Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 23:46

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 15:21 

sveiki gal kas keitet karteri? susiduriau su beda kaip ji nuimti nes maiso balkis, bandziau truputi prikelti varikli vistiek nejo gal kas turit kokiu pasiulimu?
dekui uz rimtus pasiulimus.
P.S nesamoniu rasytojai nesivarginkit

StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 15:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.01
Amžius:
42
Keiciau 318i. Reikia variklio pagalves atsukti, ir kelti varikli, tuomet nereikia nuimineti priekinio balkio. Varikli keliau su tokia gerve (jei teisingai ivardijau).

Karlitaz

StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 16:16 

buvau ir as atsisuke viska keliau bet neuzteko vietos net buvo jau atsiremusi virsutine variklio dalis i keluba ten po priekiniu stiklu. neizivaizduoju kaip ten ka daryti, bus dar juoko kad reikes varikli iskelti :oops:

StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 17:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.01
Amžius:
42
B-M-W_325 coupe M50 rašė:
buvau ir as atsisuke viska keliau bet neuzteko vietos net buvo jau atsiremusi virsutine variklio dalis i keluba ten po priekiniu stiklu. neizivaizduoju kaip ten ka daryti, bus dar juoko kad reikes varikli iskelti :oops:

Na, kelti stipriai reikia. Buvau atsukes ir kapoto laikiklius, kad kuo daugiau iskelti. Gal pas 325 kitokia ten konstrukcija...

Karlitaz

StandartinėParašytas: 20 Gru 2007, 03:35 

Butinai turi atsukti balki, nes kitaip nenuimsi karterio. Net atsukus balki nelengva ji nuimti, reik atsukti ir stabilizatoriu. Dariau sita darba ant pakelejo. Manau bus sunku jej darysi tai ant duobes. Atsukant balki nepamirsk paremti variklio.

StandartinėParašytas: 20 Gru 2007, 18:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d
ex E36 320
aš tai kai pati balki keičiau, tai varikli buvau parėmes į karteri, bet tau reiks kiek suprantu jį laikyti iš viršaus , kad karteri galėtum nuimti.
Balkis pritvirtintas 4 varžtais lygtais, bet prie jo pritvirtinta vairo kolonėlė ir stabilizatoriai.
Man po keitimo kažko ne į savo vieta atsistojo, bu ant mažų sūkiu atsirado vibracija kaip dizelyje.

StandartinėParašytas: 20 Gru 2007, 19:07 

jau senokai kaip pasikeiciau: reikejo atsisukti variklio pagalves ir kiek eina prikelti varikli, tada nusiardziau balki ir jis graziai nusieme. tik nevisai iki galo balki nuardziau nes butu reikeje ir vairo kolonele ar kaip ji ten vadinas irgi nuimti...

StandartinėParašytas: 20 Gru 2007, 19:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d
ex E36 320
na taip vairo kolonėlė. Man tai keičian balki teko ją nuimti ir uždėti, tai buvo užsiknisimas... Balkis lyg ir tas pats, bet vairo kardano trūko tai biški gerokai tymtelėjus salone vairas žemyn nusileido tada buvo jo

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: