Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Vas 2025, 23:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 110 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Rgp 2006, 22:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
Vladislav rašė:

jai butu senokai nusipirkciau bet su motoru 3.5 nera ju jau
pagal mentu statistika ju liko tiktai gal 18 masinu
kiek is ju vazuojunciu net ne aisku

Cia pagal statistika M535 ar paprastu 535 E28 kebulu.

StandartinėParašytas: 22 Rgp 2006, 07:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.25
Amžius:
49
Automobiliai:
Mini Contryman 2,0 sd
Nikas:
Robas
strim rašė:
ne visai i tema bet sitas nieko
http://www.blocket.se/vi/9126807.htm?ca=7_s :roll:

Is svedijos bus labai supuves dugnas nes is ten masinos parvazuoja baisiam stovy kas liecia kebula :lol: nors kaina tai gera dar butu galima paderint gal :wink:

StandartinėParašytas: 22 Rgp 2006, 11:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.03
Amžius:
41
Automobiliai:
E30 327t
e90 2.0d
nu nebutinai supuves,priklauso kada ji atvaryta i svedija ir kaip priziureta..

StandartinėParašytas: 22 Rgp 2006, 15:30 

emm.. siulyciau paziuret daugiau foto.. ir nesuprantu komentaro, kad gera kaina.. kiek supratau ~5000 lt.. 86 metai.. 2.8.. m5 apdaila.. ir supuves kebulas.. hmm..

StandartinėParašytas: 22 Rgp 2006, 17:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.11
esme ne tame kad nusipirkt ten va kaip fotkeja o esme tame kag nusipirk tokem stovija kaip seskineja ir ji pasidariti kaip fotkeja
delko ir ieskau tokeme stovija
as noriu ta masina su tokiu varikliu
bet kad galeciau ja atsirestauruot
as zynociau kas kaip kur kosk boltikas eina
as netik nudaziciau ja bet ir varikli isblizginciau

nezynau man tai patinka
as savo dabar seprintuka perinkineju , nusipirkau antra simiora ir ardau ten nujiemineju kas bloga keiciu
o jai bus nuotaika ziema ja perdazisiu
ir perinksiu pakaba ir varykli
man nesvarbus metai ar 87 kaip pasmane ar 76
mans svarbu kad masina man labai patinka ir as noriu turet

del tos E28 as ja nuo vaikistes atsimenu
man ji zveriskai patikdavo
man ji atrodavo kaip nepazabotas arklis

pinigai tai vanduo reike tik moketi ji nukreipt reikalinga tekme

kam man moketi tuos 5000lt jai galima rasti uz 2000lt ar uz 1000lt ir tuos likusius ideti i ta restauravima
as zynau kiek tas malonumas apseitusi
as jau pardaves savo septintuka sudejus tuso ikistus pinigus i restauravima galeciau pajimti nebloga E39 ten su varikliu 2.5
bet yra bet
keikvas turi savo idas

StandartinėParašytas: 22 Rgp 2006, 19:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.02.22
Amžius:
44
Automobiliai:
buvo E30 325 be lankų
yra E30 328 su lankais
Vladislav> nu patinka man toks uzsidegimas :) Tik suprantu jei tu turi salygas (garaza, irankius, pazistamus meistrus) kaip knibinetis. As irgi galvojau savo prikelinet (tiksliau - duot kazkam kitam prikelinet), bet... Joje daug visokiu gerumu, bet kebulas pavarges, ir uztai dilema: ar beverta atstatinet kebula? Nes uz ta suma as galbut rasciau kita 'ledine', o senoji liktu dalims (nors aisku is jos daug ka permest irgi pakainuotu). Taip kad tu gal ir gerai mastai daug daryti savo rankomis, bet as visgi siulyciau nepulti ant 2000Lt grabo, jei salia stovi 5000Lt plius minus tvarkingas. Patikek, ir jame tu rasi daug ko tvarkyt :wink:

StandartinėParašytas: 22 Rgp 2006, 20:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.25
Amžius:
49
Automobiliai:
Mini Contryman 2,0 sd
Nikas:
Robas
Nusipirkau sixsteri atrodo pigiai ir visai mazai papuvusi o kai pradejau rastauruot tai sudejau tokia pacia suma uz kiek pirkau ir dar bus mazai taip kad sekanti karta mokeciau daugiau bet uz geresni stovi :wink: taip kaip su tuo E28 geriau geresnio stovio uz didesne kaina :wink:
manau kad butu galima paderint ta e 28 gal uz kokia 10000 ar net 8000 kronu ir su m apdaila ju nesimeto :wink: zinoma cia mano nuomone :lol:

StandartinėParašytas: 22 Rgp 2006, 22:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.11
suprantant
tame ir baeris
masina ne pirmos jaunistes
tu gali susirast uz ten 5000lt bet bus tas pats sh... kas ir uz 2000lt
uzsienija jai pirksi tai dar kainuos atsivariti ne mazai ideti pinigu
va cia dave linka i E28 bet ten yra rar faila ssu fotkem
ten ne 2.8 o 2.4 td istikruju ir uspuves net gaila ziuret :/ ten baisu pamastit kas liko iz dugno ir remo
o apie pagrindine siules net isvis nesinoi mastiti
o tiki paemiai papigiai
vis isardiai palikai nuoga kebula
atsiveziai skardos ir pradejai virinti
paskiu visa nuslifuoji, nugruntuoji ir pilnai nudazai
del grazo neproblema nuomociaus
nuo namo 50 metru atstumu
tai manau ten butu mano puse metu antri namai jai susirasiu sau E28 su varikliu bent minimaliai 2.5i
bet jai :(
as irgi norejau sau 635csi
bet finansai dainuoja ramansus
del kebulininku
tevas , varikliu meistras tevas ir jo pazistami
kadaise jis turejo savo servisiuka as ji jau ikalbejau man padeti sitame aisku su pazadu kad duosiu jam vazinetu su ja retkatciais :) o ati jis taip ir negauna mano simiorios pasei dienos :lol: :lol: :lol: :lol:
tik taisit jam palieku :lol: :lol:

StandartinėParašytas: 22 Rgp 2006, 23:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.25
Amžius:
49
Automobiliai:
Mini Contryman 2,0 sd
Nikas:
Robas
Na manau jeigu papuvusi galima paimt ir 635 uz kokia 4000 lt buna skelbimu http://www.mobile.de :wink:

StandartinėParašytas: 23 Rgp 2006, 00:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
Vladislav rašė:
...va cia dave linka i E28 bet ten yra rar faila ssu fotkem
ten ne 2.8 o 2.4 td istikruju ir uspuves net gaila ziuret :/ ten baisu pamastit kas liko iz dugno ir remo
o apie pagrindine siules net isvis nesinoi mastiti
o tiki paemiai papigiai
vis isardiai palikai nuoga kebula
atsiveziai skardos ir pradejai virinti
paskiu visa nuslifuoji, nugruntuoji ir pilnai nudazai
del grazo neproblema nuomociaus
nuo namo 50 metru atstumu
tai manau ten butu mano puse metu antri namai jai susirasiu sau E28 su varikliu bent minimaliai 2.5i
bet jai :(

Tamstai dar reiketu pagilinti BMW zinias. Ten yra pats tikriausias M30B28 variklis, tik zenkliukas 524d ant galo uzdetas "po prikolu". Tokiu, pvz kur su M zenkliuku tai pilna Lietuva, bet tai nereiskia, kad jie visi tokie yra. Kai kurie vazinejantis su BMW to net nezino ir jauciasi esa "kruti". Pusei metu masina i garaza uzdaryt yra tikrai per trumpas laiko tarpas. Vien deficitines detales paieskos ir siuntimai uztrunka gan ilga laiko tarpa. Pvz. bratkes M535 tvarkom jau beveik metai - ir tai tik kosmetinis remontas, o ka jau kalbet apie isrinkima ir surinkima, normalu kebulo antikorozini padengima ir t.t. Nu jeigu turi babkiu kruva, tai gali viska labai greit Krastoj uzsakyt, bet kaip taisykle pinigus reikia uzdirbti o tam irgi reikia laiko. Todel ir myli savo auto tik vakarais arba savaitgaliais.

StandartinėParašytas: 23 Rgp 2006, 21:11 

pirmiausia, tai ar uz 2 tukst ar uz 5 tukst, tai pilno ledo tu tikrai negausi.. galbut nebus minusu, kurie maisytu techninei, nors technine ir nera etalonas, taciau anksciau ar veliau kazka daryt reikes, jei tai ir bus E28. nebent ji buvo pastatyta i garaza iskart nupirkus ir turi ant spidometro max 500 km.. tada jos kaina galetu siekti naudoto M1 kainos. ir yra kiekvienam zinoma, kad daznai zmones kaina ima is savo galvos, kazkiek sulygine su kitu skelbimu rastu inete, nors auto bukles buna daznai lb skirtingos.. todel ne i kaina ziureti pirmiausia, o i bukle.. jei bukle normali, tada ziuri ar kaina tinkama.. nemanau, jei toks 528 kainuotu 2 tukst lt toj pacios svedijoj, kad imtum, nes sakytum gal, kad vien uz dalis, is kuriu neaisku, kurios sveikos likusios, moketi 2 tukst lt plius atvezima butu per brangu ir geriau uz 1000 lt surasti lietuvoj.. tada surask Lietuvoj :) o be to, ten kazkas minejo, kad kazkam atiduoti perrinkineti ar kazkas pan, tai nemanau, kad tai butu protinga.. visgi jei darai sau, padarai sau, jei darai kitam, apsimokejimo ieskai vistiek sau.. ir paskui pravalas kazkam gaunasi.. visas tekstas tebuvo mano nuomone, o ne patarimai. Vaziuokit nors 3 men dirbt i vokietija :) EU visgi.. galesit grizt su norima masina, jei labai stengsites.. gauni laikinus NR ir i kelione. nors ir keltu is Hamburgo i Klaipeda, argi didele beda.

StandartinėParašytas: 23 Rgp 2006, 22:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.11
is voketijos grist galiu pats nereik man keltu nei nieko
kelius ne blogai ten pazistu
ačiū
ne i voketija nei i anglija nei kojos dirbt
juoda darbiu galiu ir cia pabandracinti

del masinos
sakau toke kaina ir stovi nes zynau ko as tikiso is jos
kodel taip noriu
nes ar uz 5000lt ar 7000lt
vistiek nuo jos po dveju savaiciu liktu tiktai remas ir kruva detaliu sukrautu i dezutes
pirma dalika ka kelciau tai kebula pasku pereciau i technine bukle o jau paskiu ten apdaila ir pabrekuskes
nesakau kad per menesi tai imanoma
nea po truputi per metus ar pusmeti ji isredetu is garazo nu ne pilnai baigta bet puse darbu jau butu atlikta
tokios masinos per metus nepakelemos is numirusiu
nu jai tik neturi ten kruva $
ir kamta atiduot darit
as noriu pats tai padariti be ten kitu dediu kaip sakoma na jimk as su plosiu tu padarik

man patinka viena fraze kuri tokiose dalikuose labai tinka
pasakisiu rusiskai "- Maskva ne srazu stroelas!!!"

StandartinėParašytas: 23 Rgp 2006, 22:32 

arba mes kalbam visiskai ta pati ir to nesuvokiam, arba visiskai skirtingai :) Del juodadarbiu nezinau, neteko tokiu but. Turint issilavinima, darbai siulomi normalus su normaliais atlyginimais visoje europoje. Aisku ir turint kalbos ziniu. Jei konkreciai kalbant apie ta 528, tai as nuo pat pradziu sakiau, paziurekit kitas foto, bet juk cia ne vienintele E28, kuri egzistuoja.. i dar svedijoje.. nuostabi salis ir kas pradejo ten masinas ieskotis.. :) Esme mano viso sito aiskinimo vistiek sunkiai suprantama, kas turi, dziaugiasi, kas nori turet, stengiasi :) atsiusk man trala ir duok pinigu as tau visa 9 masinu priekaba prikrausiu sveicarisku E28 ar E23 ar net E21 (apie senesnius jau nekalbu) :) ir mazai turesi investuot paskui.. paziurint ebayu vokieciu aisku visko imanoma rasti, tik aisku atsiimti reik per 2 sav.. ir nevisada gausi ko tikiesi, nors ir kartais pigiai.. bet ebayus irgi turi savo vykdymo istatymus.. zodziu vokietijoj masinu pilna :) austrijoj, italijoj, ispanijoj, prancuzijoj ir t.t. irgi.. dalis internete, dalis aikstelese.. dalis seip stovi su lapeliais "parduodu" ir tiek.. net nesivargina zmones deti kazkur skelbimus.. pavazinejus pamatai daug.. bet neverciu ten vaziuoti.. Kam reikes, tas atsives..

StandartinėParašytas: 24 Rgp 2006, 00:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.29
Amžius:
39
Automobiliai:
Silver bullet
Rolandas rašė:
cia tai M5 ( http://www.bmwmpowerclub.com.pl/bmw/5/E28/g28/28.jpg ), o kitur tai dar klausimas
Maniske tokia, tik sirdele kita ( ir aisku ilgis ).
"Libelos" komanda 1 000 km lenktynese vaziavo su M5 raudonu :lol: 8) :lol:

respect tau.... nerealus sitie bmw

StandartinėParašytas: 24 Rgp 2006, 00:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.29
Amžius:
39
Automobiliai:
Silver bullet
http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... &id=884202

kaip jum sitas? :D :D :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 110 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery