Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 13:45

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Bir 2008, 00:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
Sveiki!
Su tokia problema susiduriau, neveikia ta funkcija kuri reaguoja i atidarytas - uzhdarytas duris, atidarant stiklas turi shiek tiek nusileisti, uzhdarant - pasikelti!
Antra karta keichiu ZKE IV moduli, pirma bloka pakeitus ta funkcija veike apie sawaite, db priesh sawaite pakeichiau antra bloka - niekas nepasikeite, nuvazhiuoju pas elektrika, pasijungia toki nediduka kompa (nezhinau kaip jis tixliai vadinasi), rodo, kad viskas twarkoj, po to elektrikas zhiuri i mane ir juokiasi, sako, nusipirkai ZKE IV moduli nuo sedano, o jame tos funkcijos nera ish vis, jo kompas rodo galines duris, o pas mane ju juk nera :).
Tai wa gal kas zhino pagal ka atpazhinti shita valdymo bloka, ar jis nuo coupe ar nuo sedano ir pan.???
Ishvaizda jis vienodas, ant visu rasho grundmodul IV, kodas ant visu uzhrashytas tox pat BMW 61.35-8 353 095, tik ten kur visi kodai pachioj apachioj tie skaichiukai skiriasi, ar jie ka sudaro ar ne?
HW 13 SW 12 (chia originalus kuris buvo idetas kai pirkau BMW)
HW 1.2 SW 1.2 (chia tas kur sudege po sawaites, su juo viskas veike puikiai)
HW 1.1 SW 1.1 (paskutis blokas kuri keichiau ir niekas nepasikeite, nes jis nuo sedano)
Tikiuos suprasit ka ash chia prirashiau, gal atsiras zhmoniu kas yra su tuo susidure ir sulauksiu jusu atsakymu!
Ačiū!
Blokas atrodo taip:

Prikabinti failai:
1.jpg
1.jpg [ 41.26 KiB | Peržiūrėta 8613 kartus(ų) ]
2.jpg
2.jpg [ 28.06 KiB | Peržiūrėta 8558 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 28 Bir 2008, 01:05 

kur pirkai? kokia kaina? nes ir man tokia beda :/

StandartinėParašytas: 28 Bir 2008, 01:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
magnat rašė:
kur pirkai? kokia kaina? nes ir man tokia beda :/

Tas kur man sawaite weike tai pirkau chia vietoj Shiauliuose, uzh kuri sumokejau nenormaliai 250Lt #-o
Ta kita bloka nuo sedano pirkau ish Kauno, uzh ji sumokejau tik 70Lt su atsiuntimu.
Kiek zhinau tokie valdymo blokai ZKE IV pradejo eiti nuo 94m. E36 kebului.
Iki 94m. ejo ZVM II moduliai.
Tixliai nezhinau, bet pas Tawe gali buti ir ne tox :roll:

StandartinėParašytas: 28 Bir 2008, 08:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
Ne 100% tikra info, bet... Jie fiziškai yra identiški, skiriasi tik softas įrašytas į modulius arba dar gali nebūti adatėlių (pvz. ant coupe modulio nebus kontaktų išvestų galinėms durims). Geriau jieškok ardomo COUPE.
Pas tave kažkur elektros sistemoje yra viršįtampių (ar dar kokio šš), kad degina modulius. Gal pašalinių elektros įrenginių prisidėjai, kaip xenonai, stiprintuvai ir t.t.

StandartinėParašytas: 28 Bir 2008, 14:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
Grill rašė:
Ne 100% tikra info, bet... Jie fiziškai yra identiški, skiriasi tik softas įrašytas į modulius arba dar gali nebūti adatėlių (pvz. ant coupe modulio nebus kontaktų išvestų galinėms durims). Geriau jieškok ardomo COUPE.
Pas tave kažkur elektros sistemoje yra viršįtampių (ar dar kokio šš), kad degina modulius. Gal pašalinių elektros įrenginių prisidėjai, kaip xenonai, stiprintuvai ir t.t.

Bet shiaip gamindami tuos modulius kazhkaip galejo pazhymet aishkiau, kokiam kebulo tipui jie tinka :roll:
Del tu adateliu, jei ju butu daugiau tai ash galvoju, kad neuzhmauchiau ant ju fishkes, juk kiekvienai adatelei yra atskira skylute, jei neklystu, reix pazhiuret :roll:
Kad ash chia Shiauliuose pirkchiau tai jokiu problemu, idedu ir matau veikia ar nea, bet pas mus chia problemos su tokiais dalykais,tai tenka ieshkoti kituose miestuose #-o
Dabar "xenon'ai" yra sudeti, daugiau nieko kas nepriklauso, bet priesh sudegant tiems moduliams nieko nebuvo #-o
Tam bloke yra 5 lizdai, bet i ta balta lizda niekas nesijungia, neateina jokie laidai, chia ko gero taip ir turi buti, ar chia jau pas mane kas nors prichalturinta?

StandartinėParašytas: 28 Bir 2008, 14:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
Aš turėjau omenyje ne didesniu jų kiekiu kiek yra fiškėje, o pvz viškėje yra skylutė, o modulyje pačios adatos nėra, nes ji nereikalinga. Tokiu principu.
Batlas lizdas ir pas mane tuščias.

StandartinėParašytas: 28 Bir 2008, 15:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
Grill rašė:
Aš turėjau omenyje ne didesniu jų kiekiu kiek yra fiškėje, o pvz viškėje yra skylutė, o modulyje pačios adatos nėra, nes ji nereikalinga. Tokiu principu.
Batlas lizdas ir pas mane tuščias.

Supratau ash Tawe.
Jei keturdureje BMW mazhiau adatu kazhkuriame lizde automatishkai ir fishkeje skiluchiu mazhiau nei pas coupe, o coupe daugiau adatu lizde ir daugiau skiluchiu fishkeje nei pas sedana, tai jeigu ash dedu moduli nuo keturdures BMW ten adatu mazhiau lizde, fishke uzhsimaus ant lizdo ir man tas modulis tix, bet neatlix tos funkcijos, nes fishkeje lix tushchiu skiluchiu.
Idomu pasidare, reix pazhiuret, jei taip, tai tada viskas aishq bus :wink:

StandartinėParašytas: 28 Bir 2008, 15:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
pagal http://bmwfans.info/ tai visi ZKE blokai vienodi nuo 94m. nesvarbu sedanas ar coupe.

http://bmwfans.info/part-61358369482/

StandartinėParašytas: 29 Bir 2008, 18:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
Grill rašė:
pagal http://bmwfans.info/ tai visi ZKE blokai vienodi nuo 94m. nesvarbu sedanas ar coupe.

http://bmwfans.info/part-61358369482/

Kaip tik zhiurejau ta bloka kur elektrikas sake, kad tipo nuo sedano, adateliu skaichius vienodas visuose blokuose :|
Sugalvojau pabandyti ideti sena bloka, pati pirmaji, ir nustebau, idedu ir darau dureles keleivio puses-nusileido langas shiek tiek, uzhdarau pritrauke ji, po to darau antra karta vsio nebeveikia, stovi visada virshutineje padetyje, kaip suprast toki reishkini? #-o
O su vairuotojo puse viskas ok, veikia puikiai pritraukia-nusileidzhia :roll: tik ka pastebejau, kad uzhdarant duris tuo momentu kai pritraukia langa, pridusta trumpam variklis ir po to vel atsistato. #-o

StandartinėParašytas: 29 Bir 2008, 18:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
Pas mane ir variklio apsukos 100 gal nukrenta uždarius duris. Patikrink durelių kilpą, gal ten galinis jutiklis isėjęs arba masė bloga prie kėbulo. Geriausia išviso išimk ta kilpą ir laido galą suliesk su kėbulu (nedažyta vieta, varžtu). Turėtų langas nusileisti.

StandartinėParašytas: 29 Bir 2008, 19:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
Grill rašė:
Pas mane ir variklio apsukos 100 gal nukrenta uždarius duris. Patikrink durelių kilpą, gal ten galinis jutiklis isėjęs arba masė bloga prie kėbulo. Geriausia išviso išimk ta kilpą ir laido galą suliesk su kėbulu (nedažyta vieta, varžtu). Turėtų langas nusileisti.

Ash kazhkada keichiau kilpute bet vairuotojo pusej, nes buvo nudiles tas mygtukas, tik db nebepamenu kaip ten sujungta, nu ryt reix pabandyt atsukt ir pasizhiuret, ir pabandysiu tavo pasiulyta varianta. Achiu uzh patarimus! :wink:

StandartinėParašytas: 29 Bir 2008, 19:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
Pažiūrėjau elektros schemą. Ten fiškutė bus su dviem ateinančiais laidais, ją atjungęs sutrumpik su kokiu laidininku. Jei langas kilosis, tada galima bus nurašyti kilpą.

StandartinėParašytas: 29 Bir 2008, 21:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
Grill rašė:
Pažiūrėjau elektros schemą. Ten fiškutė bus su dviem ateinančiais laidais, ją atjungęs sutrumpik su kokiu laidininku. Jei langas kilosis, tada galima bus nurašyti kilpą.

Neishkenchiau, nuejau iki garazho pasizhiuret,radau visa raktu komplektuka o to rakto kaip tychia nera,po praeito sukimo nusimete kazhkur #-o
Nu db bandysiu paaishkinti kas nutiko man po to.
Kaip yra tas blokas ishtraukiu juoda fishke ta mazhesne, po to ja vel ikishu atgal, spaudziu ta mygtuka kilpoje, stiklas turetu truputuka pasikelti, o chia atvirkshtinis procesas-truputuka nusileidzhia, bet ne proporcingai viskas vyksta, pasikelia pvz. 2cm. nusileidzhia 3cm. ir taip bespaudant ta mygtuka kilpoje, stiklas nusileidzhia galu gale beveik iki apachios.
Po to vel pabandau ta pati padaryt pasikeliu stikla su atidarymo-uzhdarymo mygtuku, iki virshaus ir vsio tas variantas nebeveikia, leidzhiu vel stikla i apachia, stiklas iki pat apachios nebenusileidzhia, lieka keli cm, spaudzhiu kilputeje esanti mygtuka, stiklas nusleidzhia visishkai - atleidzhiu mygtuka stiklas vel shiek tiek pasikelia. (nezhinau ar suprasi ka ash chia pripieshiau #-o .
Vienu zhodzhiu viskas vyksta atvirkshchiai, bet tik su vienu langu taip, kol langas pakeltas, tas mygtukas kilpoje nereaguoja, tik nuleidzhiu langa beveik iki apachios (nes daugiau nenusileidzhia) lieka keli cm, spaudzhiu mygtuka kilpoje langas nusileidzhia - atleidzhiu pakelia tiek kiek nuleido. #-o
Kas chia per mistika???

StandartinėParašytas: 29 Bir 2008, 21:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 325 m50b25
jei kam reikia turiu zvk moduli. del cupe.

StandartinėParašytas: 29 Bir 2008, 22:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 325 m50b25
[quote="Grill"]Pas mane ir variklio apsukos 100 gal nukrenta uždarius duris. Patikrink durelių kilpą, gal ten galinis jutiklis isėjęs arba masė bloga prie kėbulo. Geriausia išviso išimk ta kilpą ir laido galą suliesk su kėbulu (nedažyta vieta, varžtu). Turėtų langas nusileisti.[/quote]
jei apsukos kritineja darinejant duris generatorius silpnai krauna. pas mane taip buvo..

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: