Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Lap 2024, 07:12

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4047 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 270  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Bir 2017, 16:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.04.06
Automobiliai:
E36. daug
E93
wangan rašė:

O tu skaityt moki ,ar tik foto paziurejes savo isvadas padarei ? :) Del krutines tai nelabai ten ir padidejo, isidejo koki didinanti lyfcika ir tiek, o jei ir pasidare tai labai padoriai. Bedos nematau. Pilnai realus rezultatai per 3 metus. Kas idomiausia, tai komentuose visada daugiausia pasakyt turi tie kur per pilva fyfelio nemato ir visas ju sportas tai kociot bicka su alaus bonka, arba tos, kur jau vien sportu svorio nebenumesi. Tokie labiausia zino kur chemija, kur naturprodukt ( nesvarbu, kad tuo pat metu kai raso komentarus - patys svampina E kokteiliu ir tualetinio prigrusta desra ir uzsigerineja cukraus prsotintu gerimu :D ).
Saunuole mergina - nera ka pridurt.

neturiu laiko tustiem straipsniam skaityt, paziurejau nuotraukas ir paklausiau :) ir taip, tusciam komentarui visada rasiu laiko :D

StandartinėParašytas: 01 Bir 2017, 17:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.11.20
Automobiliai:
E60 535d M57N2 '08
E46T 320d M47N '04
E88 120d N47 '12
Jogislovas niekad rimtai nekalba. Taip toks nepiktybinis plevėsa. Bet galima nežinant ir užsivesti

StandartinėParašytas: 01 Bir 2017, 17:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.04.06
Automobiliai:
E36. daug
E93
PusėKrokodilo rašė:
Jogislovas niekad rimtai nekalba. Taip toks nepiktybinis plevėsa. Bet galima nežinant ir užsivesti

tai seniau, nors ne taip ir senai, kaip kokia K uzvedinedavau interneta vakarais. geras laikas budavo garantuotas :) ziema reikes gryzti prie sito hobio. gal kokia knyga senatvej parasysiu apie manipuliavima zmogenais ir ju emocijom :o

StandartinėParašytas: 01 Bir 2017, 19:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.11.20
Automobiliai:
E60 535d M57N2 '08
E46T 320d M47N '04
E88 120d N47 '12
Svarbu laiku suprasti kada tavim pradeda manipuliuoti, o ne tu :mrgreen:

StandartinėParašytas: 01 Bir 2017, 22:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
Kad jau užtenka tų manipuliatorių. Turim vieną užkalnį ir gal gana :D

-15 respect'o point'ų, kad nepirkau kabriko.

StandartinėParašytas: 01 Bir 2017, 23:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.04.06
Automobiliai:
E36. daug
E93
kad uzkalnis kai boba susirado spakainas patapo.
as jo kuryboj pastebiu luzi is atskaluno i populista. nors suprasti galima, kai edi is to. bet forumo paniatkem kalbant, prasileides yra

StandartinėParašytas: 02 Bir 2017, 11:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
Gavau vmi pranešimą, kad turiu susimokėt baudą už atp, bet pats protokolas nepridėtas, nėra nei numerių nieko, tik data. Ten jau ruošiuosi mokėt, nes kad užlėkiau gali būti, bet galvoju dar pagalvosiu. Vakare sėdim galvojam, kad buvo sekmadienis ir niekur aš nevažiavau, tik čiūrkos bmw pirko, skaitosi išbandė top speed :lol:
moralas, kad pinigus spėsi bet kada atiduot.

StandartinėParašytas: 02 Bir 2017, 13:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.08
Amžius:
39
man atrodo kol tu neišregistravęs vistiek tave kabins, ne?

StandartinėParašytas: 02 Bir 2017, 13:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.08
Amžius:
39

StandartinėParašytas: 02 Bir 2017, 13:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Bodrov rašė:

Bet gali atsimušti parodęs pirkimo-pardavimo sutartį. Čia vienintelis gelbėjantis dokumentas šiuo atveju.

StandartinėParašytas: 02 Bir 2017, 13:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
Jau ir protokolas rankose, pažeidimas vakare padarytas, parduota iki pietų. Tai aš iškarti pirmadienį regitroj deklaravau pardavimą, turi praeiti viskas. Tik keista, kad 21a. dar policija nepasižiūri regitros informacijos ir tiek nebereikalingų reikalų prisidaro ir pridaro.

Edit: pasirodo tas pats, kitą dieną dar du kartus užlėkė, bet jau man nekabina tų nusižengimų, tik sakė labai protingas aš, kad su numeriais pardaviau. Skenuoju sutartį ir sakė peržiūrės, turėtų "nukabint".

StandartinėParašytas: 02 Bir 2017, 13:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.08
Amžius:
39
na papasakosi kaip baigės, nes buvo kažkam kažkokia istorija panaši, kad vistiek pardavėjas kaip ir atsakingas tą laikotarpį kol auto ant jo (kas nelabai logiška), nors gal maišau kažką

StandartinėParašytas: 02 Bir 2017, 14:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.25
Automobiliai:
E90 LCI 320dA
[ex] E39 528iA
Nu man irgi norisi manyti kad pirmiausia bus kreipiamas dėmesys į regitros duomenis - kada pateikta paraiška apie automobilio pardavimą.
O policija beveik analogišku atveju (tik prieš kokius 7 metus) mano mamą iš namų vs ne su antrankiais iš namų išvežė: buvo parduota mašina (sutvarkyti dokumentai regitroj, tik naujasis savininkas jos neprisiregistravo, liko seniejo dokumentai - negaliojantys - su mano mamos vardu), o po kokio mėnesio pasibeldė į duris ir be jokių klausimų išsivežė mamą į komisariatą, kai pradėjo pasakot kame replės tai gerai kad mama "susisgribo" jog turi auto pardavimo dokumentus - grįžo namo su patruliais kaip didžiausia nusikaltėlė, pasiėmė dokumentus ir atgal į komisariatą, tada jau paleido, nors tampymo dar turėjo. Plius niuansas tas kad auto su kontrabanda sulaikyta kažkur aplink mariampolę, o mano mama Skuode... O kad auto parduota policija nė minties neturėjo :lol:

StandartinėParašytas: 02 Bir 2017, 14:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
bemsius11 rašė:
Jau ir protokolas rankose, pažeidimas vakare padarytas, parduota iki pietų. Tai aš iškarti pirmadienį regitroj deklaravau pardavimą, turi praeiti viskas. Tik keista, kad 21a. dar policija nepasižiūri regitros informacijos ir tiek nebereikalingų reikalų prisidaro ir pridaro.

Edit: pasirodo tas pats, kitą dieną dar du kartus užlėkė, bet jau man nekabina tų nusižengimų, tik sakė labai protingas aš, kad su numeriais pardaviau. Skenuoju sutartį ir sakė peržiūrės, turėtų "nukabint".

O tai ką tu su tais numeriais turėjai daryt - nusiimti ir garaže prie durų prikalti :D ?

StandartinėParašytas: 02 Bir 2017, 14:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
Tai taip ir sakė, kad jie info mato regitros, t.y. 15d, o aš pardaviau 14d, tai ką jie prikrėtė 15d, jau man nekabino. Bet regitroj skenavo sutartį, tai kur ją dėjo, neaišku.
Antras moralas, kad mašiną visokiom čiūrkom reikia be numerių parduot. Firma uab Moldas (regitruota š.m. kovo mėn, dabar Rietave), policijai jau gerai žinoma, tai sakė plaukia pažeidimai už greitį.

Sigis rašė:
O tai ką tu su tais numeriais turėjai daryt - nusiimti ir garaže prie durų prikalti :D ?

Niuansas ir šioj vietoj :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4047 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 270  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery