Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Lap 2024, 00:27

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Rgs 2007, 19:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.12
Amžius:
51
Automobiliai:
e 39 530 d 1999-12-15
Sveiki,
kažkada buvau rašęs apie mistinį ABS bloko gedimą. Tai va pasikeičiau naujai parveštą 2001 metų Bochiniį Nr.001 bloką, už kuiri atidaviau 900 lietuviškų. Norėčiau paklausti žinančiu forumiečiu, pakeitus neberodo spidometras, neveikia kompiuteris. Meistriukas sako kad reikia pririšti naujai įdėta bloką prie kompiuterio. Suvažinėjau į sostinę ir ką manot, pradėjo rodyti kompiuteris, veikti spidometras. Būna kad užsidega lemputės ABS ir stabilumo, bet kai užgesinis ir vėl užvedi vėl atrodo kad veikia. Pasakyti gerbemieji, kiek kainuoti turėtu pririšimas naujai idėto ABS bloko ir ar tai daug reikaliukų. Pas meistra didelė eilutė, tai kol kas laukiu. Butinai parašysiu naujienas, ačiu.

StandartinėParašytas: 07 Rgs 2007, 16:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.20
Amžius:
40
Automobiliai:
E39
Ji nepriristi reikia o perprogramuoti.Mes anksciau zaizdavom taip su Krovininem masinom EBS, FFR ir t.t.

StandartinėParašytas: 07 Rgs 2007, 20:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.12
Amžius:
51
Automobiliai:
e 39 530 d 1999-12-15
Na va, buvau pas meistrą ir jis pasakė, kad viskas gerai ir nieko nereikia programuoti. Viską patikrinęs jis pasakė kad klaidų nėra ir viskas tvarkoje. Aš manau kad taip ir yra Tai va kokie tie BMW.

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2007, 10:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.09
Amžius:
48
As savo ABS bloka keiciausi pats tik pries tai atsijungeu akuma,tai nieko pririsinet nereikejoir veike viskas be problemu, nors BMW servise sake kad reiks pririsinet

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2007, 13:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.27
Amžius:
42
:roll: po abs,dsc bloko keitimo,perprogravimas yra butinas!!!! nes yra skirtumas nuo kokio bmw dejote 7,5,ar X,dyzelinas,benzinas,koks variklis,kelinti metai,veikti viskas gali jeigu atitiko duomenys jusu bmw ir is to kurio jus pastatete.

StandartinėParašytas: 12 Lap 2007, 22:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.12
Amžius:
51
Automobiliai:
e 39 530 d 1999-12-15
Sveiki, kaip ir minėjau kad pranešiu apie savo nuotikius, tai ir informuoju jus. Pagaliau baigesi mano paslapčių ieškojimas. Šendiena atlikus dar kartą detalų patikrinimą Klaipėdoje „Eoltas“ servise nustatė kad mano bėdos dėl stabžių yra dėšinėje pusėje priekyje ir gale. Trumpai sakant pakeičiau guolius ir viskas susitvarkė. Pasirodo kad ABS takas ant guolio buvo lievas tiek priekyje, tiek gale, dėšinėje pusėje. Garsas buvo kairėje. Atidaviau 570 lt. su darbai ir esu tikrai patenkintas meistrų darbu. Pasirodo kad nereikėjo keisti nei ABS bloko nei uiškoti smegenų ten, kur jų nėra. Dabar turiu ir ABS bloką liekama ir vieną purkštuka. Reikalui esant galiu .......parduoti. Sekmės.

StandartinėParašytas: 27 Bir 2008, 21:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.08
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 530d M57 00'
tvarkau bmw E39 abs asc dsc blokus. nuo 98m iki 2003m vilniuje bunu (nuo Pirmadienio iki Ketvirtadienio), utenoje bunu (Penktadieni-Sekmadieni). 862800008. P.S neardykite patys bloku, nes pazeisite mikroskema. Tada bus nebetvarkomas blokas.

Paskutinį kartą redagavo kamikazeee 28 Rgs 2008, 23:49. Iš viso redaguota 2 kartus.

StandartinėParašytas: 02 Lie 2008, 18:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.29
Amžius:
47
AUDRIUSO rašė:
Sveiki, kaip ir minėjau kad pranešiu apie savo nuotikius, tai ir informuoju jus. Pagaliau baigesi mano paslapčių ieškojimas. Šendiena atlikus dar kartą detalų patikrinimą Klaipėdoje „Eoltas“ servise nustatė kad mano bėdos dėl stabžių yra dėšinėje pusėje priekyje ir gale. Trumpai sakant pakeičiau guolius ir viskas susitvarkė. Pasirodo kad ABS takas ant guolio buvo lievas tiek priekyje, tiek gale, dėšinėje pusėje. Garsas buvo kairėje. Atidaviau 570 lt. su darbai ir esu tikrai patenkintas meistrų darbu. Pasirodo kad nereikėjo keisti nei ABS bloko nei uiškoti smegenų ten, kur jų nėra. Dabar turiu ir ABS bloką liekama ir vieną purkštuka. Reikalui esant galiu .......parduoti. Sekmės.

Sveikas, kiek noretum uz ta bloka ?
Ir ar jis tikrai geras?

StandartinėParašytas: 03 Lie 2008, 10:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.12
Amžius:
51
Automobiliai:
e 39 530 d 1999-12-15
Gaila, bet jau nebeturiu.