Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Lap 2024, 00:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 17:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.07
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 525 TDS + CHIP
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 1997
Variklis: 2.5
Degalai: Dyzeliukas

Problema/klausimas:
Sveiki, zodziu uzkniso man jau tas neshvarus garsas masinoj ir nutariau pasikeisti nors kiek geresnes koloneles, ale pora problemu iskilo, nusiraminau palikau viska vietoj ir nutariau priesh tai su jumis pasitarti :)
Kaip isimti galines koloneles ?
Ir prie to pacio, kaip sodynes galines isardyti?

Bandziau kazka draskyti.... ale kaip prikalta viskas suviniais :roll:

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 18:00 

Tos plastmasines groteles issilupa paprastai i virsu. Is virsaus garsiakalbis prisuktas paprastais 4 varztais. Didesniu nei 13cm nieko nepjaustant neidesi. Kaip sedyne issiima - nezinau.

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 18:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.07
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 525 TDS + CHIP
na.... kad nelabai paprastai... islupau ta plastmasa, atsukau tris varstelius, o ketvirtasis po panele labai palindes. Tai jei kaip nors ji papleshes viska atsuksiu jau turetu kolonele issiimit ?

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 18:29 

Taip atsuk ketvirta ir issiims. Gali but prilipus prie silikono, bet atlupk ir issiims. Beje, ka planuoji det? Ar 13-tukus ar ka nors rimciau?

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 18:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.07
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 525 TDS + CHIP
Jei atvirai tai pas mane subas yra 1kw su stiprintuvu tai maniau pradzioj prijungsiu prie koloneles ir paziuresiu kaip ten garsas koks nors salone bus.... nes jauciu ta super turbo izoliacija nuo bagazines nieko nepraleis...

O koloneles ziuresim pagal aplinkybes ir ar ten vietos bus didesnem.....

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 19:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.03.10
Amžius:
40
Automobiliai:
Ex... E39 528I
Ex... E39 525I
Ex....E39 530IA
E39 530D 225Ag 490NM
Nikas:
Nikas
simkas rašė:
Jei atvirai tai pas mane subas yra 1kw su stiprintuvu tai maniau pradzioj prijungsiu prie koloneles ir paziuresiu kaip ten garsas koks nors salone bus.... nes jauciu ta super turbo izoliacija nuo bagazines nieko nepraleis...

O koloneles ziuresim pagal aplinkybes ir ar ten vietos bus didesnem.....

oi uzmirsk suba, jokio garso vidui! reikia i palange konstruot, labai sudetingas dalykas, jei nori islaikyt izoliacija triuksmo masinoj. geriau ziurek vietoj originaliu, kokius focal ar herz koloneles, truputeli pageres :)

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 20:17 

Pas mane irgi 1kw JBL su uzdara deze. Ismetus slidziu dekla (ta kur tarp sedyniu) garso labai net pakanka, kadangi visa kita palikta gamykliska. Vat tik deze truputi per didele, tai beveik visa skyle ir uzdengia. Jei dedi suba, tai geresnius garsiakalbius dek i prieki, nes galo tu vis tiek negirdesi. Hertz ir as rekomenduociau.

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 20:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.07
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 525 TDS + CHIP
nu va :D ant greituko sudejau visa aparatura (kaip nekeista is pirmo karto viskas veikia) #-o visas bagaznikas dreba sokineja(kaip pas tikra geza is golfo :mrgreen: ), viduj aisku iskarto maloniau sedeti ir klausytis muzikos.... :P ale i salona vos 10 procentu to garso patenka #-o

Doncius, o pas tave staciai subas stovi? pas mane ta deze per puse bagazniko ir tik gulsciai telpa....

ir dar klausimas padarei atskira subo isejima ?

as galvoju taip, kad labai daug nesiceckintai, pajungsiu stiprintuva nuo galiniu koloneliu laidu(kaip ir padariau dabar) galines koloneles ir suba pajungsiu nuo stiprintuvo (nes pas mane 4 kanalau stiprintuvas) ir bus norm... kaip manot ? :roll:

aisku dar su tuo remote reik kazka sugalvoti.
labai graziai darant tai cia ujej kiek pastangu....

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 20:41 

Pas mane linijiniai nuo galiniu koloneliu laidu per konverteri. Remoutas ar trai nuo radijos stiprintuvo ar tai nuo changerio. Su testeriu radau laida per kuri eina itampa ijungus radija, nuo jo ir pajungiau. Stiprintuvas pas mane 2 kanalu, tai koloneliu nebeturejau nuo ko jungt, o ir jei jungt nuo stipro galines, tai dafiga darbo, nes paprastai taip i standartines vietas didesniu garsiakalbiu neidesi. Nera vietos, o jei lupt tas plastmases i kurias isukti orig. garsiakalbiai vel neaisku ka daryt, tada didesnius sukt i palanges skarda arba podiumus darytis. Tam as neturejau nei laiko, nei noro. Pas mane nedidele palyginus deze, telpa negulscia. Uzima ciut daugiau nei puse bagazo plocio ir dar virs dezes kokia 10cm iki palanges. Jei yra slidziu maisas - rekomenduoju isimt.

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 20:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.07
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 525 TDS + CHIP
kas per konverteris ??? :roll: as paprasciausiai nupjoviau laidus kur turi jungtis i mazoko stekeri, suviniojau prijungiau prie koloneles laido ir prie stipriako...

tai kaip supratau pas tave gale koloneliu neliko?

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 20:52 

Nesupratau kas cia per daigtas "mazoko stekeri" :) . Na mano stipras veikia tik nuo linijiniu. Kadangi linijiniu ant originalaus mago nera, tai pirkau konverteri (~40lt kaina), kuris vercia signala i linijini is koloneliu laidu. Ir taip pajungiau stiprintuva.

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 20:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.07
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 525 TDS + CHIP
a ko pas mane groja be to konverterio ? :mrgreen:

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 21:06 

Na siaip buna stiprintuvai, kuriuose yra spec pajungimas nuo koloneliu laidu. Tu nori pasakyt koloneliu laidus sugrudai i linijinius??? O galines koloneles pas mane like, tik as ju negirdziu kai vairuoju, girdi tik gale sedintys. O kadangi as 90% laiko vazineju vienas, tai man kist babkes visiskai neapsimoka :)

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 21:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.07
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 525 TDS + CHIP
Na jo, tiesei nuo koloneliu laidu pajungiau prie stipreko :lol: :roll:

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 21:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.07
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 525 TDS + CHIP
o kiek watu imti koloneles ? nes orginalios 25w tai manau daugiau 30w neverta ?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: