Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 21 Sau 2025, 00:51

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Lap 2007, 22:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.15
Amžius:
39
Sveiki, turejau grazu, nenubraizita BMW kol man vienas veikejas nubrozdino priekini kaires puses sparna, bamperi. Dar biskeli ir ilenke. Tai gal kas nors Klaipedos mieste galetu pasiulyti imone kurios meistrai gali tai tvarkingai sutvarkyti? Nesinori nuvesti belekokiam tepliui kad po to reiktu gailetis. :(

Draudime minejo kad visi ju servisai uzimti iki gruodzio pabaigos, o sivakara paskambino kazkokia moteris is draudimo ir sake kad jos pazystami turi kazkokia masinu aikstele ir gali tai padaryti. Ji negalejo pasakyti nei kas ten per aisktele ir kokios ji firmos. Nemanau kad man vertetu ten savo masina nuvest.

Busiu dekingas uz informacija

StandartinėParašytas: 30 Lap 2007, 12:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.15
Amžius:
39
Istorija del sio ivykio galima dar papildyti... Atvaziavo is policijos tyrejas, patikrino ar tikrai tas FORD TRANZIT ivaziavo i mane (jis neturi nei draudimo nei techninio paso nemates jau ilga laika). Tyrejas pasakojo kad kaltininko sesuo su juo susisieke, o seimininkas isvaziaves i anglija o ta masina nejudinama jau puse metu... Seip jau kita diena kai uzregistravau ivyki kaltininkas mane susirado kai perstaciau masina ir bande deretis jau ;] O vakar ta moteris kur skambino "tipo is draudimo" pasirodo jo sesuo buvo...

StandartinėParašytas: 30 Lap 2007, 13:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.08
Amžius:
40
Žodziu pakliuvai :) nu jai jie visi su savim susije tei tikrai gero nieko nelauk, net iš taisymo ir dažymo padarys kad atsipiss.... ir vis

StandartinėParašytas: 30 Lap 2007, 13:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.22
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 318iS M42
Reikejo imt litus kaip siule tartis ir ramu butu buve :)

StandartinėParašytas: 30 Lap 2007, 17:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.17
Amžius:
50
Automobiliai:
E39
ziauriai cia :)

StandartinėParašytas: 30 Lap 2007, 18:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.29
Amžius:
37
Automobiliai:
E46 ci
tai tipo tave kaltu padare??? :shock:

StandartinėParašytas: 01 Gru 2007, 03:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.15
Amžius:
39
Ne as nesu kaltas, tiesiog jie bando issisukti nuo atsakomybes... Masina gi be draudimo, be techninio, plius nepranese policijai apie autoivyki. Jiems gresiai ne tik man zala atlyginti o dar ir bauda nemenka sumoket, dar idomu kaip policija vertins jos melagingus parodymus...

O zinai kai man pasiule 30 litu uz dazu balioneli tai vienintelis dalykas ka norejos padaryt tai i snuki uzmest... Beje susirado mane kai jau ivyki uzreginau keliu policijoje...

StandartinėParašytas: 01 Gru 2007, 10:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.28
Amžius:
42
Automobiliai:
Nissan Silvia S12'84
Opel Monza GSE'84
Mazda MX-6'93
Mazda 6'09
Oj brangiai jiems kainuos. Broliui kazkada nestipriai kaukstelejo moteriske i gala, tas man paskambina ir klausia ka daryt - kviest policija ar ne, nes ten dazai nusibrauke nuo buferio. Sakau jei 200Lt duoda perdazymui, tai imk ir vaziuok. Bet ji nesutiko. Tada issikviete policija, apiformino ir t.t. Finale jo Kasko draudimas sutvarke jam masina (remontas ~800Lt kainavo), o ta moteriske turejo draudikams praktiskai dviguba suma (~1700) padengt asmeniskai (ne draudimas), nes pasirodo jos TA buvo pasibaigusi :) Jie tada kazkoki dar koeficienta ciuju pritaiko tiems kurie be TA ar draudimu vazineja.

StandartinėParašytas: 01 Gru 2007, 11:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Kad isvengti problemu atstatant masina po autoivikio VISADA rekomenduoju kviestis policija,VISADA.

StandartinėParašytas: 17 Sau 2008, 17:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.28
Amžius:
36
Automobiliai:
E36, 91m. 2.0i black edition :P
gera tema, man spalio menesi lygiai taip pat buvo. iki siol nieko negirdziu is mentu, ka jie daro ka jie veikia . isukineju gi i kiema pas save (vln) ir is galo boba atvaro su golfu 3 pilku, ir man kampa nubrauke. zinoma tik dazus nubrauke, bet pabego, isidemejau numerius iskvieciau mentus na ir uzregistravom. po poros savaiciu pasiskambinu i mentine ir nuvaziuoju, jau kaip ir surado masina, ka jus manot?? !! ta moteriske, golf3 vairuotoja, pareiske kad ta vakara masina buvo panevezyje :evil: . paskui su pareigune nuejom, nufotkino masinos gala (mano). tada TOJI vel prisistato su kazkokia moteriske (advokate ar kas), nesupratau kam ji jai... pasirodo TOJI jau nepirma karta pabegus is auto ivikio... o ta kita moteriske ji jau pratus tampytis kadangi pabegimas is auto ivikio pora tukst lt baudele gresia... + zalos atlyginimas. bet kazkodel nei draudimas nei kas dar nesiruosia nieko atlyginti...

StandartinėParašytas: 17 Sau 2008, 18:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
siaip draudimas turetu atlyginti, o jau paskui aiskintis ir isieskoti is kaltininko.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: