Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 02:41

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Rgs 2007, 11:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.09
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e60 525d
ex. BMW E39 528 96'
dujos
labadiena, mano E39 durniuoja kuro matuokle (zinau kad tai yra siu masinu liga). Tai ji rodo, tai nerodo (automatishkai ir kompas durniuoja, kas liecia del kiek liko km pravaziuot ir t.t.). Kiek suprantu reikia keist plastmasine dali su plude (ji isimama pakelus galine sedyne). Gal zinote kiek tas pakeitimas gali kainuot? kiek ta dalis kainuoja? gal kam teko remontuot sita beda.. beje ir likus 18 ltr bake kazkodel kuro nebepaduoda, tad tenka visad vazinet isipilus >20 ltr..

StandartinėParašytas: 17 Rgs 2007, 14:21 

skrilis rašė:
labadiena, mano E39 durniuoja kuro matuokle (zinau kad tai yra siu masinu liga). Tai ji rodo, tai nerodo (automatishkai ir kompas durniuoja, kas liecia del kiek liko km pravaziuot ir t.t.). Kiek suprantu reikia keist plastmasine dali su plude (ji isimama pakelus galine sedyne). Gal zinote kiek tas pakeitimas gali kainuot? kiek ta dalis kainuoja? gal kam teko remontuot sita beda.. beje ir likus 18 ltr bake kazkodel kuro nebepaduoda, tad tenka visad vazinet isipilus >20 ltr..

nors ir pasirodys keista, taciau, kai pas mane neveike ABS daviklis (vairuotojo puses, galinio rato), tai nerode greicio, neveike tachometras, tuo paciu neveike ir benzino rodykle(t.y. rodydavo nesamones). Kiek man bande aiskinti, kazkas, ten yra viskas susije per kompa. Taigi, pasikeitus ta ABAS davikli, pradejo viskas veikti, iskaiant ir rodykle, kuri rodo kuro kieki bake, nors ir is pradziu atrode, kad nera jokio rysio. :roll:

StandartinėParašytas: 17 Rgs 2007, 14:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.28
Automobiliai:
'88 Testarossa
'09 DB9
Pas mane E39 plūdė irgi nerodo. Gal kas turite kokių minčių? :)

StandartinėParašytas: 17 Rgs 2007, 17:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
36
Automobiliai:
EX - Lada Vaz2101 71m., Mazda 323 1.7D 91m., E34 525td 94m., E39 530DA 99m.
Dabartinis VW PASSAT 07m. 2.0TDI DSG 125kw
per daug svino ir skesta :D:D
siaip bandyt pracioj mehaniskai paziuret ja, issiemus ir pazuret gal nevaiksto

StandartinėParašytas: 17 Rgs 2007, 22:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.09
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e60 525d
ex. BMW E39 528 96'
dujos
Buvau isemes, bent jau vienas ju buvo suluzes.. klijavau, litava, bet nieko gero.. sunku ji atgal ikist sulituota,plasmase silnesne ir luzta.. tad ji tikrai reikia keist.. dar itariu jog gali buti nusitrynusi ta sidabrine linija, i kuria plude erduoda jos nuskendimo gyli.. ten kazkokia skale ar kazkas panasaus yra.. tai vat, rekia ja keist, bet kiek tai kashtuos?? :?:

StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 00:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.28
Automobiliai:
'88 Testarossa
'09 DB9
Nu reikės kažkaip nueit į garažą prisiverst ir atsirakint tą E39 :)

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2007, 11:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.09
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e60 525d
ex. BMW E39 528 96'
dujos
skambinau i baltijos autocentra, tai sake kuro matuokles plasmasine dalis 289 lt (jei kam aktualu ir idomu). teks turbut keist, ka darysi..

StandartinėParašytas: 27 Sau 2008, 14:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 523i 99
Nu pas mane tokia pat problema. Bet dar nezinau ar tikrai beda su pludė, nes kažkaip pajudinus sujungimą pradėjo veikti ir rodė kiek yra kuro to metu bake ir kompas pradėjo veikti, atjungus klėmą nuo akumo vėl tas pats, rodo tuščią baką ir kompas nieko nerodo. Gal kažkam buvo taip, kokiu nors patarimų turite? Gal laidai kartais oksidojasi, reikia pavalyti?

StandartinėParašytas: 28 Sau 2008, 13:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.25
Automobiliai:
E39 528
pas mane tas pats buvo , is vietos buvo issokes daviklis kur ant bako stovi po uzpakalyne sedyne, zmogus paziurejo , pastate i vieta ir pradejo rodyti tiksliai, reikia pirma manau ten paziureti

StandartinėParašytas: 28 Sau 2008, 14:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 523i 99
Šitas davyklis stovi po plastmasė turbut? Iki jo norint prieiti reikia metalinį žiedą atsukti, ar tu kalbi apie fiskę kuri iškart po metaliuniu dangčiu randasi. Šiandien vakare bandysiu atsukti ir pažiurėti kas darosi gyliau. Gal kas nors galėtu kokį meistriuka Vilniuje pasiulyti, kuris galėtu tokį dalyką pataisyti?

StandartinėParašytas: 28 Sau 2008, 22:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 523i 99
Nu va, ištraukiau aš pludė ir nesuprantu kaip ji veikia, kažkaip ji laisvai juda, ten yra du kontaktai prie kuriu taip suprantu ji turi lestis. Bandžiau vėla pakišti po kontaktais pradėjo rodyti, poto truputi pajudinau mašiną ir vėl viskas iš pradžiu, nerodo blin. Gal kažkaip pludės vėla turi lestis su kontaktai per sujungimą. Gal kas žino kokį puslapiką kaip pludė istatoma, ir kaip prie kontaktų tvirtinasi?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: