Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 13:04

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 11 Lap 2007, 20:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.27
Amžius:
37
sveiki. atsiprasau kad galbut kuriu nauje tema bet neradau nieko ko man reikejo paieskoj. situacija tokia. perku masina broliui radau tikrai nebloga warianta: 1.8 variklis, elektra, kondikas. sidabrine. r17 ratai. bet beda kad trukes pagrindinis dirzas. kokios wariklyje ten bedos bus, kokios kainos ir pan. ar daryti kapitalini reiks ar ka ten twarkyti. as bemso tokiu warikliu niekad neturejes todel reikia patarimo. nuo tokiu komentaru kaip nepirk tokiu silpnu warikliu ir pan prasyciau susilaikyti. ir noreciau kad pakomentuotu su tokiu reikalu susidure asmenys. iskarto dekui.

StandartinėParašytas: 11 Lap 2007, 20:28 

nu ir kuom gi tie 1.8 4riu cilindru kitokie nei belenkokios kitos markes 4cil? nutrukus dirzuj bedos tos pacios, bet gal gal piniginei skaudziau nei kokia oooo tvarkyti atsieis. o per paieshka 1.8 ypatumu ojojoj gali surasti, tik kad tinginys esi, kolega.

StandartinėParašytas: 11 Lap 2007, 20:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.27
Amžius:
37
tinginys gal ir esu bet ko man reikejo neradau :oops: o 4 cil wariklio niekad neturejes tai wat ir nezinau kaip ten kas. pas mane silpniausias buwo 2,0 litru plyta. tai kai ten truko grandine tai bedu belenkiek buwo :( prie tos pacios temos gal kas zinot meistriukus gerus kurie apsiimtu twarkyti. nes pas tuos kurie mano e-36 twarke nesinori waryt. sudarankiai ten totalus. padare warikli tik 50 tukst km.

StandartinėParašytas: 11 Lap 2007, 21:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.09
Amžius:
43
Nu kad buvo cia temu apie dirzu,grandiniu,voztuvu ir galvu keitimus.Atidziau ieskoti reiketu.

StandartinėParašytas: 11 Lap 2007, 21:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
pofka rašė:
sveiki. atsiprasau kad galbut kuriu nauje tema bet neradau nieko ko man reikejo paieskoj. situacija tokia. perku masina broliui radau tikrai nebloga warianta: 1.8 variklis, elektra, kondikas. sidabrine. r17 ratai. bet beda kad trukes pagrindinis dirzas. kokios wariklyje ten bedos bus, kokios kainos ir pan. ar daryti kapitalini reiks ar ka ten twarkyti. as bemso tokiu warikliu niekad neturejes todel reikia patarimo. nuo tokiu komentaru kaip nepirk tokiu silpnu warikliu ir pan prasyciau susilaikyti. ir noreciau kad pakomentuotu su tokiu reikalu susidure asmenys. iskarto dekui.

jei pas tave M40B18 variklis tai as turiu visa galva su neseniai pakeistais voztuvais, pritrinti,naujos gumeles,ismetimo kolektoriaus tarpine nauja,ismetimo kolektorius dar yra nenuimtas, termostatas geras, taip pat dar dirzelis yra geras duosiu priedo prie galvos(beges 10k km tik dar 50k km galima vaziuot),taip pat visi nauji itempejai, guoliukai dirzeliui yra, jei domina tai kaina viso malonumo 400lt, tai reix tik savo galva nuimt ir uzdet,galvos tarpine nauja nusipirkt ir fsio, tarpine apie 60-80lt, uz darba daug nekainuos,o jei viska tvarkyt, tai man tox malonumas teko, kainavo virs 1000lt :oops: jei domina parasyk PM,susitarsim konkreciau ;)

StandartinėParašytas: 11 Lap 2007, 22:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Dr.Zoidberg rašė:
Jeigu ta galva tikrai tokia gera, apsimoka ja deti, nes vien detales (teisingai darant) maniskiam atsistojo 920 Lt. Nepigus variantas tas M40 B18...

galva gera, nes praeita vasara viskas pakeista,nes buvo dirzelis trukes :( tai palikau virs 1000lt + darbas mano buvo :wink: zmogui siulau tikrai gera varianta,nes pigiau tai neissisuxi ;)

StandartinėParašytas: 11 Lap 2007, 23:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.27
Amžius:
37
dekui bumer333 to ir norejau is forumieciu isgirst. rakinam tema.

StandartinėParašytas: 12 Lap 2007, 01:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'