Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Vas 2025, 15:05

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Bir 2008, 15:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.30
Amžius:
44
Automobiliai:
E39 528 98'
Sveiki,

pajunge man meistrelis Kaune iejima i maga prie kurio jungiasi ipodas, telefonas, kainavo ~70Lt, nes buvau pirmas klientas su BMW. Tai daug vargo kol atrado kaip pajungti. Be to jam nera kaip pasijungti to mago pabandymui, nes per borto kompa juk reguliuojasi. Menesi laiko uztruko, jau galvojau nesugalvos kaip, bet iveike. Jis daug kam pajunges yra Renault, Mazda magams... Dabar po mano mago jam pajungimas uztruks pora dienu turbut, neilgiau... Susirase kuriose vietose ten jam reikia lituot.
Kokybe panasiai kaip radijos, truputi geriau (neispudingai zodziu), bet kai nekeliu dideliu reikalvimu man uztenka. Ipodo neturiu, per telefona Nokia pasijungiu.
Kam domina, meistras Kaune Asigalio g. 8-651-63629 (savaitgaliais gali nekelti)
Patogu, ypac toliau kur vaziuojant.
=D>

StandartinėParašytas: 07 Bir 2008, 17:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.20
Amžius:
51
Automobiliai:
E39 525d M57 02
kad nereiketu kist pinigu ir laiko tai pats paprasciausias varijantas,as jau pasidariau nuo mago visai nukirpau ir pajungiau linijini laida idedi kasete ir viskas ok :Dhttp://www.bimmerboard.com/forums/posts/484836

StandartinėParašytas: 07 Bir 2008, 18:24 

revenge rašė:

koks cia nerealus dalykas! ir kaip paprasta instaliuoti... tik is kur ji gauti ir kiek jis kainuoja? kokybe speju kaip CD gal net dar geresne?
tie du paskutiniai filmukai kaip supratau yra iPod'ui su bluetooth funkcija, ar ne? nes tie pirmieji tai su kabeliu.

StandartinėParašytas: 08 Bir 2008, 14:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.01
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E38 735 M62 97'
ex E39 520 M47 00' Touring
ex E34 530 M60 94
http://www.kenpatton.com/AUX_Connector_Retrofit.pdf

va cia ir vienas is budu kaip pasidaryt jungti AUX

StandartinėParašytas: 17 Bir 2008, 13:05 

Nusiperki ipod su siustuvu... Radiabangom pagauni ji... Ir groja tau dainos is ipodo .. Pats taip klausiau :)

StandartinėParašytas: 18 Bir 2008, 23:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.30
Amžius:
44
Automobiliai:
E39 528 98'
Sinzo rašė:
Nusiperki ipod su siustuvu... Radiabangom pagauni ji... Ir groja tau dainos is ipodo .. Pats taip klausiau :)

kokybe garso tragiska... nebent mokejai uz siustuva virs 100Lt

StandartinėParašytas: 19 Bir 2008, 10:39 

Is uzsienio atsiunte 8) Tiesiog reikia dar geros antenos.. Pas mane bloga buvo.. Tai tragiskai buvo.. O db ydejau antena.. Kitas reikalas :)

StandartinėParašytas: 24 Bir 2008, 17:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.12.23
Amžius:
36
Automobiliai:
E39
pirkau dice is ebajaus per aukciona, kaino vos 50 svaru :) geras dalykas, pas mane "radio harness" versija ty jungiasi mago fiske i dice'a, o is dice'o i maga, taip kad nereikia nieko vedziot is jokiu cd changeriu. turiu tik viena problema - neraso texto, bet neturiu laiko ieskot problemos sprendimo.

StandartinėParašytas: 08 Lie 2008, 22:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
o gal yra jau kas bande pats pasidaryt iejima?nes netenkina manes ta kasete su laidu su tais savo snypstimais budingais kasetei,norisi kazkaip ja apeit

StandartinėParašytas: 27 Vas 2009, 15:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
39
Automobiliai:
sold
yra zmones kurie padaro normalu aux iejima, pats dariausi vilniuje, klauskit jaroslavo. pas mane cd changeris bagazinej, kasetnikas priekyje. vietoj kasetes padare aux-in. laida isveda tiesiai is procesoriaus - neprarandama kokybe kaip su jusu visokiais laidais is kasetes ir fm siustuvais. minusai - visada turi suktis tuo metu kasete (pasake kad galima ir be jos, bet tada visokie neigiami niuansai - nesigilinau), ir tuo metu kai ji apsisuka (pas mane 90min - priklauso nuo juosteles ilgio), sekundei garsas nutruksta.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery