Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Vas 2025, 14:45

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Sau 2009, 15:24 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:1998
Variklis:2,0
Degalai:benz

Masiniukas pašiles meta apybalti dumeli. Nepasakyciau, kad labai tiršta bet mano galva šiek tiek daugiau nei yprasta. Kol šaltas nemeta jokio dumo.
Ar jau reiketu susirupinti del tarpines/galvos trukimo ar cia gali buti ir kita priežastis?

Tepalu visiškai nevalgo, antifrizo per metus dapyliau kokia 200-300 gr. (stebesiu kas toliau darysis) Žarnos nekietos. Buvo snargliu ant kamščio ir šiek tiek ant matuokles.

Dekui uz patarimus

StandartinėParašytas: 14 Sau 2009, 17:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.16
Amžius:
47
Automobiliai:
dabar E39 528i touring benzinas/dujos
Baltas dūmas reikštų, kad aušinimo skystis per trūkimą patenka į degimo kamerą. Ir šiaip turėtų žarnas pūsti.
Pas mane labai mažas buvo įrūkimasbuvo, bet žarną pūsdavo jau pakankamai smarkiai, ir vis reikėdavo nuorint, o va dūmai super balti ir nebuvo. Na buvo pakankamai pabalę, bet esu matęs baisiau. :D Kad tepalo netrūksta tai nerodiklis, pažiūrėk, kad per daug neatsirastų – gali pakliūt aušinimo skystis... Ir stebėt tiktai vis - ar temperatūra nekyla, skysčių lygius ir pan. Jei įtrūkimas labai mažas (kaip pas mane), tai net kompas neparodys...

StandartinėParašytas: 15 Sau 2009, 00:01 

jei slangos nekietos ir i bakeli nepucia ,tai tikrai galva netrukus ,greiciausiai gali but ,kad pilnai nesudega kuras.

StandartinėParašytas: 15 Sau 2009, 00:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
49
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
inoraut rašė:
greiciausiai gali but ,kad pilnai nesudega kuras.

arba vanduo kure :wink:

StandartinėParašytas: 15 Sau 2009, 03:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.11.01
Automobiliai:
E36 325i m50 vanos coupe 93m.
E46 330i 01m.
greiciau cia del salto oro, ziema kondensato susidaro daugiau ir garuoja daugiau, jei trumpais atstumais vazineji, tai kondensatas susidaro varikly, tai ir matosi baltos nuosedos ant tepalo matuokles ir dangtelio.

StandartinėParašytas: 15 Sau 2009, 09:40 

Šiek tiek tada nuraminot, nes į žarnas ir bakeli tikrai nepucia. Žarnos minkštos; ir temperatūra normaliai stovi.

Del vandens kure cia juokelis? ar tikrai praktiskai pasitaikantos variantas, kad bake jis is kaskur renkasi?
sprendimas?

StandartinėParašytas: 15 Sau 2009, 10:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.19
Amžius:
44
Automobiliai:
Ex: E39 523
Galaxy
mindaugas14 rašė:
greiciau cia del salto oro, ziema kondensato susidaro daugiau ir garuoja daugiau, jei trumpais atstumais vazineji, tai kondensatas susidaro varikly, tai ir matosi baltos nuosedos ant tepalo matuokles ir dangtelio.

Pilani pritariu nes pas mane tas pats.trumpai vaziuoju ir visa diena stovi jinai,cia tik ziemos problema ir fsio :D

StandartinėParašytas: 24 Sau 2009, 23:24 

pas mane irgi meta dumeli didesni negu noretusi (auto 520/96), bet ir kuro srebia daugiau nei normaliai 15l/100km jauciu kad oro matuokle parejus nes keiciau viena LZ jokio rezultato

StandartinėParašytas: 25 Sau 2009, 16:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.24
Amžius:
49
Automobiliai:
E30-325e;E34-525;E36-320;E39-528
Buk ramus ir nesuk galvos del tokio dumelio :D Manyciau varikliui viskas tvarkoj =D>

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: