Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 02:44

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1758 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 118  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 10:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.27
Automobiliai:
Audi A4 (B9)
BMW 7 (F01)
Nu visko tam gyvenime buna. O ir nesakyciau, kad dabar pas mane krize. Viskas sekasi labai neblogai, zinant, kad mes Lietuvoj esam ne pilnus du menesius. As visa gyvenima su visais kovoju, tik vat uzejo silpnumo akimirka ir tiek.
Ne kiekvienam suprast. :) Tiesiog mums to reikejo, mes to norejom, vat ir grizom.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 11:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.24
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 325 E36 touring 2.5tds 1996.11
Sagute rašė:
Nu visko tam gyvenime buna. O ir nesakyciau, kad dabar pas mane krize. Viskas sekasi labai neblogai, zinant, kad mes Lietuvoj esam ne pilnus du menesius. As visa gyvenima su visais kovoju, tik vat uzejo silpnumo akimirka ir tiek.
Ne kiekvienam suprast. :) Tiesiog mums to reikejo, mes to norejom, vat ir grizom.

Na supratimo is kitu zmoniu daznai sunku rasti,svarbu jums gerai :) as isvis dziaugiuosi uz jus kad jus taip greit ir darbus radot ir visa kita,reiskes lemta buvo :)

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 11:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.27
Automobiliai:
Audi A4 (B9)
BMW 7 (F01)
Zinai, ten buvom visiskai vieni. O cia atrodo, gi savu daug, bet...pasirodo, kad niekas nesikeicia.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 11:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.05.31
Dzu, gal kitą savaitę pagerės oras, o tai toks kažkoks rugsėjiškas, nebent mausi kur į šiltus kraštus.
Gal kuri naudojate dvipusę lipnią juostelę, ir žentas ir vyras griežtai atsisako gipsines sienas gręžioti, o man nėra kur susidėti smulkmenų, dabar laikau lentynėles ant grindų duše, nei šis nei tas.
Sigutę, dėl palaikymo, tai visi pavydi emigrantams, nesvarbu kokiu būdu jie ten gyveno, įsivaizduoja juo gryžusius viskuo apsirūpinusiais.
Va, man Prismoje įkišo 2 metalinius eurus vietoj 5 litų, vakar lb susierzinau :twisted: , nors ir pati žiopla, galėjau juk imdama grąžą pasižiūrėti, o tai užsisvajojus, susižėriau metalą kaip kokias semkas.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 11:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.18
Sagute rašė:
Zinai, ten buvom visiskai vieni. O cia atrodo, gi savu daug, bet...pasirodo, kad niekas nesikeicia.

Savi, kol jiems kazko reikia is taves ar gali but naudingas, bet ne tada kai tau kazako reikia is ju :wink:

gabe rašė:
Dzu, gal kitą savaitę pagerės oras, o tai toks kažkoks rugsėjiškas, nebent mausi kur į šiltus kraštus.
Gal kuri naudojate dvipusę lipnią juostelę, ir žentas ir vyras griežtai atsisako gipsines sienas gręžioti, o man nėra kur susidėti smulkmenų, dabar laikau lentynėles ant grindų duše, nei šis nei tas.
Sigutę, dėl palaikymo, tai visi pavydi emigrantams, nesvarbu kokiu būdu jie ten gyveno, įsivaizduoja juo gryžusius viskuo apsirūpinusiais.
Va, man Prismoje įkišo 2 metalinius eurus vietoj 5 litų, vakar lb susierzinau :twisted: , nors ir pati žiopla, galėjau juk imdama grąžą pasižiūrėti, o tai užsisvajojus, susižėriau metalą kaip kokias semkas.

Normali dvipuse laiko puikiai viska :) tik pries klijuojant reikia pavirsius nuriebalint ;)

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 11:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.27
Automobiliai:
Audi A4 (B9)
BMW 7 (F01)
Nu nieko. Tas musu isvaziavimas ir grizimas labai padejo atsirinkt draugus. O siaip ko pavydet tegu vaziuoja, kad ir visi, pasiziures kaip yra istikruju. As ir Lietuvoj tikiuosi uzdirbt pakankamai. Va dabar didziausia problema gyvenamoji vieta, bet ir tai anskciau ar veliau issispres.
Del lipnios juostos dvipuses, kazkokia vyro tevai nusipirke buvo, tai tikrai niekam tikusi. Nebent paziuret storesnes, geresnes.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 11:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.24
Amžius:
37
Automobiliai:
Dvipuse juosta reikia pirktis nebent veidrodziams klijuoti,nes kitaip nieko nelaikys,kur senukuose parduoda tai isvis niekam tikusi su geltonu plevele tokia.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 11:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.18
Jelena rašė:
Dvipuse juosta reikia pirktis nebent veidrodziams klijuoti,nes kitaip nieko nelaikys,kur senukuose parduoda tai isvis niekam tikusi su geltonu plevele tokia.

Nu Jelena drasiai tu cia, yra brangios tikrai tos juostos laiko ant bagazines spoilerius net ir lekiant 200km/hy o cia lentyneles nelaikys :lol:

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 12:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.05.31
dėl to ir klausiau, nes esu kažkada pirkusi tą, kur drėlė nupiešta (Tesa), tai š.. laikė, gal kokias 5 d. rankšluostis pakabojo virtuvėje. Tai gal kokia sena papuolė. Dabar vėlei nesinori bandyti laimės, tai ir klausiu.
Po darbo mausiu į suompirtę, jau senokai buvau, norisi relakso.
Vakar galvoju, ko man čia taip bloga, toks nerimas sukilęs, tai pažiūrėjau - pilnatis, tuomet viskas aišku pasidarė iš kur tas toks jautrumas. Viską mėnuliui nurašiau :lol:
Ką skanaus pietums valgot?

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 12:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.24
Amžius:
37
Automobiliai:
Manijakas rašė:

Nu Jelena drasiai tu cia, yra brangios tikrai tos juostos laiko ant bagazines spoilerius net ir lekiant 200km/hy o cia lentyneles nelaikys :lol:

o kas yra,as susidurus su plevele kur senukuose parduoda,pirkausi visada spec parduotuvese jei jau kazka priklijuoti reikedavo,nes tos kitos net nat planseto vatmano lapo nelaikydavo,kai kolegijai reikedavo.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 12:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.24
Amžius:
37
Automobiliai:
gabe rašė:
dėl to ir klausiau, nes esu kažkada pirkusi tą, kur drėlė nupiešta (Tesa), tai š.. laikė, gal kokias 5 d. rankšluostis pakabojo virtuvėje. Tai gal kokia sena papuolė. Dabar vėlei nesinori bandyti laimės, tai ir klausiu.
Po darbo mausiu į suompirtę, jau senokai buvau, norisi relakso.
Vakar galvoju, ko man čia taip bloga, toks nerimas sukilęs, tai pažiūrėjau - pilnatis, tuomet viskas aišku pasidarė iš kur tas toks jautrumas. Viską mėnuliui nurašiau :lol:
Ką skanaus pietums valgot?

sendiem valgau sniceli su sampinjonais,ir bulviu kose,vakarienei sriuba is buroku stiebu su sauleje dziovintais pomidorais.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 12:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
Koks dar krizių kampelis :lol:
pietūs-per 2 min sulavgutas sumuštiakas, 5 mėn forume ir atgal nugarą lenkt :lol:
Gabe, saulės man neypatingai reikia, nesiruošiu ilsėtis, vienas iš spėjimų dėl sveikatos -alergija, o šiaip viskas gerai. (nelabai maloni procedūra su vamzdelio kišimu į gerklę :x )
Sagute, viskas bus gerai, lietuviai pikti žmogai, čia šokas grįžus net ir po trumpo išvykimo, ko mažiausiai pasiilgsi tai piktų veidų ir niurzgų :lol:

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 13:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.27
Automobiliai:
Audi A4 (B9)
BMW 7 (F01)
Nu atrode, kad as tam pasiruosus, bet vis tik nervina. Pietus tai batonas, desra ir agurkas. Planuoji iseit pakvepuot grynu oru ir bandele kokia nusipirkt.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 13:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.24
Amžius:
37
Automobiliai:
Na o as po truputuka ruosiuosi vyro brolio vestuvems.Uzsisakiau pas mama suknele kad pasiutu:)
http://www.osinka.ru/Zhurnaly/2011/burd ... _06/26.jpg stai tokia ruda suknele tik su trumpom rankovem sius man :)

StandartinėParašytas: 23 Lie 2013, 13:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
Graži suknelė, kažkaip daug vestuvių, Jelena, tarp pažįstamų :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1758 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 118  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery