Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Vas 2025, 19:29

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 09:54 

323ti compact
1999
2.5
Benzinas

Problema/klausimas: Sveiki, ieškojau tačiau neradau atsakymo į man iškilusią problemą. Dabar apie pačia problemą. Vakar grižau namo, bandau uždaryti stoglangį ir jis važiuoja važiuoja ir prie pat galo nebeužsidaro, pasigirsta kažkox keistas garsas iš varikliuko, toks ale zyzimas, bet labai šlykštus. Kas galėtų būti? Gal pats varykliukas sugedo? Nes realiai, tai trūksta kelių centimetrų iki užsidarymo + prispaudimas stoglangio.

StandartinėParašytas: 15 Lie 2009, 12:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.15
Amžius:
35
Reikia pažiūrėti šonuose, kur tie takeliai yra, gali būti, kad išsinėręs koks ratukas ar kas ten yra iš takelio ir skersuoja, prieš pasikeldamas kur nors užklūna ir toliau nevažiuoja, tas zyzimas atsiranda dažnai, kai stoglangis judėdamas už klūties užstringa, gal kokių metalinių šikšlių į takelį pakliuvę ir neleidžia toliau judėti.

StandartinėParašytas: 21 Lie 2009, 11:07 

Nu reikės pasižiūrėti kaip ten kas, nes buvau išsiardęs varikliuką, tai jis veikia gerai, tad gal rimtai nušokęs nuo bėgio ar panašiai... Jei išsispręs problema parašysiu kas per bėda buvo

StandartinėParašytas: 24 Lie 2009, 04:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.26
Amžius:
37
Automobiliai:
E39
Gali buti beda paciame varikliuke, ten kur jis statosi, nepamenu ar liukas turi buti atidarytas ar uzdarytas, taip pat ir su varikliuku, turi buti kazkokioj padeti, paklausiu draugo, jam buvo panasi beda

StandartinėParašytas: 24 Lie 2009, 09:21 

ok, pasidomek, nes kolkas nepavyko man isspresti problemos... Pati varikliuka dar karta ziurejau ir jis labai idomiai veikia, sukasi viskas ok tik poto lyg kazkur uzkliuna ir vel prasisuka, tai matyt jame paciame yra beda... Reiks matyt ieskotis kokiam srote varikliuko, nes BMW salone tai nu na.... 1500Lt :D

StandartinėParašytas: 28 Rgp 2009, 09:36 

o jops kokia kaina. kaip viskas baigesi? pas mane i gala irgi kartais idomiai uztempia stoga. bet dar kolkas nesidomejau kas gali buti.

StandartinėParašytas: 28 Rgp 2009, 15:12 

Reikia keist motoriuka visa stoglangio, bo ten idomiai dantraciai sukasi, vienoje vietoje kazkas uzsikerta ir viskas, tada nebesuka ir neuztraukia stogo... Srote kolkas neradau gero motoriuko... Gal kas zino ar tinka nuo kokio kitokio E36 stoglangio motoriukas? Man aiskino, kad netinka, bet man atrodo, kad turetu tikti...

StandartinėParašytas: 28 Rgp 2009, 17:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.29
Amžius:
39
Automobiliai:
ex. E36 318iS
Tau tinka varikliukas nuo situ E36 http://bmwfans.info/parts/catalog/67618370823/

Carlito rašė:
... idomiai veikia, sukasi viskas ok tik poto lyg kazkur uzkliuna ir vel prasisuka

jis ir turi taip veikti jei yra dvieju padeciu... sukasi dantraciai iki tam tikros "metkes", tam kad toliau nekelt/nesuleisdinet liuko, kad neislauzyt plasmasiu...

StandartinėParašytas: 30 Rgp 2009, 08:00 

AndR1us rašė:
Tau tinka varikliukas nuo situ E36 http://bmwfans.info/parts/catalog/67618370823/

jis ir turi taip veikti jei yra dvieju padeciu... sukasi dantraciai iki tam tikros "metkes", tam kad toliau nekelt/nesuleisdinet liuko, kad neislauzyt plasmasiu...
pas mane panoraminis stoglangis, tai jis tik vazineja, bet nepasikelia

StandartinėParašytas: 03 Spa 2009, 16:05 

atrodo apie panoraminius stogus zinanciu nera :) per retas objektas

StandartinėParašytas: 04 Spa 2009, 09:09 

nu jo, viska isbandziau, tai vienintelis variantas, kad reikia keist motoriuka visa... o tai nepigu jei krasta auto tai 1500lt o srote net nezinau, idomu ar tinka pvz nuo sedano su paprastu stoglangiu

StandartinėParašytas: 04 Spa 2009, 15:21 

jai nuo sedano tinka tai tuomet srote gali uz 30 litu ta varikliuka nusipirkti

StandartinėParašytas: 04 Spa 2009, 17:30 

tai pasiziek ten intike buna gi detaliu tinkamumas modeliu kitu. pasitikrink

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 09:24 

brazilas rašė:
jai nuo sedano tinka tai tuomet srote gali uz 30 litu ta varikliuka nusipirkti
butu gerai, kad tiktu, jei tik tokia kaina :)) reik pasidometi

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 13:30 

tai tavo tas stogas dabar ir stovi atviras? ar sugebejai uzdaryti?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery