Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 28 Lap 2024, 19:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 02 Geg 2009, 11:51 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:97
Variklis:2.8
Degalai:Bendzinas

Problema/klausimas:

Sveiki. Yra tokia problema, kazkas zyzia vaziuojant didesniu greiciu ir tas garsas panasu, kad priklauso nuo greicio, ar nuo vejo... Zyzimas sklinda lyg ir is spidometro puses, garsas primena lyg ventiletoriukas isidevejas kai virbuoja, zodziu tokia turiu bite, nzn ka daryt, vaziuojant uzmiestyje varo is proto, gal kas susiduret?

StandartinėParašytas: 02 Geg 2009, 14:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Kartais garsas ne is klimos reguliavimo bloko sklinda?

StandartinėParašytas: 02 Geg 2009, 15:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.13
Amžius:
45
Automobiliai:
E34
Jo pas mane irgi tas pat zyzia tik E34 bet as manau kad zyzia del oro valdymo sklendziu nes buvau uzklijaves su linia juosta oro paemima prie priekinio stiklo tai zyzimas susilpnejo manau kad jos pilnai neuzsidaro ir kai masina vaziuoja tai oro gusis pro ta sklende prasiskverbia ir ji ima vibruoti ir to pasekoje ji ima zyzti kiek meistram rodziau niek nepatare o tas garsas tikrai ne is klimos valdymo nes buvau istraukes i klausiaus tai grynai kazkur giliai viduj ortakiuose mikro filtro pas mane nera padekit kas mokat

StandartinėParašytas: 02 Geg 2009, 15:31 

Is klimos valdymo bloko irgi sklinda, bet jis sklinda, tik kai atsisedi i masina po ilgo stovejimo, ir tai trunka kokias 5min, bet esu kazkur uzskaites, kad ten ventiletoriukas stovi kuris apsinesa dulkem ir reik pravalyt... Bet sis garsas tikrai ne ten, labai nesa i kolegos beda, nes mieste jis tik kartais girdisi, o uzmiestyje, tai mini ir nuo 80 jau zyze ikyriai...

StandartinėParašytas: 04 Geg 2009, 21:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.13
Amžius:
45
Automobiliai:
E34
ko gero kad radau ta zyzliuka pasirodo ten yra tokia plastmaske prie peciuko ventiliatoriaus tipo apsauga nuo tiesioginio vandens patekimo tai as ja ismeciau ir nenoriu girtis bet zizimo nebsigirdi bent jau kolkas cia visas veiksmas vyksta E34 tarp variklio ir paneles po valytuvais atsisukt blieka reik ir isimt ar kitaip ta plasmaske pritvirtint kad no oro srauto jinai nevibruotu turetu buti tas pats ir jusu atveju. linkiu sekmes salinant nepageidaujamus svecius :wink:

StandartinėParašytas: 04 Geg 2009, 21:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.03.10
Amžius:
40
Automobiliai:
Ex... E39 528I
Ex... E39 525I
Ex....E39 530IA
E39 530D 225Ag 490NM
Nikas:
Nikas
Jonildo rašė:
Is klimos valdymo bloko irgi sklinda, bet jis sklinda, tik kai atsisedi i masina po ilgo stovejimo, ir tai trunka kokias 5min, bet esu kazkur uzskaites, kad ten ventiletoriukas stovi kuris apsinesa dulkem ir reik pravalyt... Bet sis garsas tikrai ne ten, labai nesa i kolegos beda, nes mieste jis tik kartais girdisi, o uzmiestyje, tai mini ir nuo 80 jau zyze ikyriai...

pasukinek oro angu isejimo reguliatorius, gali but jie koks tarpelis nedidelis yra ir zyzia. man taip buvo viena karta vienas, kita kartas kitas :)

StandartinėParašytas: 04 Geg 2009, 23:18 

to magnats: cia ta palastmase gal eina prie pat stiklo? Ji ale turetu but gerai prispausta, bet truputi buna atvepus ir vibruoja? Nes as besikrapstydamas ta plastmase pajudinau ir ale truputi apstojo, dar nebuvo laiko visai jos nuplest ar ka kitko sugalvot, tai itariu kad bus ji kalta...

to Andrelisklp: jei tu cia tiesiog apie vidinius tuos reguliatorius, tai tikrai ne jie...

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 19:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.13
Amžius:
45
Automobiliai:
E34
Nezinau kaip E39 bet E34 tai ta plastmase ira giliai ir norint prie jos priejt reik isardyti dangti kur prie peciuko ventiliatorio ir prie valytuvu kad galetum priejt inai prisukta buvo mano atveju penkiais varztukais 7mm. Vat atsisukau tuo paciu patepiau ventiliatoriaus ivores apsiziurejau kaip pasikeist valytuvu mechanizma nes kliba ziauriai ir zyze tai surenkant tos apsaugines plasmaskes ir nebdejau ir rezultatas superinis o pabandymui gali uzklijuot su plionke prie stiklo oro paemimo angas ir matysi a paded a ne jei zyzims nurims tai bus ten kur sakau jei ne tai kazkur kitur gausi eskot

StandartinėParašytas: 30 Geg 2009, 14:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.13
Amžius:
45
Automobiliai:
E34
O daugiau niekam nera zyzimu paneleje ar tik cia pavienis atvejis kad daugiau pasisakymu nera :( ar kaip cia?

StandartinėParašytas: 31 Geg 2009, 20:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.23
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e61 530D 04, 160kw
BMW E39 523 97', plyta (141KW), benzas - tiesiogines dujos
ex BMW E34 525 91' plyta, benzas - tiesiogines dujos
Cia kad nekurt naujos temos...
Man kazkas cipsi :) vaziuojant per duobes, atrodo, kad vairuotojo durelese, gal stoikej priekinio stiklo, ar kazkur panasiai. Gal zinot, koks ten per zvirblis gali kur apsigyvent :D?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: