Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Gru 2024, 10:13

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 121 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Kov 2009, 13:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.27
Automobiliai:
E39 530d M57 99'
As galvoju, gal atjungus akuma ir kompa - klaidos prasitryne

StandartinėParašytas: 01 Kov 2009, 19:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.05
Amžius:
65
Man nemalonu, dėl Kuzios atsiliepimų. Galėjo būti vienas,kuriam atsisakiau savo paslaugų, dėl jo, ar jo chebros neatsakingo įlindimo į kompą. Gal Kuzia, gal būt kitas, norėjo pats susitvarkyti. Kodėl į forumą, o ne tiesiogiai man.
Šiaip, atvažiavus pas mane, dėl pagalbos ABS kompiuterio remontui, būtinas susitarimas dėl rizikos laipsnio jį remontuojant.
Po remonto kompiuteris įstatomas veikiantis, tuo pačiu ABS sistema veikia. Viskas patirinama kompiuterine diagnostika. Suteikiama 0,5 m. garantija darbams. Pirmam, arba trečiam asmeniui ..., (aš antras), įlindus į kompo vidurius garantiniai įsipareigojimai dingsta.
Nepavykus pataisyti kompo iš trečio karto, aš pinigus gražinu.
Niekas nelituoja mikro aikštelių rugšcių fliusu.
Net gi mikro lituokliu lituojant mikro aikšteles, jos kartais nudega. :cry:
Kuzios žodžiais, jei nukepė kontaktinės mikro aikštelės, Šakės ......:evil: netiesa.
Kiekviena mikro kontaktinė aikštelė turi dar vieną, labai gerą kontaką, geresnį
negu aikštelė, kurį nesėkmės atveju gali panaudoti . Tad tiek. Aldis :(

StandartinėParašytas: 01 Kov 2009, 20:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.05
Amžius:
65
Nu va kam įdomu. http://www.google.ru/search?hl=ru&q=%D1 ... 0%BA%D0%B0
Sėkmės analizuoti, bet kažkieno rankų, ęsant bėdai tikrai reikės.

StandartinėParašytas: 01 Kov 2009, 22:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.07
Amžius:
52
aldis rašė:
Man nemalonu, dėl Kuzios atsiliepimų. Galėjo būti vienas,kuriam atsisakiau savo paslaugų, dėl jo, ar jo chebros neatsakingo įlindimo į kompą. Gal Kuzia, gal būt kitas, norėjo pats susitvarkyti. Kodėl į forumą, o ne tiesiogiai man.
Šiaip, atvažiavus pas mane, dėl pagalbos ABS kompiuterio remontui, būtinas susitarimas dėl rizikos laipsnio jį remontuojant.
Po remonto kompiuteris įstatomas veikiantis, tuo pačiu ABS sistema veikia. Viskas patirinama kompiuterine diagnostika. Suteikiama 0,5 m. garantija darbams. Pirmam, arba trečiam asmeniui ..., (aš antras), įlindus į kompo vidurius garantiniai įsipareigojimai dingsta.
Nepavykus pataisyti kompo iš trečio karto, aš pinigus gražinu.
Niekas nelituoja mikro aikštelių rugšcių fliusu.
Net gi mikro lituokliu lituojant mikro aikšteles, jos kartais nudega. :cry:
Kuzios žodžiais, jei nukepė kontaktinės mikro aikštelės, Šakės ......:evil: netiesa.
Kiekviena mikro kontaktinė aikštelė turi dar vieną, labai gerą kontaką, geresnį
negu aikštelė, kurį nesėkmės atveju gali panaudoti . Tad tiek. Aldis :(

Aldi, i ta kompa tu lindai pirmas. Ir tu tai tikrai matei. Pirma karta istatei po remonto kompa, jis veike 3 val. antra karta paremontavai, jis veike 3 minutes ir po to nustojo veikti. Pabandysiu nufotkinti ir idseti foto tau i PM, kad pamatytum kas lieka po fliuso, kuri naudojai. Sita ginca risam, nes tai ne bedos sprendimas. Is esmes, as dabar turiu ieskoti naujo kompo.

StandartinėParašytas: 01 Kov 2009, 23:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.05
Amžius:
65
Ko gero tas pats Ponas , kuris pats, ar kiti, ilindo .Netersiu forumo.
Toliau, mes tik per PM, jei nores Ponas. :wink:

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 01:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
jo as ir vienam forumieciui tvarkiau ta abs bloka, tai kita diena jis vel sudurniavo, perziurejau visus kontaktus tai vienas itartinas buvo, perlitavau, kolkas neskambina jau savaite ar dvi. geriausiai bloka yra restauruoti pirmam, pvz mano blokas buvo jau restauruotas kaip pirkau auto ir sakyciau nekokybiskai ir labai nustebau ten pamates vietoi 8 aliuminiu laiduku 16, zodziu visi vienodo storio ir prilituotas vienas prie kito (po du kekvienam takeliui) nu as juos zinoma perlitavau i plonus varinius nes visdelto abs blokas neveike ir aliuminiu laiduku taip lengvai nesulituosi :) perlituot dideliu bedu tai nebuvo, aisq pavyko tik is antro karto gerai sulituot ir netycia nutruko vienas plonas auksinis ar kaip ten jis + buvo sunkumu nes pirmas restauruotojas dangteli klijavo su aboksitiniais klijais ir nepagailejo ju, bet viska susitvarkiau ir jau pusmeti vazinejau be problemu, paskuj vel pradejo durniuoti, perziurejau visus kontaktus, tai vienas laidukas nekontaktavo, bandziau lituot prie takelio bet jis kaip speju jau buvo isdeges :} tai seip taip ji prie diodo prilipdziau ir dar sioki toki dalyka pabandymui padariau kad ilgiau laikytu, ziuresiu ar pasitvirtins :} taip kad jei kas imsis lituot pirma karta bukit atsargus, o jei ranka dreba tai neverta ir pradet :) beto teko girdet kad buna mikro itrukimai toi keramikinei plokstelei, tada jau niekas nepades :} o seip manau deveto pirki neverta jei sena galima susitvarkyt, geriau ismokt paciam bus pigiau, o jei jau nebeis sutvarkyt tada vel koki deveta, neveikianti nusipirkt ir t.t arba nauja iskart, tada bus garantija kokiem ~5m :]

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 10:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.10.23
Amžius:
34
Automobiliai:
ex 99' E39 530d
ex 01' E39 530d
ex 04' E53 3.0d
ex 05' E61 2.5d
13' F30 328xi
12' F10 528xi
Tai va, katik gryzau is serviso. Pasitvirtino forumieciu spejimai - kairys galinis abs daviklis. Elektrikas kompresorium prapute daviklio kontaktus, kaskokiu purskalu supurske juos, pratryne klaidas - uzgeso lempos. Sake bandyt, jei uzsidegs lempos bus kaltas ABS daviklis. Sake jie yra 2 rusiu, pilki ir melyni (pas mane melyni), kuo jie skiriasi ?

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 11:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
Cl0wN rašė:
Tai va, katik gryzau is serviso. Pasitvirtino forumieciu spejimai - kairys galinis abs daviklis. Elektrikas kompresorium prapute daviklio kontaktus, kaskokiu purskalu supurske juos, pratryne klaidas - uzgeso lempos. Sake bandyt, jei uzsidegs lempos bus kaltas ABS daviklis. Sake jie yra 2 rusiu, pilki ir melyni (pas mane melyni), kuo jie skiriasi ?

tuo ir skiriasi kad yra kitokie... su pilku galu tau paprasciausiai neveiks :wink:

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 12:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
pilki jei neklystu senesnem auto, o melyni naujesnem :)

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 15:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.05
Amžius:
65
Melini po 1998 rugsejo.
Vakar, kaip nebutu keista, 2000 E39 teko nuslifavus, priklijavus kisti
1999 m. ABS davikli. Siaip E39 ir E38 ABS davikliai tokie patys, tik skiriasi, kad E 38 7 mm ilgesnis. Staciau kelis E 38 i E39 su 7 mm pakelimu, puikiai tiko. Signalas puikus.
Gal as nezinau, bet gali buti, kad jau i 2000 E39 pradejo statyt E 38 galine pakaba? Siuo atveju gavosi atbulinis varijantas. teko i E39/00 kisti E39/99 davikli ji mechaniskai apdirbus. Gal kas zino?

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 18:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.27
Automobiliai:
E39 530d M57 99'
Zondas rašė:
Pas mane atsitiko kazkokia mistika. Sugalvojau patikrint ABS bloka su testeriu, atjungiau akuma, nuemiau fiske nuo bloko, patikrinau su testeriu, ten kazkokius skaiciukus rode, tai galvoju reikes davikli pabandyt pakeist. Po to viska sujungiau ir uzkurus, uzgeso visos lemputes ir prapuole visos anksciau buvusios bedos. Vakar pavazinejau kokias 2 h, tai atsinaujine nebuvo. Taip ir nesupratau kas galejo but :shock: . Tikiusi, kad si problema daugiau negris pas mane

Pasirodo stebuklu nebuna, kita ryta vel tos pacios problemos istiko :evil: . Patikrinau kaires puses ABS davikli, tai butent jis ir buvo nusproges. Dabar pakeiciau is shroto originaliu ir ..., bijau prisikalbet, bet problema manau isspresta [-o< . Beje pastebejimas del davikliu - tikrinant varza su testeriu, sveiku davikliu rodmenys turi visiskai nesikeisti, t.y. tas pats kaip, kad visai nebutum prilietes prie kontaktu, o nusproge, atvirksciai rodo kazkokia varza.

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 18:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.08
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 530d M57 00'
davykliai yra kaip diodai, is vienos puses turi varza is kitos puses neturi.

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 18:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.27
Automobiliai:
E39 530d M57 99'
Tai apkeitus pusem testerio galus, raudona su juodu, turetu ka nors rodyt?

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 18:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.08
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 530d M57 00'
turetu.

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 18:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
turiu davikli nauja su melyna fiske, su testeriu matuojant nieko nerodo, kaip bejungtum. meistriukas kaip diegnostika dare tikrino ta nauja ir senaji tai sako keista kad nieko nerodo, visom auto rodo o tau kaip akd mires butu, tiksliau visi mire :) sutvarkiau abs bloka ir viskas veikia, naujas abs daviklis atsargoi, teko kazka girdet apie daviklius, kad buna dveju rusiu jie, tai gal melyna fiske ir pilka ? vieniem rodo kitiem ne ? arba rodo tik kaip numirsta daviklis, bet isdalies kokia ten varza bus jei jis mires :}

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 121 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery