Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 28 Lap 2024, 01:50

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5039 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 336  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Sau 2010, 21:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
gal kas zinot kur dar rodo artimos sviesos, ar jau viskas? :)

StandartinėParašytas: 04 Sau 2010, 15:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
state of play. rekomenduoju. rimtas politinis trileris, 9/10

StandartinėParašytas: 05 Sau 2010, 14:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
Moon. man 10/10, labai gera istorija. drama fantastine. pabaigos norejau kitokios, bet visas filmas tikrai labai geras. ramus, vis palaipsniui paaiskeja kraupus faktai.

StandartinėParašytas: 05 Sau 2010, 14:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
LAW ABIDING CITIZEN. Sita filma rekomendavau jau pries keleta puslapiu atgal, pas mus dar jo teatruose nerodo, bet torrentuose radau, gana pakenciame versija. Kas dar nemate siulau paziureti, dedu prie geriausiu 2009 metu filmu. Vaidina Jamie Foxx, Gerard Butler....Daug kam nepatiks filmo pabaiga, man irgi jos norejosi kitokios, bet all-in-all super.

StandartinėParašytas: 05 Sau 2010, 14:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
edvinb rašė:
Moon. man 10/10, labai gera istorija. drama fantastine. pabaigos norejau kitokios, bet visas filmas tikrai labai geras. ramus, vis palaipsniui paaiskeja kraupus faktai.

man tai 5/10, kazko labai truko tam filmui. drama jo, yra, bet pats filmas tai man pasirode kazkoks serialo ligio :roll:

StandartinėParašytas: 05 Sau 2010, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
sickdog rašė:

man tai 5/10, kazko labai truko tam filmui. drama jo, yra, bet pats filmas tai man pasirode kazkoks serialo ligio :roll:

nu kiekvienam savo zinai :) kas ko iesko... actiono 0, jo.. apie koki serialu lygi kalbi? yra puikiu, auksto lygio serialu, carnivale, dexter, lost, prison break ir t.t. faktas kad ne visiems tokie filmai patinka. ir siaip pasijauti purvinas po tokiu kazkiek, ir nuotaika krenta, ne visiem patinka :)

dabar ziurejau The Final Cut, su robin williams. 9/10. zmones turi smenegynse implantus, nuo gimimo, kuriuose kaupiami visi vaizdai. po mirties is ju tam tikri zmones, cutteriai, padaro ale filma atminciai. drama, truputis fantastikos. puikus filmas. p.s. ne action'as velgi

StandartinėParašytas: 05 Sau 2010, 17:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
edvinb rašė:
nu kiekvienam savo zinai :) kas ko iesko... actiono 0, jo.. apie koki serialu lygi kalbi? yra puikiu, auksto lygio serialu, carnivale, dexter, lost, prison break ir t.t. faktas kad ne visiems tokie filmai patinka. ir siaip pasijauti purvinas po tokiu kazkiek, ir nuotaika krenta, ne visiem patinka :)

prie ko cia action :?: filmas paliko serialo prieksoni todel kad labai jau paprastai susuktas o ir tas sizuetas ale drama labai jau stipriai nsupejamas, as kazkodel galvoju kai darai toki paprasta filma tai bent siuzeta kaip nors susuk idomiai o cia beveik is karto viskas aisku + pabaiga tikrai fail. tai toks ir jausmas kad paziurejau tipo filma bet pojutis kad kazkokio serialo belenkokia serija pusvalandzio trukmes paziurejau, tokios nuosedos liko. faktas kad man patinka "tokie" filmai, bet butent sitas tai low lvl kazkoks. del isvardintu serialu galim nesiplesti, ju isviso neziuriu.

StandartinėParašytas: 05 Sau 2010, 17:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
sickdog rašė:

prie ko cia action :?: filmas paliko serialo prieksoni todel kad labai jau paprastai susuktas o ir tas sizuetas ale drama labai jau stipriai nsupejamas, as kazkodel galvoju kai darai toki paprasta filma tai bent siuzeta kaip nors susuk idomiai o cia beveik is karto viskas aisku + pabaiga tikrai fail. tai toks ir jausmas kad paziurejau tipo filma bet pojutis kad kazkokio serialo belenkokia serija pusvalandzio trukmes paziurejau, tokios nuosedos liko. faktas kad man patinka "tokie" filmai, bet butent sitas tai low lvl kazkoks. del isvardintu serialu galim nesiplesti, ju isviso neziuriu.

na matai... o man kaip tik patiko sitas, apie low level man minciu nera. viskas gerai padaryta. believe me, as daug maciau filmu

StandartinėParašytas: 05 Sau 2010, 17:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.11
Amžius:
38
Vyttux rašė:
LAW ABIDING CITIZEN. Sita filma rekomendavau jau pries keleta puslapiu atgal, pas mus dar jo teatruose nerodo, bet torrentuose radau, gana pakenciame versija. Kas dar nemate siulau paziureti, dedu prie geriausiu 2009 metu filmu. Vaidina Jamie Foxx, Gerard Butler....Daug kam nepatiks filmo pabaiga, man irgi jos norejosi kitokios, bet all-in-all super.

Žiūrėjau jau prieš porą savaičių ir tikrai pritariu Vyttux. Super filmas, taip pat priskiriu prie geriausių mano matytų praėjusių metų filmų.

StandartinėParašytas: 05 Sau 2010, 17:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
as irgi daug maciau :D , todel galbut pabodo juos ziureti taip daznai kaip anskciau.

StandartinėParašytas: 05 Sau 2010, 17:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.08
Amžius:
39
Filmus žiūrit, žaidimus žaidžiat, knygas skaitot, man rodos, kad mano para kažkokia sutrumpinta, pas jus tikrai po 24h??? :D

StandartinėParašytas: 05 Sau 2010, 17:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
onej maziau sedek, tai atsiras laiko ir kina paziureti :D
vsio, minu bata. gero vakaro! :)

StandartinėParašytas: 06 Sau 2010, 00:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.06
Amžius:
51
Automobiliai:
E46 320D 03'
E36 328 M52 95'
ex E36 320 92;
ex E30 318 86
Su žmona , ką tik pažiūrėjom "Hachiko a dog,s story".
Apie šunį, kuris 10 m. laukė stotyje savo mirusio šeimininko.
Taigi, kas vakarą nori praleisti skambant gražiai ir liūdnai muzikai su ašarom , tai filmas pats tas. Filmą vertinu 8 balams.

StandartinėParašytas: 06 Sau 2010, 10:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
ziurejau vakar universal sodier. pries 10 metu gal ir butu buves idomus :) IMDB net sakyciau per riebiai vertina...
http://www.imdb.com/title/tt1288403/

StandartinėParašytas: 06 Sau 2010, 12:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Paveikslėlis

Nieko nepasakosiu, paziuret verta :mrgreen:

Ziurekit pries miega :lol:

Saldaus miego ir gerai uzmiegant :mrgreen:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5039 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 336  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery