Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 05:43

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 759  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Bal 2011, 15:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
bananaj_chuliganaj rašė:
kiek sutarei uz kuba? nes as taip pat pjaunu si savaitgali :^o

40 lt
andriuska rašė:
medzio nedziovinsi?

Džiovykloj tai ne. Per tiek laiko iki kada jo reikės natūraliai teisingai padėtas pakankamai išdžius. Džiovykloj dailylentes džiovino, obuoliai vieną partiją ir sudeginę buvo, gerai, kad prieš dažymą pamačiau tai iš savo medžiagų naujai išpjovė.
andriuska rašė:
as buciau vistik jieskojes kas padarytu man mediena,manau atkristu daug rupescio,o uz karkasa as irgi keliu ranka..nors daug kas sako kad sienos gipsines vaiksto namas ar ka,bet jei tehnologijos laikomasi tai namas ir siltesnis ir pigesnis,o kas ruosiasi vaiksiot po nama ir pastoviai ramstytis i sienas ir tikrint ju tvirtuma tegu murijasi:)
medzio nedziovinsi?

Nežinau aš kuo toliau tuo labaiu esu linkęs pats viskuom kiek galima daugiau rūpintis ir kontroliuot, kažkaip ramiau miegasi tada. O kad vaikšto, tai nedidelė bėda. Naudojant teisingas medžiagas jokių įtrūkimų nesigauna. Dabar karkasinį namą galima padaryti ir su tinkuota apdaila ir nieks neskilinėja. O kas dėl tvirtumo, tai ... namas statomas ne ilgesniam kaip 50 metų laikotarpiui, tikrai nesitikiu, kad mano vaikai gyvens mano statytam name. Tai koks tikslas kišti pinigus, ten kur visai nebūtina. Tik namo konstrukciją pasirinkau tokią, kad po to numatyto galiojimo laiko pabaigos būtų galima ant tos pačios pamatinės konstrukcijos statyti naują namą su galimybe jį išplėsti ar kitaip padidnt jo plotą (namas šlaite).

StandartinėParašytas: 01 Bal 2011, 15:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
40lt? :shock: ir dar pasakysi, kad egle?

StandartinėParašytas: 01 Bal 2011, 15:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Eglė ir pušis. O tai čia daug ar mažai ? :) Aš prieš kelis mėnesius keliem skambinau ir visi kaip susitarę tą patį prašo.

StandartinėParašytas: 01 Bal 2011, 15:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
5 kart maziau nei zemaitijoj :lol: nebent tu apie ispjovima kalbi? :D as turejau omeny apie zalios miedienos kuba?

StandartinėParašytas: 01 Bal 2011, 15:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
bananaj_chuliganaj rašė:
5 kart maziau nei zemaitijoj :lol: nebent tu apie ispjovima kalbi? :D as turejau omeny apie zalios miedienos kuba?

Apie išpjovimą :lol: Man mediena su transportu gavosi 215 lt /kubas, bet rąstai tokie, kad trumpiausias 6,4m, o visus skaičiavo kaip už 6 m

StandartinėParašytas: 01 Bal 2011, 15:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
gerai kaina :)

StandartinėParašytas: 01 Bal 2011, 15:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Tai šiemet ~ 200 lt standartas +/ man tas 15 lt gavosi transportas, nes už Uralą nuo Kruonio iki Kowno sumokėjom 600 lt, tai su pardavėju per pusę už transportą mokėjom, turėjau pirkti 20 kubų , bet nusipirkau 23 :)

StandartinėParašytas: 02 Bal 2011, 19:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
bananaj_chuliganaj rašė:
<...> as taip pat pjaunu si savaitgali :^o

Ar pasidarei ką šiandien ? :)

StandartinėParašytas: 02 Bal 2011, 19:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
Sigis rašė:
Ar pasidarei ką šiandien ? :)

sutvarkiau draugui masina :D . su mediena nieko nesigavo, nieks nebeturejo 6 metru rastu, visi kaip standartas 5.2. o is misko pjaut jau per velu :(

StandartinėParašytas: 02 Bal 2011, 19:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Tai kaip tu ruošeisi pjaut jei dar jų neturėjai. Ar tu ten kokius 2 kubus apvalios norėjai išsipjaut gegnėm tik ? :)
Pas mane kai rąstai 6,3 trumpiausias, tai gateristai perskaičiavo kubus ir gavosi biški daugiau nei manaiu, kad turiu :lol: Tai per šiandien iš 50 rąstų 21 supjovėm. Dar kart nepasigailėjau, kad pjoviau pats, o nepirkau gatavos :)

StandartinėParašytas: 02 Bal 2011, 19:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
man 9 kubu reikia. o pries tai diena buvo skambinta ir pasakyta, kad yra, tik jie negalvojo kad man 6 metru reiks, 5 pas juos pilna. taip ir gavos. o miskuose medis jau gyvas, statybai netinkamas

StandartinėParašytas: 02 Bal 2011, 19:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Ką tu iš tiek darysi :) ?

Pas mene karkasiniam namui su medine perdanga gatavų detalių kubatūra gaunasi nepilnai 12 :)

Ir kas per velniava su tokiu matmeniu ir iš vis, ką su 5 m ilgio mediena veikt galima :) Aš atsimenu sau medienos ilgai ieškojau todėl, kad man reikėjo truputį virš 6m ir nieks negalėdavo pasiūlyt. Gali būt, kad čia tas 5 ar 5 su kažkiek yra jau likutis, kas neparduota buvo per žiemą ...

Blogiausiu atveju galiu pasiūlyti gatavą medieną po 500 lt už gatavo ruošinio kubą. Buvęs viršininkas medžiu užsiima, bet pas iš jo nepirkau.

StandartinėParašytas: 02 Bal 2011, 19:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
todel ir as pjaut nenorejau, nes gatavos yra po 550 :) o man cia pagrinde viskas stogui. gegnes 6 x 20, o ju reiks nemazai, dar kur murlotai grebestai, lentos. va ir 9 kubai. na cia su siokiu tokiu rezervu :)
p.s. o del 5 metru ten su kazkiek, tai sake lyg ir i uzsieni veza tokius, tai sako jei jau kas uzsisako 6 metru, iskart aisku, kad sau zmogus nama stato :)

Paskutinį kartą redagavo banans chuligans 02 Bal 2011, 20:01. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 02 Bal 2011, 20:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.26
Amžius:
37
Automobiliai:
XC70, E39 525D
Tai, kad ir pas mus rajone pakankamai tos medienos :roll:

StandartinėParašytas: 02 Bal 2011, 20:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Nu žiūrėk, kad suspėtum :) Bet kaip suprantu "dėžutė" pas tave jau sumūryta, ane ?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 759  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery