Automobilio, apie kuri norite paklausti 525tds
Pagaminimo metai:98
Variklis:2.5tds
Degalai:d
Problema/klausimas: Sveiki, gal kas esat susidure su tokiu dalyku. kadangi man kuro lygio rodykle rode vejus, senien lindau i baka, visu pirma lindau i kairiaja puse, nes ten tik ta plude tiera ir tas reaktyvinis siurbliukas, tai ten rades nesvaru pludes padeties davikli ji sutvarkiau ir ikisau atgal, vo kitoj pusej ir prasidejo.... isemes plude jinai buvo geros bukles, tai sugalvojau ir siurbli isimt tam kad sieteli nuvalyt, tai kad isemiau ir isiziojau
. pilnas tas dubenelis ten brudu, sietelis visasi apzeles. tai isardziau filtriuka, ji isvaliau. tai sugalvojau ta gelda isvalyt neemes bako. istaciau zarna i ta gelda ir pradejau siurbt kura is bako, bet staigmena!!! ziuriu kad i ta gelda man kuras nelabai patenka. pagalvojau kad gal pats tas siurblys ta gelda uzpildo is ano bako, tai gal ir is sito kaip nors traukia, tai kitoj pusej pajungiau zarna ir pradejau pumpuot kura masinos pagalba, tai bepumpuojant ta kura man varikliukas kai uzzyze
. tai ziuriu kad man ta puse ispumpavo kur siurblio niera sausai, o is tos puses kur stovi siurblys nepaima. kuro rodykle rodo 15 litru. Po labai truputi i ta vana ten sunkiasi tas kuras, bet labai po truputi, jis prisipildo mazdaug po 15 min, (o ten gal kokie 2-2.5l telpa). kadangi nesu niekad dar su sita masina vaziaves kai maziau kaip 15 l degalu, tai ar nebus kad jinai man uzges? o gal kai vaziuoji tas kuras nepaimamas taip greit, arba gal kai teliuskuojas bake tas kuras bus paimtas is kitos puses? pridejau foto, manau kad per pazimeta vieta turetu tas kuras iteket, bat gal kas zinot ar ten yra koks vostuvas ar kas, nes pro ji troties neina prakist?
Taigi, gal kas esat susidure su tokiu dalyku, ar cia pas mane uzsikise kas? jei kas emet siurbliuka lauk gal atkreipet demesi kaip ten kas? Gal kas Mazeikiu apylinkese turi sulauzyta baka, butu idomu paziuret ta "dubeni" isimta. DEKUI