Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Lap 2024, 10:29

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 819 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 55  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Sau 2011, 17:42 

sveiki, norejau as ir pranesti apie ta pace (liga) pas mane E39 97m 12men. taip pogi dega asc lempute tas praslydimas ar kaip ten ji ir abs neweike. Seniau budawo kad jis neweigdavo kai perwaziuodawau koke duobe ir trinkteldawo - , bet isjungus degima ir pradejus waziuoti wel issijungdavo ir weigdawo wiskas o po kurio laiko jau asc ir abs neweike wisai, bet kaip pas kitus "kolegas" maciau parasyta buvo kad dar ir spidometras ar autopilotas streikuot pradejo, pas mane NE tik ASC ir ABS. Ir dar
buvau nuwares masina i ,,AOLTA" servisa del situ problemu bei iskrovimo tai kai man norejo daryti degnostika - sake kad mano kompas neleidzia jiems prisijunkti sugaiso wisa diena ir pasake kaskoke MISTIKA :)

StandartinėParašytas: 17 Sau 2011, 20:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
darai diagnostika, ten parodo kad neveikia pvz desines puses priekinis abs daviklis, tada apkeiti ji su kitos puses davikliu, ir vel paziuri ant kompo, jei klaida tapati reikia beda rimtesne pvz laidai paziesti arba rato guoli reikia keisti (kodel guoli ? todel kad ant jo yra ziedas kuris reikalingas abs davikliui, jei jis pazeistas tai ir abs neveiks, o kad abs neveiks tai ir dazniausiai asc neveiks) jeigu vienam servize neprisijungia tai vaziuok i kita

beto nemaisyk abs 001 su savo 97m bmw abs bloku, nes tai didelis skirtumas

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 10:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.14
Automobiliai:
-
O kuro kiekio rodyklės parodymai ir ABS sistema nesusiję? Pastebėjau, kad labai momentaliai kuro rodyklė svyruoja kai posūkius imu. Jei kuro bake ~15-17 ltr. tai imant posūkius ir iki kelių litrų nukrenta. Kol ABS veikė nebuvo toki čiūdų.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 13:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.10.15
Amžius:
42
Automobiliai:
[E39] 525tds
Nikas:
andrius9111
Pas mane taip pat uzsidega ABS ir ASC , (spidometras veikia) uzgesini masina vel uzkuri pavaziuoji kelis metrus ir uzgesta. kartais savaite neuzsidega kartais i diena pora kartu. kame saknys? #-o P.S. E39 98m 525tds

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 14:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.14
Automobiliai:
-
andrius911 rašė:
Pas mane taip pat uzsidega ABS ir ASC , (spidometras veikia) uzgesini masina vel uzkuri pavaziuoji kelis metrus ir uzgesta. kartais savaite neuzsidega kartais i diena pora kartu. kame saknys? #-o P.S. E39 98m 525tds

Na tai priklausomai nuo auto tikslios pagaminimo datos keli variantai: ABS blokas, laidai, fyškės, davikliai...
Jei Autopilotas veikia, kai dega ABS/ASC - labiau reiktų žiūrėti bėdų priekiniuose davikliuose, laiduose...
Pradžiai jei pačiam neišeina nieko suprasti - siūlau pas elektriką važiuoti.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 15:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
sveiki, vel bedele su tuo ABS bloku. Su Aldziu paziurejom, ismete Nr.14 klaida "VALVE RELAY FAULT"
tik nesupratom ka cia ziureti ir kur? gal kas pades?? saugikliai bardacioke geri..koo friebtis nezinau :(

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 16:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.29
Automobiliai:
X5 V8
pasipasakosiu ir as/
E39 96metu 523

nuo pirkimo apie metus laiko veikdavo bet vis bludidavo abs/asc . vaziuoji,pataikai i kokia didesne duobe - uzsidega abi lemputes.uzgesini - uzvedi masina ,- vel viskas be problemu veikia.

po vaziuokles tvarkymo [amortizatoriu keitimo] kaip uzsidege abs/asc lemputes taip ir nebeuzgeso .[na gal cia toks sutapimas gavosi :? ]
nuvariau i diagnostika tai sako gali pabandyt pasikeist abs bloka ir kazkoki trosiuka[matosi kad tas trosiukas jau kazkada keistas buves]. po diagnostikos kabelio nuemimo man uzgeso tos lemputes ir trumpam veike vel viskas,kol pavaziavau kelis metrus.

pries kelias dienas nei is sio nei is to uzsivedu masina - uzgeso abi lemputes ,atsigavo viskas jau net rankom plot pradejau,pavaziavau koki 100metru,pedala dauzo,praslidimas dirba,bet ir vel uzsidege.taip ir tebedega :lol:

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 16:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
pas man buvo panasiai ir spydikas neveike. tai blokas buvo..atsikrato ten tie useliai..Vilniuje Aldis pades.o siauliuose nzn. jis kontaktus moka testeriu tikrinti. man bloka tvarke.

GOLDEN rašė:
pasipasakosiu ir as/
E39 96metu 523

nuo pirkimo apie metus laiko veikdavo bet vis bludidavo abs/asc . vaziuoji,pataikai i kokia didesne duobe - uzsidega abi lemputes.uzgesini - uzvedi masina ,- vel viskas be problemu veikia.

po vaziuokles tvarkymo [amortizatoriu keitimo] kaip uzsidege abs/asc lemputes taip ir nebeuzgeso .[na gal cia toks sutapimas gavosi :? ]
nuvariau i diagnostika tai sako gali pabandyt pasikeist abs bloka ir kazkoki trosiuka[matosi kad tas trosiukas jau kazkada keistas buves]. po diagnostikos kabelio nuemimo man uzgeso tos lemputes ir trumpam veike vel viskas,kol pavaziavau kelis metrus.

pries kelias dienas nei is sio nei is to uzsivedu masina - uzgeso abi lemputes ,atsigavo viskas jau net rankom plot pradejau,pavaziavau koki 100metru,pedala dauzo,praslidimas dirba,bet ir vel uzsidege.taip ir tebedega :lol:

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 16:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.29
Automobiliai:
X5 V8
man rodo viska,greiti ir visa kita...as jau ir ta bloka ir jau ruosiaus ieskot kita,ten kodel man cia va veina diena eme viskas ir eatsigavo kelioms minutems is oro :roll:

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 16:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
na reiskias kazkuris uselis. geriausias var. diagnostika ir patikrinti kontaktus. ten keturi davikliai. tai nuo priekinio kontakto nera.spydikas veikia nuo galinio kairio rato. gal pas tau priekinio daviklio kontakto nera. maciau kaip tikrina. pas man irgi buvo, tai veikia tai ne. kai neveikia, uzgesini -uzvedi veikia, arba jungti atjungus ir pajungus. arba po nakties kai atvesdavo blokas veikdavo.

GOLDEN rašė:
man rodo viska,greiti ir visa kita...as jau ir ta bloka ir jau ruosiaus ieskot kita,ten kodel man cia va veina diena eme viskas ir eatsigavo kelioms minutems is oro :roll:

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 17:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
na gal kas zinot Sanimdos telefono nr?? gal jis pades? ar nera kokios nors reles? pas viena forumieti buvo rele parejus, bet pas man ten jos nera. pas ji 523 97' metu. paziurejau, jokios rozines reles nera pagal jo siusta nuotrauka.

GOLDEN rašė:
pasipasakosiu ir as/
E39 96metu 523

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 19:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.10.15
Amžius:
42
Automobiliai:
[E39] 525tds
Nikas:
andrius9111
ghostikas rašė:
Na tai priklausomai nuo auto tikslios pagaminimo datos keli variantai: ABS blokas, laidai, fyškės, davikliai...
Jei Autopilotas veikia, kai dega ABS/ASC - labiau reiktų žiūrėti bėdų priekiniuose davikliuose, laiduose...
Pradžiai jei pačiam neišeina nieko suprasti - siūlau pas elektriką važiuoti.

Дата пр-ва 1998-02-19

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 19:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.08
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 530d M57 00'
jeigu meta klaida su vale, tai buna po bloko.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 19:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
ot nudziuginai...
bet rasytu gal memory eror..
o cia rele..bet kur ana stovi idomu..kiek suzinojau kad po 97 metu paciam bloke....
bet kur , gal jas pakeisti galima.

kamikazeee rašė:
jeigu meta klaida su vale, tai buna po bloko.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2011, 19:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.08
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 530d M57 00'
kiek esu susidures, tai buna su bloku beda. sita beda atsiranda kai nustoja kontaktuoti minusas, tai tos 3 kojeles, kur yra kaireje puseje. o kai jas prilituoji, tai niekas nepasikeicia. Greiti rodo, bet asc abs neveikia.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 819 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 55  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery