Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 13:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Vas 2006, 10:25 

Sekma diena, po saltos naties, kuriau masina (benzino bakas buvo pilnas). Tik uzkuris viskas buvo normaliai, benzo rodykle atsilosus iki galo, dirbo normaliai. Po kiek laiko pradejo sokineti apsukos ir galiausiai priduso (taip jau ne karta pasitaiko man per salcius) Kuriau antra karta, ir vel viskas ok... Kolkas is vietos nejudejau. Uzdusus 2 karta, daviau kelias min "atsikvepti" ir kuriau 3 kart'a. Uzmetu akis i benzo rodykle, rodykle stovi per viduri tarp 45 ir 60 :/ (~53)
Nu kagis, prikandau lupa ir pradejau vaziuoti. dar bevaziuojant man ji ant laisvu vis dusdavo o pirma pavara tampydavo, taciau po kiek laiko praejo oziai. Pavazinejau, po kiek laiko rodykle atsistojo ant 45litru padalos..... :/
Galiausiai nuvaziavau pasiciuozineti i ledo rumus, iseinu vaziuoti namo, uzkuriu masina o rodykle vel atsistojo tarp 45 ir 60 :/
Kokia fignia cia gali detis? Gal dacikas gryba pjauna?
Ir kodel man galejo masina taip oziuotis, gal kokio vandens i sistema yra papuole?
p.s.1. 318 E36M40. Nuvaziavau isviso ~35 km. ir per toki kelia tokios nesamones buvo.
p.s.2. betkokiu atveju dabar lauksiu kol tie pagani salciai baigsis... lai pasiilsi mano karieta dabar :)

StandartinėParašytas: 06 Vas 2006, 11:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.23
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E30 '91 ACS3
MB w251 '09 AMG
ex BMW E46 '01 Wagon
man su E30 m40b16 tas pats buvo. Ir benzo rodykle sokinejo ir nuvaziaziavus kokius 50 km. (bake rode ~35ltr) kazkaip visiskai nukrito rodykle ant raudonos ribos. pagalvojau negi taip lesa kura mano huliganas :lol: paskuj uzsipyliau dar 20 ltr ir vel rode apie 40ltr. Taip ir likau nesuprates kas ivyko. :?

StandartinėParašytas: 06 Vas 2006, 13:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.11
Amžius:
42
Automobiliai:
Ex.E39 520 M52 96; Citroen Xsara Picaso 05. E91, 07
pas mane taipogi sokineja.kadangi vazineju su dujom ir bake tik kokius 10 ltr veziojuos tai nelabai kreipiu i tai demesi.geriausias vaistas buna kuloko kumstis i panele,bet taip iki sekancio karto. o siaip galvoju kad del mazo ar per didelio kuro kiekio bake plude nesupranta kas darosi todel taip ir atsitinka.

Paskutinį kartą redagavo tamuks 06 Vas 2006, 17:55. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 06 Vas 2006, 14:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.23
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E30 '91 ACS3
MB w251 '09 AMG
ex BMW E46 '01 Wagon
dar manau ir salciai ne ka maziau prisidejo prie to :)

StandartinėParašytas: 06 Vas 2006, 14:50 

nus kad su salciais nesugyvena mano ratai, tai jau pastebejau. Del to ir nusprendziau nejudinti iki kol bent -10 bus.
O seip priejau isvada, jog dvesta mano karietos arkliai prie tokiu salciu :)
Kad ji kur galas ta salti :/

StandartinėParašytas: 06 Vas 2006, 17:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.09.19
Pas mane irgi gryba pjauna benzo rodykle, uzsipilu 30 litru, o ji uzsikerta ir is viso nepakyla, lyg butu masina neuzvesta, tai baigesi kantrybe, vesiu siandien i servisa, lai ziuri what ta [CENZŪRA] :evil: Turejau sena bimbala E30 irgi sokinedavo strielka. Kokia tai liga sakyciau bimbalu..

StandartinėParašytas: 06 Vas 2006, 17:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.19
jus paklausyt, tai prakiures ratas irgi bimbalu liga.

StandartinėParašytas: 06 Vas 2006, 18:05 

tumbler rašė:
jus paklausyt, tai prakiures ratas irgi bimbalu liga.

:) Aga :) ir sita liga lengvai apsikrecia kiti automobiliai :) Joke aisku :)
Deividaz, tai paskui pasigarsink kaip ir kas?! Gal ka idomaus servise pasakys :)

StandartinėParašytas: 12 Vas 2006, 16:54 

na pasirodo ne tik pas mane viena ta rodykle grybus rodo seip cia liga yra kiek zn daugumai pasitaiko kai uzvedi bake 10l o rodo pilna baka uzgesini ir junginedamas mase pamatai kiek i tikruju yra kartais atsistoja ten kur reik:)

StandartinėParašytas: 13 Vas 2006, 10:19 

na nzn nzn.... As vis dar gilioje panikoje del to rodykles :) Ana man po tu sokinejimu kaip liko ant 45 taip ir stovejo :) Vakar teko daugiaupavazineti, tai jau pastebejau, jog ji sekmingai po truputi zemyn leidziasi... proporcingai mano novaziuotam atstumui :) atrodytu viskas normaliai :) Ale tai kur tie 15 litru sprogo 1 uzvedimo metu?! :-D kai pries tai uzvedant 60 buvo :) Na tiksliau viena karta ~7 ir dar po keliu kartu vel ~7 :) visumoje ir gavosi per viena ryta 15 litru.... nus zesim, bandysiu siandien vel iki stogo benzino uzsipilti ir stebesiu. gal vel, eilini karta, koki salciai pakiso koja :)

StandartinėParašytas: 13 Vas 2006, 14:49 

zinok dar ir ta problem gali but kad bakas laidzia:) buvo jau taip man:) tai 5 kilams 10litru suvalge:/

StandartinėParašytas: 13 Vas 2006, 16:05 

gedas rašė:
zinok dar ir ta problem gali but kad bakas laidzia:) buvo jau taip man:) tai 5 kilams 10litru suvalge:/
nea nea... Viska nesamone. Jei kiauras, tai man per 3 stovejimo diena ans turejo visas isvaryti... kai tuo tarpu tarp uzvedimu buvo ~1min. ir dingo 7 litrai. ir taip 2 kartus is eiles... Beto dabar ir vazinejant turejo taip pat sekmingai varyti UPELIU tada... 40 km nebuciau nuvaziaves....

StandartinėParašytas: 17 Kov 2006, 18:02 

Nu pas manes ta pati problema pvz vakare pastatau masina, ryte atejas pamatau nukritusia rodykle. arba buna uzsipili kartais neporodo kad uzpyliai, buna dar ir kai paspaudi pedala krenta rodykle.
Dar norejau paklausti ar gali E36 2.0 coupe valgyti mieste ~17l labai ramiai vazioju o jai paspaudi tai jau nebesuskaicioju kiek ryja :))) Trasoj taij normalej ~8l

StandartinėParašytas: 17 Kov 2006, 22:22 

EdvinasE36Coupe rašė:
Dar norejau paklausti ar gali E36 2.0 coupe valgyti mieste ~17l labai ramiai vazioju o jai paspaudi tai jau nebesuskaicioju kiek ryja :))) Trasoj taij normalej ~8l

Nezinau del benzo, bet duju mieste valgo 15ltr. I darba pirmyn atgal 50km miestu per 2h. Taigi kamsciai ir visa kita. Trasoj ~11ltr.

StandartinėParašytas: 18 Kov 2006, 00:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E39 525D '02
pasidariau ratu suvedima, tay db trasoj 7,5 8)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: