Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 00:59

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Lap 2008, 17:47 

as irgi turiu tokia beda, kad kartais kartais kaista automobilis, bet tas kartais kai vaziuoji ant dideliu apsuku, vaziuojant ramiai, gali vazinet ir nebus bedu, bet norisi sutvarkyti, kas sunkiausia, tai nustatyti kas negerai, nes kaip jau anksciau rase kompas tokiu gedimu neparodo, gal kas zinote i ka labiau panasu...termostatas, pompa, ar mova, o gal dar kas...dar pridursiu, kad pakilus temperaturai, atleidus gaza ir suletinti vaziavima, temperatura savaime grista i norma...

StandartinėParašytas: 10 Lap 2008, 18:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
gal pas tave datcikas tas kur rodo grybauja?o siaip jei keisi tai keisk vandens pompa termostata

StandartinėParašytas: 10 Lap 2008, 18:39 

tikrai ne dacikas, nes ne tik kila temperatura, bet isbega antifrizas ir kieteja slangai....va sian pakeite termostata, ziuresiu...

StandartinėParašytas: 02 Gru 2008, 21:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
dikyj rašė:
tikrai ne dacikas, nes ne tik kila temperatura, bet isbega antifrizas ir kieteja slangai....va sian pakeite termostata, ziuresiu...

gali nevargti, galva trukusi visu simtu procentu....na jau mazu maziausiai tapine, bet bus ir galva....

StandartinėParašytas: 02 Gru 2008, 23:06 

neskubek tu su ta galva BANDYK VISU PIRMA GERAI NUORINTI,bet tikrai gerai o ne ant juoku
as orindamas supyliau kaskur 7l antifrizo.

StandartinėParašytas: 03 Gru 2008, 00:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.25
Amžius:
41
Automobiliai:
Audi Q7
ex E39 530d
DJkostas rašė:
neskubek tu su ta galva BANDYK VISU PIRMA GERAI NUORINTI,bet tikrai gerai o ne ant juoku
as orindamas supyliau kaskur 7l antifrizo.

Kas cia per variklis? :)) Kaip galima orinant supilt 7l, jei ten isviso ~9,5 telpa :roll:

StandartinėParašytas: 03 Gru 2008, 08:59 

taip ir supylem

StandartinėParašytas: 03 Gru 2008, 11:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.25
Amžius:
41
Automobiliai:
Audi Q7
ex E39 530d
Tai be ausinimo skyscio vazinejai? :shock:

StandartinėParašytas: 05 Gru 2008, 17:42 

Sveiki visi ausinimo problemos turetojai. Turetame mano BMW E39 528 irgi buvo problema sita. Daug knisausi su ja, nes iki BMW servisu man budavo toli, be to su blogu ausinimu nebuciau davaziaves. Laimei as turejau vieno gero zmogaus telefona, kuris dirbo bmw, tad jis man step by step viska paaiskino, kaip paciam garaze susitvarkyti. Gal neviska prisiminsiu, bet dauguma atsimenu.
Man problemos iskilo vazinejant mieste per kamscius, pastebedavau, kad temperatura auksciau normos, bet neuzkaisdavo iki kritines. Po kiek laiko vos isilus varikliui i salona pute garu debesi... kaip pirty. Gerai kad salia garazo buvau. Pasirodo truko slanga. Einanti nuo peciuko i motoro galine puse. Ja pasikeiciau, bet tuomet pripilus antifrizo reikejo nuorinti. BMW servise antifrizas uzpildomas po spaudimu su specialiu aparatu, kad jis patektu i visa sistema, neliktu oro. Laimei man pagelbejo tas zmogus, tad (kiek pamenu) truputi atsukau abu nuorinimo varztus, i issipletimo bakeli pyliau antifriza iki Cold atzymos ir (gal but juokinga) su burna kiek galejau puciau, sukeliau kazkiek slegio. Ir taip kelis kartus kol antifrizas bradejo ciut teketi per nuorinimo varztus. Kai jau jis pradejo teketi, uzsukau varztus, dapyjau antifrizo iki Cold atzymos ir uzvedziau. Pasylus truputi (bet neuzkaitinus, varikliui ciut vel atsukau pradzioj tolimesni nuo radiatoriaus varzta, kol vietoj spjaudymo pradejo teket antifrizas, tada ta pati su kitu varztu. Isjungaiu motora, ilgai laukiau kol pilnai jis atsals, tada vel dapyliau antifrizo iki Cold zymos. Viskas. Na siaip dar rekomenduoja kiek pavazinejus nuorinti dar karteli, bet as to nedariau. Nes neskanu man buvo pusti ir laikyt apziojus ta issipletimo bakelio anga :D
Tuo mano ausinimo problema baigesi.
Beabejo gali pas jus buti ir galva trukus ir termostatas ir pompa, bet, manau reikia pirma paprastus dalykus apsiziuret, slangas pvz, nuorinti normaliai. Del motoro perkaitymo tai as nelabai pergyvenau, nes (nezinau kaip pas jus) bet pas mane kai uzkaisdavo iki kritines temperaturos- masina pati uzgesdavo ir nebeduodavo uzvesti kol neatausdavo iki normalesnes temp.

Tai va.
As aisku nesakau, kad patiems geriau pasidaryti nei bmw servise, bet jei nera kitos galimybes- pabandyti verta.

Sekmes.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2008, 17:42 

Sveiki visi ausinimo problemos turetojai. Turetame mano BMW E39 528 irgi buvo problema sita. Daug knisausi su ja, nes iki BMW servisu man budavo toli, be to su blogu ausinimu nebuciau davaziaves. Laimei as turejau vieno gero zmogaus telefona, kuris dirbo bmw, tad jis man step by step viska paaiskino, kaip paciam garaze susitvarkyti. Gal neviska prisiminsiu, bet dauguma atsimenu.
Man problemos iskilo vazinejant mieste per kamscius, pastebedavau, kad temperatura auksciau normos, bet neuzkaisdavo iki kritines. Po kiek laiko vos isilus varikliui i salona pute garu debesi... kaip pirty. Gerai kad salia garazo buvau. Pasirodo truko slanga. Einanti nuo peciuko i motoro galine puse. Ja pasikeiciau, bet tuomet pripilus antifrizo reikejo nuorinti. BMW servise antifrizas uzpildomas po spaudimu su specialiu aparatu, kad jis patektu i visa sistema, neliktu oro. Laimei man pagelbejo tas zmogus, tad (kiek pamenu) truputi atsukau abu nuorinimo varztus, i issipletimo bakeli pyliau antifriza iki Cold atzymos ir (gal but juokinga) su burna kiek galejau puciau, sukeliau kazkiek slegio. Ir taip kelis kartus kol antifrizas bradejo ciut teketi per nuorinimo varztus. Kai jau jis pradejo teketi, uzsukau varztus, dapyjau antifrizo iki Cold atzymos ir uzvedziau. Pasylus truputi (bet neuzkaitinus, varikliui ciut vel atsukau pradzioj tolimesni nuo radiatoriaus varzta, kol vietoj spjaudymo pradejo teket antifrizas, tada ta pati su kitu varztu. Isjungaiu motora, ilgai laukiau kol pilnai jis atsals, tada vel dapyliau antifrizo iki Cold zymos. Viskas. Na siaip dar rekomenduoja kiek pavazinejus nuorinti dar karteli, bet as to nedariau. Nes neskanu man buvo pusti ir laikyt apziojus ta issipletimo bakelio anga :D
Tuo mano ausinimo problema baigesi.
Beabejo gali pas jus buti ir galva trukus ir termostatas ir pompa, bet, manau reikia pirma paprastus dalykus apsiziuret, slangas pvz, nuorinti normaliai. Del motoro perkaitymo tai as nelabai pergyvenau, nes (nezinau kaip pas jus) bet pas mane kai uzkaisdavo iki kritines temperaturos- masina pati uzgesdavo ir nebeduodavo uzvesti kol neatausdavo iki normalesnes temp.

Tai va.
As aisku nesakau, kad patiems geriau pasidaryti nei bmw servise, bet jei nera kitos galimybes- pabandyti verta.

Sekmes.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2008, 21:15 

MAN JI ISPUTE BUVO PYLIAU IR ORINAU
mr rašė:
Tai be ausinimo skyscio vazinejai? :shock:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery