Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Lap 2024, 02:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Bal 2008, 19:30 

Automobilio, apie kuri norite paklausti bmw 525d touring
Pagaminimo metai:2001m
Variklis:2,5
Degalai:d

Problema/klausimas:sveiki,gal kas galit patarti kaip investavus saikingai(ta prasme neprikisus daug pinigu) butu galima klausytis muzikos?Nes esanti orginali aparatura nieko gero.dabar yra bussines cd ir kolonkes.gal galima prie jo prijungti koki stiprintuva ir isideti komponentus arba gal koki bosa i gala,o priekyje originalus palikt?ar tam cd grotuve yra isejimas stiprintuvui?ir kaip ten prie jo prieiti ar reikia maga istraukt?vienu zodziu daug cia prirasiau,bet manau minti supratot.Truksta garso.Prasau jusupatarimo.ačiū

Paskutinį kartą redagavo Senika 09 Bal 2008, 23:50. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 15 Bal 2008, 21:20 

As tp noriu ysikisti....
Jus visi forumieciai taip sakot kad "yra begales temu", kad "pasinaudok paieska"....bet neymanoma per ta sumauta paieska kazka rasti....as 2 val. prasedejau ieskodamas kazko panasus...ir ka? ir nieko! nieko neradau, tik apie kazkokius antenu stiprintuvus..... :?
Labai prasau....jei kas zinot, ar girdejot, ar kazkaip susije su sia tema....pease, duokit info! |Reikia zut but sutvarkyti garsa automobilyje.
ačiū

StandartinėParašytas: 15 Bal 2008, 22:11 

jo, su tuo pasakymais, kad yra kalbeta ta tema, pasinaudok paieska ir pan... tai man juokingai atrodo... jei jau rasot, tai parasykit atsakyma, kuris butu naudingas, jei zinot, kaip greitai rasti tokia tema, tai pakopinkit linka, arba jei nezinot, bet zinot atsakyma, tai negi sunku minute sugaist ir pamiklinus pirstus atsakyti zmonems i jiems rupimus klausimus... nera taip lengva ten toj paieskoj rasti ka nors, ypac jei esi naujas vartotojoas... jei jau esi skaites kazka panasaus, tai gal ir lengviau, nes zinai koki raktini zodi irasyt, bet tai irgi laiko svaistymas... reikia praleisti ne viena desimti minuciu, kad rati kazka naudingo... dekui uz supratinguma :) nepykit labai uz isreiksta nuomone :)

StandartinėParašytas: 16 Bal 2008, 11:18 

Kantrybes turint pagal paieska galima viska rast :D per 2min sugebejau tiek:
viewtopic.php?f=18&t=30980
viewtopic.php?f=18&t=29464

Gal visu klausimu neatsako, bet pradzia yra :wink:
Paieskoj irasykit "garso aparatura", "stiprintuvas", "komponentai", "linijiniai" ir t.t. Ir butinai pasirinkit foruma kuriame ieskot.

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2008, 18:24 

Sveiki,

Visu pirma Sorry uz tai kad prikeliu sena tema, mat cia visi labai pyksta jei paieskom nesinaudojama. Dar noreciau pasveikint su pergale pries Argentina =D>
Esu nusprendes pirkti E39, tik dar nzn kuri 530i ar 530d. Bet esme tame, kad man labai svarbu gera aparatura, o ypac tokioje solidzioje masinoje kaip BMW (pries tai turejau Honda,kuri nestebino akustinemis galimybemis :D ). Kiek ziuriu, tai yra daugybe tu magu ant E39. Aisku, paprasciausia butu jei kas nors galetumet koki nors linka numest kur koki nors E39 kataloga galima pazet. Man rupi toks klausimas-ar priklauso aparaturos galingumas nuo to ar yra Navi? Tarkim yra 4:3 Navi, tai ar su ja ejo galingesne aparatura negu kad maguose be Navi? Nes kiek ziuriu, tai uz ta suma, kuria esu pasiruoses palikt, tai iseina su Navi paimt, tik klausimas ar verta, jei ten bus silpna aparatura?

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2008, 19:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
48
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
To Acdc7: perkant automobili yra sie prioritetai: variklis, pavaru deze, kebulas ir tik po to visa kita. Kitaip galesi klausytis geros audioapparaturos eilese prie serviso. Ne pik, bet aparaturos klausyma lengviau ispresti negu variklio....
Apie bmw aparatura: http://www.erta.ru/magnitol/bmw.shtml nuoroda is siuo forumo "naudingos nuorodos". Kaip nebutu liudna, bet Paeska!!

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2008, 20:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.15
Amžius:
36
Automobiliai:
E34 92m 525tds ex
E39 96m 525tds ex
E30 85m 318i ex
E36 92m 318 ex
E32 87m 735 ex
E38 96m 735 ex
E38 99m 740iL
patrcau wiena eiti i forumus kor audio aparturos dejime zmones yra daugiau is manantys(gywena wien aparaturos instalewime) pats sia tema domejausi ir begale atsakymu radau i sawo klausimus tai patarciau eiti siuos forumus ir ten tikrai atsakys i tawo klausimus ir pats paieskojas rasi, mano poreikiai grojmo garso ir klausomos muzikos yra nemazi tai mazdauk itilpau i 1800lt uz komponentus i prieki suba ir i gala koaksalus, na neskaiciuojant stipreko kur kaina ir kandziojasi, bet mago dar neisirinkau ir jungiau uo originalaus mago(linijiniu isejimu nebuwo, pirkau blokelius kurie paprasta signala padaro silpnesniu ir beweik linijini signala)
http://www.audiofanai.lt/forum.php (reikia uzsiregistruoti kad narsyti forume ganetinai dauk informacijos rasi)
http://www.elektronika.lt/forum/viewfor ... f434feb02b

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2008, 21:23 

DmK rašė:
To Acdc7: perkant automobili yra sie prioritetai: variklis, pavaru deze, kebulas ir tik po to visa kita. Kitaip galesi klausytis geros audioapparaturos eilese prie serviso.

Tai tipo as toks durnius, kad i nieka kita neziureciau, kaip tik i aparatura. Aparatura man yra nr.1, po to kai masina yra pilnai techniskai tvarkinga. Tikrai neleisiu pinigu ant muzikos, kai masina verkia del remonto.
Man rupi klausimas ar imanoma ka nors padoraus padaryti su originalia aparatura, nekeiciant mago(?) Nes man tai tragiskai atrodo kai isideda firminius magus, kurie sugadina visa paneles vaizda.
Nieko gero tam linke neradau, kas liecia galinguma

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2008, 21:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.15
Amžius:
36
Automobiliai:
E34 92m 525tds ex
E39 96m 525tds ex
E30 85m 318i ex
E36 92m 318 ex
E32 87m 735 ex
E38 96m 735 ex
E38 99m 740iL
buwau isidejas komponentus i gala piooneriaus a klases tai originalai graziau grojo negu piooneriai nes galingumas newienodas ir jautumas mazas dazniausei reikia stiprintuwo prie originalaus mago, o seip becker magai labai grazei tinka prie bmw paneles

StandartinėParašytas: 13 Rgp 2008, 00:22 

Apie kuri Beckerio modeli sneki?
Tai man irgi atrodo, kad reik ten stiprintuva det. Tik cia paieskojau, tai vieni nuo koloneliu laidu linijinius kazkaip pasidaro, kiti iesko kazkokiu adapteriu. Gal kas nors galit risliai paaiskint?

StandartinėParašytas: 20 Rgp 2008, 11:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.04.11
Automobiliai:
E39 530D
Jei kam įdomu pas save pagaliau pats pasidariau nuo business cd linijinius išėjimus nuo mago ir pajungiau stiprintuvą. Galiu pakonsultuoti kaip tai padaryti.

StandartinėParašytas: 20 Rgp 2008, 19:42 

Sofo rašė:
Jei kam įdomu pas save pagaliau pats pasidariau nuo business cd linijinius išėjimus nuo mago ir pajungiau stiprintuvą. Galiu pakonsultuoti kaip tai padaryti.

Ir kaip rezultatas? Kiek kanalu su lineikom pasidarei?

StandartinėParašytas: 21 Rgp 2008, 11:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.05
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 1,6
E39 530d
Nikas:
KamiKazE
ir vistiek b*s... gaunasi su tuom originaliu magu. Issiemiau as ji, isidejau clarion, kaip diena ir naktis. Atgyveno tas originalus E39 head unitas. Tik kad interjeras kencia.

StandartinėParašytas: 23 Rgp 2008, 20:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.06
Amžius:
47
Automobiliai:
E39 528i m52 98;E46 328i m52tu 98
Pas mane universalas: Busines rds su stiprintuvu bagazinej ir originaliu subu kitoj pusej. Mano zinksniai gerinant garsa:
1. originalu suba ismeciau (vietoj jo dabar stovi pakabos siurblys nes dejau dujas) pajungiau tinley stipriaka ir suba 30cm deze.
2. pakeiciau aukstu tonu garsiakalbius tarp priekiniu ir galiniu duru(dejau nuo CITROEN JUMPER 3 nes jos pigios naujos ir graziai skamba)

Ir viskas zemu yra aukstu yra o viduriniu ir taip buvo.Skamba tikrai graziai ir garso sociai 8)

Kitas zingsnis bus kaip nors sukonstruoti suba kuris neuzimtu bagazines erdves(bandysiu isnaudoti kebulo tuscias ertmes :lol:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: