Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 01:18

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 00:32 

kodel m40 1.8 litro varikliai turi toki specifini tiksejima priklausanti nuo apsuku? ta prasme kuo didesnes apsukos tuo didesnis tiksejimas. kiek pastebejau tas tiksejimas budingas tik 1.8 varikliam o gal cia tik sutapimas

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 01:11 

laikrodine bomba ideta :).

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 09:00 

Na pas mane tavo minėtas variklis. Tai pas mane niekas netiksi. Kai šaltas variklis kokia minutę patiksi po to jokio tiksėjimo. Tavo pastebėjimas keistas, na nebent tavo vieno tiksi bet tai jau gali būti kokios ligos požymiai. Šiaip tokie motorai tvarkingi nepasižymi tiksėjimu čia mano aišku pastebėjimai.

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 11:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.05.09
Amžius:
39
Automobiliai:
E30 318is,e3032x?
hidro kompensatoriai cia ciksi greiciausiai,pasikeisk tepalus gal pades panaikint sita liga,as pasikeiciau ir viskas dingo :)

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 14:28 

AURIS7 rašė:
Na pas mane tavo minėtas variklis. Tai pas mane niekas netiksi. Kai šaltas variklis kokia minutę patiksi po to jokio tiksėjimo. Tavo pastebėjimas keistas, na nebent tavo vieno tiksi bet tai jau gali būti kokios ligos požymiai. Šiaip tokie motorai tvarkingi nepasižymi tiksėjimu čia mano aišku pastebėjimai.

ne mano vieno tai tikrai nes tas tiksejimas toks specifinis jog net mieste nematant pravaziuojancios masinos galima pasakyt kada pravaziuoja toks tiksintis bimbalas ir tikrai nesumaisysi su kitu auto. variklis idealios bukles gal ir nera bet galiu garantuot jokiom ligom neserga :)

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 14:31 

andrukaz rašė:
hidro kompensatoriai cia ciksi greiciausiai,pasikeisk tepalus gal pades panaikint sita liga,as pasikeiciau ir viskas dingo :)

as pilu agipa. nes kiek girdejes bimbalui tai geriausias variantas

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 14:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.02.28
Amžius:
48
BMW geriausias CASTROL. O del variklio caksejimo juk galima rasti visai netoli :wink: - viewtopic.php?t=1514 - 2 punktas...Tik reikia siek tiek paieskoti...

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 14:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
as pasakyciau kitaip: tepalas yra pagrindinis dalykas kuris saugo varikli nuo susidevejimo, o kaip zinia i variklio vidu neilisi bet kada ir nepaziuresi kas ten daros su vienu ar kitu tepalu. Kadangi BMW glaudziai bendradarbiausia su Castrol, tai naturaliai reikia pasitiketi, kad sitas tepalas bent jau pagal BMW standartus bus vienas is geriausiu. o ar kitos firmos bus geresnis ar blogesnis, tai kiekvienas gali ant savo auto isbandyti :-)
Saulius2 rašė:
BMW geriausias CASTROL.

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 15:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.10
Amžius:
52
Automobiliai:
E46 320d '04
Juk zmogus raso kad yra ciksejimas bet ne kalimas. Sita dalyka ir as pastebejau. Prie mazu apsuku nesigirdi jo visai, o kai apsukos siekia jau 3500 tai atsiranda toks caksejimas panasus i istisiny ccccccccccccc. Tas garsas tik prisideda prie bendro variklio griaudejimo. Man tas garsas yra panasus i toki paty garsa koki zigulis leisdavo kai papsjaudavai apie 120 km/h greiciu. Cia gal koks gaunas specifinis garselis, kad 4 cilindru variklis. O beje ar esat pastebeje, kad dauguma bmw varikliu leidzia toki specifiny metalini garsa is kurio gali atskirti kad tai bmw variklis.

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 15:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
nu ne... man tai uzgazavus girdisi svilpimas ir dar keleta pasaliniu garsu (ne paciame variklyje), kuriu saltinius jau atsekiau, su laiku pasistengsiu pasalinti. is tikruju kiekviena masina turi savita garsa, saviske iskart atpazinciau :oops: viskas priklauso nuo visu sistemos daliu, pvz variklio stovio, ismetimo sistemos, oro padavimo sistemos ir t.t. del to ir gaunasi siokiu tokiu paklaidu garsuose...

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 20:11 

aitras rašė:
Juk zmogus raso kad yra ciksejimas bet ne kalimas. Sita dalyka ir as pastebejau. Prie mazu apsuku nesigirdi jo visai, o kai apsukos siekia jau 3500 tai atsiranda toks caksejimas panasus i istisiny ccccccccccccc. Tas garsas tik prisideda prie bendro variklio griaudejimo. Man tas garsas yra panasus i toki paty garsa koki zigulis leisdavo kai papsjaudavai apie 120 km/h greiciu. Cia gal koks gaunas specifinis garselis, kad 4 cilindru variklis. O beje ar esat pastebeje, kad dauguma bmw varikliu leidzia toki specifiny metalini garsa is kurio gali atskirti kad tai bmw variklis.

taip to ciksejimo intensyvumas priklauso tik nuo apsuku nesvarbu variklis ar siltas ar saltas ar gazuojama vietoj ar tapke spaudi trasoj. man idomu ar tas ciksejimas budingas siam varikliui ar jis atsiranda palaipsniui nuo setnatves kuri galima panaikint. nes dar nesu mates bmw su siuo varikliu kad neciksetu

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: