Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 15 Lap 2024, 20:19

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Rgs 2009, 10:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
BC be pilno skydelio manau neveiks, o del AUDIO, tai manau jisai skirtas tada, jeigu nera mygtuku ant CD grotuvo, priristi reiktu tada, jeigu butu pilnas skydelis.

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2009, 10:49 

Sveiki, nesenai prisijungiau prie bmw rato;) tai noreciau tuo paciu klausimu pasiteirauti. Pas mane truputi dar kitoks variantas. Pas mane jau yra is dvieju daliu: kasetnikas ir valdymo skydelis dvieju juostu. Taij va, as nusipirkau atskirai tik virsutine dali cd. Tai kaip suprantu,man turetu nesunkei pasijungti, tik reikia nusipirkti najesnio mago jungti ir tiek? Ar dar kokiu niuansu yra? O tos apdailos detales lengvai issitraukia, ar jos klijuotos ar ant fiskiu kokiu?

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2009, 14:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.05
Amžius:
33
Automobiliai:
e60 530d
ex: E39 520i
Diwa rašė:
Sveiki, nesenai prisijungiau prie bmw rato;) tai noreciau tuo paciu klausimu pasiteirauti. Pas mane truputi dar kitoks variantas. Pas mane jau yra is dvieju daliu: kasetnikas ir valdymo skydelis dvieju juostu. Taij va, as nusipirkau atskirai tik virsutine dali cd. Tai kaip suprantu,man turetu nesunkei pasijungti, tik reikia nusipirkti najesnio mago jungti ir tiek? Ar dar kokiu niuansu yra? O tos apdailos detales lengvai issitraukia, ar jos klijuotos ar ant fiskiu kokiu?

Sveikas, kokias apdailos detales ten nori istraukt? :D

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2009, 17:16 

na ta plastmase kitur mediena kur eina per paneli ir per dureles. Tai gal ju nereiki nuimti, norint isimti maga?

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2009, 17:24 

na atrodo jau radau kaip istraukt maga,reiks bandyti, jei tik issitruks garso migtukas, tada viskas tvarkoj,kaipnors susitvarkysiu.

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2009, 17:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.05
Amžius:
33
Automobiliai:
e60 530d
ex: E39 520i
Garso reguliatorius turetu be dideliu problemu nusiimt :D O tos apdailos nereik nuimt norint isimt maga :)

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2009, 21:50 

pas mane business bet kasete gal imanoma butu gaut tik virsutini cd playeri kur nors ?

StandartinėParašytas: 25 Spa 2009, 15:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.14
Automobiliai:
BMW E39
gal kas galit atsiusti koki foto kaip pakeitet maga E39 1999m,nes noriu isisideti mp3,ar ten reikia visa panele pakeisti?DEKUI

StandartinėParašytas: 03 Rgs 2012, 23:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.06.19
Automobiliai:
E30 E46 E39
Sveiki pas mane yra 2002 Busenes cassete , fyske naujesnio tipo , kontaktai plokstus , gavau CD Business is E39 544 98 metu , bet ten fyskes su apvaliais kontaktais , turiu visas fyskes , tai ka man pjauti naujojo tipo fyske salin ir jungineti po laideli ar ka patarsit ? ačiū

StandartinėParašytas: 15 Lie 2013, 09:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.11.21
Amžius:
30
Automobiliai:
E39 142kw Automatas :)
Nikas:
Tomik
sveiki , turiu beda. Ieskojau pirma, magnetola nuo 2009.09 metu. bet nera ,nekur. Taigi, galima nusipirkt ,nuo senesnio modelio ir perdaryt kaip nors ?
nes ,changerio fiske visai skiriasi,i nuo naujesnio. Ten,eina daugiau laidu. Nes, taip kitas jungtis nera sunku perdaryt. bet del changerio kaip, gal kas perdarinejo jau?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery