Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 13 Sau 2025, 09:00

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2005, 12:47 

Gal kas nors zinot/keitet valytuvu visa mechanizma, turiu omenyje kartu su varikliuku ir visom svirtim. Gal zinot ar tai sunkei pakeicciama ir gal but yra linkai kur galima butu apie paskaityti ar paziureti.

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2005, 12:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.10
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 Sportwagon
Susiduriau su sia problema. Man vairuotoju puses valytuvas grybavo, kartais net atgal atvirsdavo. Servise sake kad reik mechanizma keist. cia apie 200lt srote. Bet mesitrelis sutvarke uz 15 ituku, ir laiko labai gerai kolkas. pfiu pfiu pfiu. O kas tau atsitiko? kodel nori keisti?

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2005, 15:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
man keite valytuvo mechanizma,darbo ten marios,jei nesi remontavimo megejas tai geriau varyk patirusiam meistrui,kad viska tvrakinga ir teisingai perdetu.nes kai variau saviskei keist tai jaunesniu meistru net neprileido keist,keite toks patyres :lol: diedas.

mechanizmas kainavo 70lt shrote buvau rades,pasiseke,tai ten ta mechanizma 1-2val lupo :lol: .

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2005, 09:25 

nepuciu rašė:
Susiduriau su sia problema. Man vairuotoju puses valytuvas grybavo, kartais net atgal atvirsdavo. Servise sake kad reik mechanizma keist. cia apie 200lt srote. Bet mesitrelis sutvarke uz 15 ituku, ir laiko labai gerai kolkas. pfiu pfiu pfiu. O kas tau atsitiko? kodel nori keisti?

Pagaliau bet keli atsakymai :lol:

Istorija tokia, pirkau savo masiniuka. Viskas lyg ir ok. Tik pastebejau kad valytuvas trinasi i kapota. Nuimu as valytuva su visa koja. Jei teko matyti tai ten yra toks strypas/varztas prie kurio ir prisisuka ta valytuvo koja. Ta varzta laiko tokia sponke/saiba, tokia truputi ispjauta. Tai va pas mane ta sponke buvo iskritusi ir tas varztas ismale visa tarpine. O ta tarline vientisa su visu vairo mechanizmu. Todel neturiu kitos iseities kaip pakeisti visa mechanizma. Nebent kreiptis i kokius saltkalvius kad pagelbetu, bet ar tai bus ilgam.

Vazineti su vienu valytuvu (tik vairuotojo pusei) nelabai patogu.

O kiek kainavo keitimas ir per kuri gala issiimta tas mechanizmas. ?

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2005, 15:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
cia kaip kur,kaina skiriasi,man panevezy keite ar uz 20 ar uz 30 lt nepamenu.o issima jie is virsaus,bet labai daug ardimo bent jau pas E34,gal pas E36 kitaip...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: