Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 23:18

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 30 Lap 2008, 18:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.11.30
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 1992
Variklis: 1,8i
Degalai: dujos/benzinas

Problema/klausimas:
Sveiki, vyrai! Iskilo tokia problemele, gal kas esat su tuom susidure ir galesit padet issprest.

Pastovejus masinai 2-3 dienas ir bandant kurti, pradeda iskart mirkset avarines sviesos ir nors ir suka starteri bet neuzsikuria. Galvociau kad galetu buti nusedes akumas, bet starteri suka.... cia jau antra kart man taip nutinka, pirma kart pries 2 savaites, tai tada tiek bandziau kurti kad akumas nusedo.. Nors prijungus kita masina su laidais uzsikuria..

> Ziurejau ar iskrovineja akuma, tai 0.05A(patikslinimas 0,15A) naudoja, kaip suprantu neiskrovineja..
> Idetos EKO dujos, palieku visada ant benzino, si kart taip pat padariau, bet po situ "sposu" automobilis uzsikurinejo ant duju.
> Nesenai (pries sia problema) pakeiciau dirzus, zvakes ir paskirstymo dangteli tai pradejo sunkiau uzsivedinet, bent jau man taip pasirode!! Ilgiau suka starteri kol uzsiveda.. bet cia atrodo taip nutiko po zvakiu pakeitimo..
> O ir siandien pastebejau kad magelio buvo sutrumpinti tie laidai: kur vienas pastovus pliusas, o kitas tik ijungus degima pliusa paduodantis.. ar tai galejo turet akumo iskrovimui kokios itakos?

Taip pat yra ideta signa, kuri kuro siurbliuka atjungineja.
>>> Gal cia signalizacija ka nors blokuoja, pvz jei per silpnas akumas, neleidzia kurti ir man tas avarines sviesas taip degineja
Akumas BOSCH 5ND SILVER 55Ah 420A
Xenonai, kuriuos ijungus prietaisu skydelis pradeda sviest silpniau, nors kuriant as ju neijungineju

Tai va, aprasiau gal ir neesminiu dalyku bet gal ir jie leis lengviau nustatyt problema. ačiū

Paskutinį kartą redagavo Maikalas11 05 Gru 2008, 20:24. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 01 Gru 2008, 14:19 

Mirgsi avarijka ir nesikuria, tai gali buti kad signalizacija blokuoja kuro siurbli. Ant duju turi kurtis, jai tai signalkei problema! O del xenon kodel taip yra sorry net minciu neturiu :-k

StandartinėParašytas: 01 Gru 2008, 14:30 

Marselis rašė:
Mirgsi avarijka ir nesikuria, tai gali buti kad signalizacija blokuoja kuro siurbli. Ant duju turi kurtis, jai tai signalkei problema! O del xenon kodel taip yra sorry net minciu neturiu :-k

Ant duju gali ir nesikurt, jei padaryta apsauga.Kol neisjungi signal. neatidaro duju voztuvo.
Del mago pajungimo, neturetu sodinti.
Siaip tai man taip buvo nutike kai masina ant sono buvau apvertes, nesikure, tik avarinis isijunge pats nepaspaudus mygtuko, bet kai pastatem masina ant ratu, vel viskas susitvarke.

StandartinėParašytas: 01 Gru 2008, 18:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.11.30
o kaip manot ar gali but kad akumui sakes? :shock: nes pvz atjungus klema nuo akumo pradeda kaukt autonominiu akumu maitinama signalke, tai galvoju gal signa mato mano akumo bukle ir kai jau jis buna pasedes tai signalke pasilieka rezerva sau budejimui ir jei tas rezervas per mazas neleidzia kurt? :roll: cia mano sapaliones, bet gal tai gali but tiesa?

o del kuro siurblio gal ir tiesa, nes pajungus laidais gal kas sudurniuoja ir kompas uzmirsta kad as ant benzo palikau.. tai imeta dujas ir as ant ju uzkuriu? :x

o tikrai daromos ir tokios signos kad neijunginetu duju voztuvo? #-o

StandartinėParašytas: 01 Gru 2008, 19:26 

Pas mane yra signalke kuri neijungia duju voztuvo, ijungia kai paspaudziu slapuka. O slapukas ant signalkes pultelio :lol:

StandartinėParašytas: 01 Gru 2008, 21:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.28
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 325i Coupe '94
nera gamyklines signalizacijos?

StandartinėParašytas: 01 Gru 2008, 22:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.11.30
gamyklines nera..

o siaip as visus slapukus suspaudineju, taip kad del to kurtis turetu.. :?

StandartinėParašytas: 05 Gru 2008, 20:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.11.30
tai va teko ir viena para pastovejusiai masinai laidus istraukt.. dabar kraunu akuma, gal jis cia bus kaltas..
beje pamatavau tiksliau iskrova, tai parode 0,15A, nesvarbu ar signa ijungta ar isjungta, ta pati rodo :shock:
dar pamatavau:
megane - 0,05A
scorpio - 0,03
jos abidvi be signalizaciju

tai cia didele iskrova skaitos? ir kodel kitu masinu zenkliai mazesnes? o ar gali but kad signalizacija tiek naudoja?

StandartinėParašytas: 08 Gru 2008, 10:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
kai pas mane akumas silpnas jau buvo, tada arba pora kartu dvesdamas starteri prasuka ir viskas, arba isvis jo nesuka, tik kazkas "tikteli" po kapotu, prigesta svieseles ir nieko daugiau...
ieskok kitur bedos man rodos.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: