Cardio rašė:
Atsakingai pareiskiu informacija apie zalios saliarkos poveiki i automobiliu sveikata:
Yra pazistamas zmogus, kuris jau turbut gimes pradejo tvarkyti motorus, ipurskimus ir t.t.. Atsiradus zaliam dyzeliui jis labai apsidziauge, kad darbo tikrai netruksta. Pusei darytu varikliu, ipurskimo gedimo priezastis zalias dyzelis. Esu pats savo akim mates tokio variklio vidu-grazu. Kazkas cia teisingai sake: atokiose kaimo kolonelese, kur apyvarta tokio dyzelio yra maza, tie dazai kazkaip kristalizuojasi (nu as ne chemikas) ir uzpilus tokios saliaros dazai pilnai neisdega ir seda visoje kuro sistemoje ant sieneliu, tame tarpe kemsa ir purkstukus. Turiu viena pazistama, kurio tevas ukininkas, pilesi i savo MB 300 TD zaliaji. Gyresi, kad nieko blogo, bet taip jau is to "gero" isejo, kad ana vasara pasikeite visus purkstukus, nes visi buvo kazkuom apskrete-itarimas, kad tie patys nelemti dazai. Nes pries tai pilta normali saliara nieko blogo nepadare.
As asmeniskai nepilciau zaliosios i savaja. Yra kanalu kur galima gauti po 2.40-2.50 normalia saliarka. Ypac kas pazista ka, kas vazineja su furom, tai tik imk.
Nu o aisku, jei cia visi 100% teigia, kad ji nekenkia, tai gal, nors kiekviena pasaline medziaga, nesusijusi su kuro degimo savybemis yra tik bereikalinga, naudos neatnesanti priemaisa (cia gerai man pazistamo zmogaus, dirbancio naftos sferoje nuo mazu dienu, zodziai).
Spresk pats
pagal mane purkstukai yra keiciama detale ir sutapimu gali prisigalvot visokiausiu