imk forumo štangistus, su šiūpeliais ir montiruotėm tau pamatus per pusdienį padarys :lol:

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 14:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.18
Andrius S. rašė:
Dzima, imk forumo štangistus, su šiūpeliais ir montiruotėm tau pamatus per pusdienį padarys :lol:

Ziurek, kad stangistai tos montiruotes i nugara neismeiktu :mrgreen:

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 14:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Manijakas rašė:

Ziurek, kad stangistai tos montiruotes i nugara neismeiktu :mrgreen:

Tai čia Dzimai reikia būt atsargiam :lol:

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 15:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.14
Automobiliai:
-
Sigis rašė:
Papuolei tu su tuo rūsiu čia :)

Aš tai niekaip nesuprantu kam žmonės tuos rūsius daro... Ir neteko dar girdėti nei iš vieno, kad antrą kartą rūsį darytų (kas darosi žmoniškai tai keikiasi, kad sukišo daug pinigų) :mrgreen:
Aš asmeniškai - jei jau norėčiau dar vieno aukšto - geriau jau ant viršaus lipdyčiau, nei į žemę kiščiau...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 759  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery