Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Vas 2025, 16:19

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Lie 2011, 22:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.05.14
Amžius:
39
Automobiliai:
F11 535d lci
Stasietis rašė:
jei turetum galimybe nusipirktum nauja E39, o dabartini pasiliktum ant zapaso... :lol:

Man svarbiausia buvo įsitikinti, kaip jis turi dirbti. Įsitikinau, kad zyzia jis ir naujas. (na, sakykim apynaujis, naudotas kelis mėnesius). Aišku, zyzimas minimalus, kaip ir mano senojo kad buvo. Pakeitimas irgi nesudėtingas, tik priėjimas prie žarnelių probleminis, bet 30min ir su visomis apsaugomis jis jau stovėjo vietoje :)

StandartinėParašytas: 21 Lie 2011, 06:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.29
Automobiliai:
E36 318is sedan
E39 530d "Shadow Line"
Evka' rašė:

Man svarbiausia buvo įsitikinti, kaip jis turi dirbti. Įsitikinau, kad zyzia jis ir naujas. (na, sakykim apynaujis, naudotas kelis mėnesius). Aišku, zyzimas minimalus, kaip ir mano senojo kad buvo. Pakeitimas irgi nesudėtingas, tik priėjimas prie žarnelių probleminis, bet 30min ir su visomis apsaugomis jis jau stovėjo vietoje :)

o buvai pajunges prie kompo?

StandartinėParašytas: 21 Lie 2011, 07:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.05.14
Amžius:
39
Automobiliai:
F11 535d lci
.\":P\"ashka:. rašė:

o buvai pajunges prie kompo?

Taip, beveik identiški parodymai abiejų ;) Sakau, keičiau tik dėl garso, o ne todėl, kad slėgio nesukelia. ;)

StandartinėParašytas: 01 Kov 2013, 20:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.02.20
Automobiliai:
E39.530d
530d.135kw.E39.pradejo pats savaime isijungt siurbliukas po sedyne.jai masina uzrakinta ir ateini is namu atrakines masina isijungia siurbliukas po sedyne.jai masina neuzmigus kas 10 min.daugmaz,karts nuo karto isijungia ir dirba kialias minutes.pastebejau pradejo dirbt pakankamai garsiai.pries pora men daryta diagnostika.rode apie 4 barus spaudima.kas gali buti?anksciau tokiu reiskiniu nebuvo.

StandartinėParašytas: 28 Bir 2013, 21:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.06.28
Automobiliai:
E39, 2.5D, 2002 touring
Sveiki, pas mane 2002 2.5D E39 touring, nenorejau kurti naujos temos nes kalnai panasiu sukurta, persiskaiciau daugeli ir supratau kad pas mane nuejo kazkuris is kuro siurbliuku tik noreciau pagalbos identifikuojant kuris. Taigi, vaziuojant apie simta ir spustelejus kad aplenkt isiziebe pakaitinimo zvakiu lempute ir masina uzgeso, palaukus truputi ir netrumpai pasukus starteri uzsikure pavaziavo kelis kilometrus ir uzgeso, taip kartojosi kol visai uzgeso ir neuzsikure, bake rode apie 15ltr, ijungus degima po masina zyzia, po kapotu matosi kaip kuro slangoj kuras su oru eina, visa tai kaip is biblijos apie siurbliuko gedima, bet niekur neradau kad ipylus 20ltr kuro viskas susitvarkytu, nagi kuris dabar? :) buvo kile minciu kad sumazejus kuro lygiui kazkur traukia ora ar taip gali buti? tiesa, atsidares galine sedyne pamaciau kad desinej pusej nesandarus(sulauzytas ir prastai sutaisytas) grystamo plasmasinis snapelis ant kurio jungiasi trumpa slangute iki metalinio vamzdelio ateinancio is variklio. zodziu patvarkiau ta grystama, uzpyliau, kaip minejau 20ltr kuro ir regis masina pasveiko.

StandartinėParašytas: 02 Lie 2013, 11:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.05.03
Automobiliai:
E39 525d '01
Logiska, ipylus kuro masina atgyja :)
o rimciau tai bake esanciam siurbliukui sakes. laikyk maziausiai puse bako kuro, ir problemu neturetu kilti.

StandartinėParašytas: 02 Lie 2013, 16:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.03.30
Automobiliai:
E39, 530d, 2002...
Manau, kad daug pas ka cia esanciu buvo tokia beda su E39, tai is savo patirties pasakisiu, pas mane visiskai buvo uzsikises siurbliko bake tinklelis, taip vadinamas (zabornikas), tai ji pravalius poblema issisprende. Arba kaip jau cia buvo rasyta silpnas pats kuro siurblliukas, daugiau variantu as namatau...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery