Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 02:41

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 27 Vas 2008, 16:32 

Pagaminimo metai:1997 11
Variklis:2,5 TDS
Degalai:Diesel'is

Problema/klausimas:
Cia jau buvo tema tokia, bet autorius blogai sukure ta tema taip ir nespejus issiaiskinti bedos #-o . problema tame kad kai kuro rodykle rodo kad bake yra dar 15Litru, nors jis jau buna tuscias ir masina pradeda gesti. kur galetu buti problema? :| Vienas forumietis patare tikrinti kuro siurbliuka bake, tai tuo paciu noreciau paklausti kaip iki jo prisikasti, isivaizduoju kad viso bako nuimineti nereikia, ir po dugnu prie jo neprieisi... :?: :!:

StandartinėParašytas: 27 Vas 2008, 17:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.09
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e60 525d
ex. BMW E39 528 96'
dujos
atsidarai sedyne galine, ten pamatysi du dangcius (kuro bako), juos atsukes pamatysi kuro matuokle. Zinau kad desinej pusej yra tas kuro siurbliukas..Jis kartu montuojasi su ta kuro matuokle

StandartinėParašytas: 27 Vas 2008, 17:16 

o kaip suzinoti ar problema tikrai tame siurbliuke, nes jei ji pasikeisiu ir vel tas pats tai nieks pinigu man negrazins uz nauja siurbliuka! dekui kad paaiskinai kaip pasiekt ji, atrodo gan nesunkiai =D>
p.s. daugiau kaltu detaliu del sios problemos galetu dar buti? :?:

StandartinėParašytas: 27 Vas 2008, 17:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.09
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e60 525d
ex. BMW E39 528 96'
dujos
nemanau kad cia siurbliukas kaltas, gal pati kuro matuokle kalta, nuluzusi ar issokusi is vietos yr. Reiktu kad pirma issiardytum ir paziuretum kaip ten viskas atrodo.. Galbut paprasciausiai siurbliukas issokes is vietos ir nesiurbia kai lieka maziau nei 15 ltr, o gal tavo bakas tuscias buna, bet matuokle vistiek rodo 15 ltr.. reiktu siuos dalykus issiaiskint, nes man rodos siurbliukas nepigus bus.. matuokle kazkur apie 300 lt nauja

StandartinėParašytas: 27 Vas 2008, 17:48 

reikes pasiziureti kur beda dekui tau skrilis =D> :roll:

StandartinėParašytas: 27 Vas 2008, 19:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.11
Automobiliai:
E39 525 tds '97
Hmmm..., pabandyk atjungti šlangutę nuo kuro filtro po kapotu, įjunk degimą ir pamatysi, ar bako siurbliukas apskritai pumpuoja kurą. Jei normaliai švirkščia iš šlangutės, tai gal ir ne bako siurbliukas.

StandartinėParašytas: 27 Vas 2008, 19:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.04
Automobiliai:
XK8
E61
Pas mane ta pati istorija. rodo 15 litru, bet sustoju, kazkur matomai pastringa matuokle, ja mankstinu karts nuo karto pilnu baku, ir ji prasivaiksto keleims menesiams.
UZ benzo siurbli su matuokle, ten jie 2 viename mokejau 120 lt.

StandartinėParašytas: 27 Vas 2008, 19:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 523i 99
Nu žiūriu Jus čia pradėjote spelionės daryti. Gal tas, gal anas? :idea:
Visu pirma, reikia pažiurėti kas darosi bake. E39 modelėje po galinę stovi dvi pludės ir vienas siurbliukas. Už vairuotojo pusės stovi tiktai pludė, už keleivio pludė ir siurbliukas. Man teko nesenai keisti pludę. Savartine suradau už 40 lt.
Nuimkit sedinę, ten bus dangteliai su 3 varžtais, po dangteliu žiedas kuri reikia atsukti. PO to i viršų traukiam pludę, tiktai labai atsargiai plaukiajantis kontaktas torpus labai. Ir tada kišam galvą ir žiurim kas ten darosi. :wink:

StandartinėParašytas: 28 Vas 2008, 21:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
Cia jau tikrai buvo rasyta ir ne vienam taip nutike, ne isimtis ir man. Jei dacikas rodo apie 15L, bus kaltas kuro siurbliukas bake, nepajegia jis paduot kuro, dapili kuro ir vazineji, kol susitvarkai gedima.

StandartinėParašytas: 18 Kov 2008, 23:55 

pas mane irgi tas pats, kad cia ne siurblys tai beveik garantuotas, yra dvi matuokles viena is ju rezervui tai ta bus ir parejus. niekaip nerandu laiko prikist nagus. beje buvo karta pasibaiges benzas, kolonelei pyliau iki pilno tai kaip tik 70 ltr. ir sutilpo. jei siurblys nepasiektu tiek nebuciau supyles

StandartinėParašytas: 22 Kov 2008, 17:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.20
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 525 TDS
aš savai tikrinau tai užsidege liampute rodo kad liko vaziot 60km bet aš vaziavou kol kompe jou nerode nieko --- brukshniukai ir ash dar pravaziavou apie 2 km ir ne uzgeso bet poto pripiliau nes buvo kamscei ir ne norejau sustoti.o pripilant pilna baka rodo normalij kad itilpo 70ltr bet rija tai doug apia 14lt kaz kodel tai vaziosiu i diagnostika

StandartinėParašytas: 27 Kov 2010, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.12
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E60
Pas mane irgi jauciu pludeje problema, tik gal kas gali pasakyt kuri plude kalta? Pripili pilna baka, tai viskas gerai, rodo 70 litru, viskas gerai krenta iki 15 litru, tada prasideda problemos, auto negesta, nes siurbliukas bake jau pakeistas (auto E39 tds), bet nesuprantu vaziuoju nukrito rodykle kazkur iki 10 litru, vaziuoju toliau, pakilo beveik iki 15 litru, siandien uzkuriu auto jau rodo, kad like 5 ar kiek ten litrai ir dega lempute, pavaziuoju toliau lempute uzgeso ir rodykle pakilo. Tai kuri cia plude kalta? vairuotojo ar keleivio puses?
P.S. Aisku gal ir nera labai svarbu, kad ten blogai rodo, nes galima issivaizduot kad kai 15 litru lieka, tai jau reikia kura pilt, bet noretusi kad gerai viskas veiktu, seniau veike viskas gerai.
Paieska naudojaus, bet neradau atsakymo.
:roll:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: